Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:55

Teo написа:
cska_90 написа:Обръщам се към всички онези, които последните дни тука не спряха да плюят срещу ядрото на Сектор Г и срещу Офанзива!! Та да ви попитам драги ФЕНОВЕ- къде бяхте вчера??? :oops: :oops: ?? ЗАщо за пореден път при първото застудяване и грешна стъпка на отбора отново си останахте у вас??? Защо ви нямаше?? Да ние сме наркомани, деграданти и нз си какви-ама вчера всички от нас пак бяхме на стадиона-да подкрепяме любимия отбор - нали???А вие? Ние ще бъдем и в Ловеч и със Славия и с Лудогорец!!И пак ще сме виновни за всичко!! :lol: :lol: :lol: Счупихте се да плюете за някакъв трансперант миналата седмица- как вие сте били истинските фенове-а ние разни лумпени -хахаах- - то ако истински фен се ставаше с висене по форумите и писане на ултра-мега корави мнения и плюене по хората даващи последните си пари и време за идеята ЦСКА-вие наистина можеше гордо да се кичите с тва звание!!!Да, ама не-то вчера-и не само вчера-се видя кои са ИСТИНСКИТЕ!! За пореден път!! Отново ние "шепата боклуци и дегенарати" бяхме там и мръзнахме 90 мин ...........в името на ЦСКА!! А и вие си седяхте на топличко у вас!!А след края на мача влизате във форума и почвате отново да храните и да обяснявате колко сте велики!!!!Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!! :( :( Тъжно беше да гледаш как във "В" сектор имаше 30 човека, в "А" 50, а в останалата част на Г още 30-40!! Толкова ли сте "истинските фенове"- 100-120 човека??? :lol: : Големи сте!! А сега си представете картинката ако ни нямаше нас- макс 200 човека на стадиона и гробна тишина-каква идилия!!! Да, ние винаги ще бъдем наркомани и боклуци в очите на обикновената овца- но поне сме истински-и в любовта и в омразата си.............В ИМЕТО НА ЦСКА!!!
Приятен ден!!

[offtopic]Кашчей-изобщо не се и опитвай да пишеш в тая тема-няма да ти отговарям![/offtopic]

Много хора спряха да ходят точно заради измисленото фен-клубче "офанзива'' която раздели публика в сектор Г, децата почнаха се мислят за големи, били против Дучето, щото бил против отбора, взимал е пари за това и онова, поне при него сектора беше по-добре, сами си правете изводи що сте 200 човека...

Поредният всезнайко!!Кое е разделено бре??? При Дучето било по-добре-алооо-а кой му измисляше песните, кой му правеше хореотата, кой разпяваше,кой му пълнеше автобусите, когато уж той беше лидер!!Не бяха ли същите етзи, които сега пак седят зад Офанзива-или си говорим наизуст май!!! :?
КОй сипеше обиди и призоваваше за смърт миналата пролет в мача срещу Литекс!!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 17:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:59

slavia_forever написа:
cska_90 написа:
slavia_forever написа:В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение, че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догатки, догатки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа "само когато има защо" се е запазила и до днес!

Нали затова говоря и аз!! Не знам в какво ме обивняваш по-точно!!! Аз ходя винаги- даже и по време на бойкота-да не съм влизал на стадиона-но бях отвън!!Не съм седял вкъщи на топло, нали???

Аз не съм те обвинил, че не ходиш, но не смятам, че ще промениш с обиди към другите и към себе си психологията на масовия "фен" на ЦСКА.

А тези обиди защо са?? ЗАщото секи ден влизат във форума и се пъчат и сипят обиди и закани(само скрити зад монитора разбира се) и видиш ли ние сме ги били изгонили-хахаахха!!Какво им пречи да ходят в А или В!!!А като не им се ходи-поне да се правят на големи арзбирачи и да плюят по хората, които винаги са със отбора! Ясно е че " психологията на масовия "фен" на ЦСКА" не може да се промени-ама като предпочитат да седят у тях-кво изобщо си правят труда да коментират Сектора -като очевидно не ходят там!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 17:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 13 ное 2011 16:59

petrof написа:
dim1977 написа:Незнам, но мен лично ми е болно и обидно, че на домакинските мачове на ЦСКА ходят по-малко хора отколкото на Литекс... може би е добре ЦСКА да играе домакинските си срещи в провинцията, където винаги ще идват по 10на хиляди
това е подигравка, не мога да разбера как в 2 милионната София не могат да се намерят едни поне 5000 да идат на стадиона да си подкрепят отбора.
Гаранция, че ако мача се беше играл в Добрич, щеше да има поне 5 хилядна агитка само на червените + 10на хиляди любители на футбола
Много ми е болно, наистина... а има хора къде само плюят ръководство, играчи. Ами квато публиката, такъв и отбора. За кво да се жегне един играч като Мораеш или Нелсън? Били играели в големия ЦСКА. И кое му е голямото? То само почетните президенти са повече от публиката им. Баси
Аз бих ходил редовно, ама живея в чужбина.

Прав си! Аз много пъти във форума съм поставял въпроса защо софианци не ходят на мачове? Факт е, че повечето фенове на ЦСКА и Левски са от провинцията. Затова и на гостуванията имат повече публика, отколкото на домакинствата. В София публиката е пълна скръб. Толкова антифутболен град не съм виждал. Направо не знам какво може да накара столичанина да отиде на стадиона.

