ЦСКА за купата на България , Сезон 2011 / 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА за купата на България , Сезон 2011 / 2012
ЦСКА затова е голям отбор за да се бори за всички отличия. Имаме достатъчно футболисти, които да издържът и по-натоварена програма. Вярно титлата този сезон е най-важна, но не вярвам шефовете да отпишат с лека ръка и купата. Треньорите трябва да преценят, как да се разпределят силите и кой да играе в отделните мачове. Ясно е на всеки, че не могат само 11 човека да изнесът сезона. Д.Пенев не веднъж е доказал добрата си работа с млади играчи. Смятам, че и сега ще се спави. Колкото до мача със Славия смятам, че ще го вземем, с колкото трябва. Загубихме веднъж от тях, но не вярвам да се повтори. Онзи двубой беше странен и като игра и като резултат. Не искам да си мисля, че играчите ни са играли против Радуканов след всичко, което направи за тях. Просто има и слаби мачове, но на ЦСКА му са позволени по един-два на сезон. Единият вече мина, а втория може да последния кръг на пролет, когато ще вдигаме шампионската титла и няма да има значение.
Ако играем сериозно не очаквам изненади, но с оглед последните мачове на отбора, мисля, че в някой от тези 3 мача ще направим грешка. Аз искам требъл, не само титла!!! Достатъчно се настрадахме последните години!!! Време е да настъпи червен геноцид! Само ЦСКА!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- delqnski47
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:granfor написа:Viktor4o_Rs написа:А ако ви бием пак какво ще измислите, че е бойкот срещу Дуци ли![]()
![]()
Този път ще ви отупаме, много хубаво и ще ви затворим устенцата.
Дори и да сте ни надиграли честно в 9-ят кръг, сега това няма как да стане, щото ЦСКА ще подходят по доста различен начин, И ще има Зику, Зику, Делевввввв и 0-3
Устенцата сте си ги отворили вие, не ниеКакто винаги никакъв респект към противника и писане на безмислени прогнози, нямащи нищо общо с реалността
Ще видим после как ще се оправдаете, след като ви елиминираме и за Купата
Абе айде да има малко ред бе дееба мааму...
ПЪРВО ни елиминирайте,пък ПОСЛЕ,ще се оправдаваме!Вече втори път пиша подобно нещо....
П.П.Значи като прогнозираме победа за ЦСКА,това означава,че не уважаваме Славия така ли?И кой го казва това...някъв си Викторчо дето ни ''ненавижда'',както се беше изразил в една тема!Смех

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Едно е да напишете, че ще ни елиминирате, друго е че ще ни биете с 4,5 или 6 гола, правиш ли разликата
Да, не понасям ЦСКА, както не понасям и Левски, само че това не ми пречи да съм обективен и да имам респект към противника, никога не ми е пречело да призная и да поздравя другия отбор, когато ни е надиграл. Така направих и когато ни бихте на финала за Купата. А вие повечето правите друго - когато ви бием, или мачът е уговорен, или вашите правили бойкот
Това е разликата в манталитета и мисленето ни 

- delqnski47
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Едно е да напишете, че ще ни елиминирате, друго е че ще ни биете с 4,5 или 6 гола, правиш ли разликатаДа, не понасям ЦСКА, както не понасям и Левски, само че това не ми пречи да съм обективен и да имам респект към противника, никога не ми е пречело да призная и да поздравя другия отбор, когато ни е надиграл. Така направих и когато ни бихте на финала за Купата. А вие повечето правите друго - когато ви бием, или мачът е уговорен, или вашите правили бойкот
![]()
![]()
Забранено ли е човек да си има собствено мнение?Да написали 4,5,6 гола кво?То и някои от левскарите преди дербито винаги пишат,че ще ни бият със 7 гола!Кво,да ходя да ги съдя ли?Имат си мнение хората и това е!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Viktor4o_Rs написа:Едно е да напишете, че ще ни елиминирате, друго е че ще ни биете с 4,5 или 6 гола, правиш ли разликатаДа, не понасям ЦСКА, както не понасям и Левски, само че това не ми пречи да съм обективен и да имам респект към противника, никога не ми е пречело да призная и да поздравя другия отбор, когато ни е надиграл. Така направих и когато ни бихте на финала за Купата. А вие повечето правите друго - когато ви бием, или мачът е уговорен, или вашите правили бойкот
![]()
![]()
Абе то и преди мача ви с Лудогорец,прогноза от 5-6 гола ви се струваха майтап, но видяхте как хубаво си ви отупаха, така че всичко е възможно
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз май съм единственият цесекар, който смята, че загубата с 1-2 в 9-тия кръг си беше абсолютно истинска и не е имало никакъв театър, а просто Славия ни надигра ТОТАЛНО заради подценяване от наша страна.