Столичани са 14000,толкова е била София 1878 г. по време на Освобождението.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 17:01

CSKA_90, вие разделихте сектор Г, точно на мача с Литекс когато Дучето каза тия неща и всичките почнахте го плюете, що то си каза точно истината за някой хора и фракции, сектор Г от тогава е с мах 200-300 човека, общо взето от както офанзива се сформира има анти-рекорд по-посещаемост на всички мачове Европа- А група!

Аз ходя на мачове от 1998, толкова слаб сектор никога не е имало!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 17:03

Аз все пак живея с надеждата, че нещата в един прекрасен момент ще се оправят и всички независимо различията си ще се съберем в един организиран и подреден сектор Г, обединени в любовта си към ЦСКА. А тези, които искат да си правят маскарите просто ще се замаскират с друго прозвище, но не и с това на "фенове на ЦСКА"! Всичко е една пропаганда. В момента тече такава в която Офанзива накратко казват, че ако не си с тях си против тях. Ограждат се, делят се. А да си с Офанзива значи да влизаш в категорията на хората издигнали транспаранта във Враца онзи ден и да издаваш маймунски звуци срещу Грегъри Нелсън да кажем. Е това няма как да стане! Ако пропаганда изповядва една обединена Северна трибуна нещата ще се върнат в нормалните граници. Това заедно с един нормален стадион и нормално ръководен отбор ще върнат хората по трибуните. Не деленето на "хора на Дучето" и "офанзиви", не уточняването кой коли и бесе в клуба три седмици и не цялостния като цяло геноцид към родния фен упражняван трета година от БФС с мачове при минусови температури, в понеделник по обед и т.н.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:04

Teo написа:CSKA_90, вие разделихте сектор Г, точно на мача с Литекс когато Дучето каза тия неща и всичките почнахте го плюете, що то си каза точно истината за някой хора и фракции, сектор Г от тогава е с мах 200-300 човека, общо взето от както офанзива се сформира има анти-рекорд по-посещаемост на всички мачове Европа- А група!

Хаххахахаха - какво е казал бе?? Крещеше като обезумял смърт към фенове на ЦСКА!! А на вас кво ви пречи да ходите-Офанзива ли??? еми сядайте отстрани и готово!!Кво ви пречим?
Кои са тия истини??? Айде кажи ги да ги чуем????
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 17:05

cska_90 написа:
Teo написа:CSKA_90, вие разделихте сектор Г, точно на мача с Литекс когато Дучето каза тия неща и всичките почнахте го плюете, що то си каза точно истината за някой хора и фракции, сектор Г от тогава е с мах 200-300 човека, общо взето от както офанзива се сформира има анти-рекорд по-посещаемост на всички мачове Европа- А група!

Хаххахахаха - какво е казал бе?? Крещеше като обезумял смърт към фенове на ЦСКА!! А на вас кво ви пречи да ходите-Офанзива ли??? еми сядайте отстрани и готово!!Кво ви пречим?

Не беше към феновете на ЦСКА, стига сте го правили по-общия начин брато, към 14-ките беше всичко, не мешай останали фенове :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:07

mironi88 написа:Аз все пак живея с надеждата, че нещата в един прекрасен момент ще се оправят и всички независимо различията си ще се съберем в един организиран и подреден сектор Г, обединени в любовта си към ЦСКА. А тези, които искат да си правят маскарите просто ще се замаскират с друго прозвище, но не и с това на "фенове на ЦСКА"! Всичко е една пропаганда. В момента тече такава в която Офанзива накратко казват, че ако не си с тях си против тях. Ограждат се, делят се. А да си с Офанзива значи да влизаш в категорията на хората издигнали транспаранта във Враца онзи ден и да издаваш маймунски звуци срещу Грегъри Нелсън да кажем. Е това няма как да стане! Ако пропаганда изповядва една обединена Северна трибуна нещата ще се върнат в нормалните граници. Това заедно с един нормален стадион и нормално ръководен отбор ще върнат хората по трибуните. Не деленето на "хора на Дучето" и "офанзиви", не уточняването кой коли и бесе в клуба три седмици и не цялостния като цяло геноцид към родния фен упражняван трета година от БФС с мачове при минусови температури, в понеделник по обед и т.н.

90% от ултра трибуните в света са крайно дясно настроени!! Да точно това е целта-обединена ултрас трибуна- и това вече е факт-90% от фракциите са заедно-без една малка част!!Дучето е история-той хора зад неговече няма-като изключим една малка част!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:08

cska_90 написа:

КОга съм казал сички!!Казах фенове на ЦСКА!! 14 да не са фенове на Берое??? :? :? :?
И какви истини каза-пак те питам????
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 17:09

Teo написа:
cska_90 написа:

Не беше към феновете на ЦСКА, стига сте го правили по-общия начин брато, към 14-ките беше всичко, не мешай останали фенове :roll:

Всичко тръгва от пустите "14"-ки. При формирането на Офанзива, под декларацията за това и формиране стояха имената на няколко групировки, чийто членове подозирам са точния пример за фенове, който имам - дават и последните си пари за ЦСКА, пеят, скачат, палят факли, но всичко в рамките на допустимото. 14-ките, тази шайка от 100-тина човека обаче дроби всичките мизерии. Все пак това са си лични мои догадки, защото не съм запознат с обстановката там. А и във В сектор ше се преместя, за да не се запознавам.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”