А с какво си обясняваш абсолютното НЕЖЕЛАНИЕ на футболистите на Славия да вкарат трети гол? Дали според теб са решили да се смилят на тотално неадекватните ни защитници. И как в този мач К. Стоянов правеше ГРЕШКА след ГРЕШКА, а в следващите 2 (с Черно море и Левски) беше един от най-добрите на терена.
Нищо не искам да казвам, само те моля да си пуснеш пак положенията на Славия след 0:2 и забележи поведението на футболистите им. Категорично не искаха да вкарат трети гол. Това е очевадно.
В истински мач дали щеше да е така.... оставям на теб да помислиш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Udoji90
- Контакти:
mistreated написа:Udoji90 написа:Аз май съм единственият цесекар, който смята, че загубата с 1-2 в 9-тия кръг си беше абсолютно истинска и не е имало никакъв театър, а просто Славия ни надигра ТОТАЛНО заради подценяване от наша страна.
А с какво си обясняваш абсолютното НЕЖЕЛАНИЕ на футболистите на Славия да вкарат трети гол? Дали според теб са решили да се смилят на тотално неадекватните ни защитници. И как в този мач К. Стоянов правеше ГРЕШКА след ГРЕШКА, а в следващите 2 (с Черно море и Левски) беше един от най-добрите на терена.
Нищо не искам да казвам, само те моля да си пуснеш пак положенията на Славия след 0:2 и забележи поведението на футболистите им. Категорично не искаха да вкарат трети гол. Това е очевадно.
В истински мач дали щеше да е така.... оставям на теб да помислиш.
Аз поне не видях нежелание на Славия да вкарат трети гол. Видях неумение, което е различно. Ако наистина не желаеха да вкарат трети гол, тогава защо изобщо продължиха да създават положения?
Колкото до К. Стоянов, напълно нормално е след мача със Славия да му е направена сериозна забележка, затова да е бил по-концентриран срещу Черно море. Има някои играчи, които правят поредица от катастрофални мачове, но има и други, които след един такъв мач се стягат и оправят представянето си - явно К. Стоянов е от вторите.
И не съм съгласен, че К. Стоянов е бил толкова добър срещу Левски - поне от трибуните не ми изглеждаше толкова стабилен. Вярно е, че не допусна фрапиращи грешки като срещу Славия и че обра високите топки, обаче остави доста пъти Сьорд Арс съвсем спокойно и продължително да владее и да подава топката пред нашето наказателно поле, а когато си централен защитник и не можеш да отнемеш топката на един толкова тромав нападател, значи нещо в играта ти куца. Като се замисля, това беше един от най-активните мачове на Арс, които съм виждал след идването му в Левски, а това се дължи най-вече на факта, че нашите бранители, в това число К. Стоянов, също са доста бавни.
И най-голямата глупост е да оправдаваме загубата си с бойкот или продаден мач, вместо просто да приемем, че сме били надиграни. Предпоставки за този неуспех имаше достатъчно, след като в предишните мачове играехме доста посредствено, макар да биехме, докато Славия точно тогава навлизаха във форма и беше ясно, че не трябва да ги подценяваме, след като бяха спечелили с 2-3 срещу Черноморец насред Бургас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз поне не видях нежелание на Славия да вкарат трети гол. Видях неумение, което е различно. Ако наистина не желаеха да вкарат трети гол, тогава защо изобщо продължиха да създават положения?
Едва ли е нужно голямо "умение", за да решиш да ритнеш топката във вратата, вместо да се чудиш как да подадеш на твой съотборник. Моля те, пусни си пак положенията и гледай поведението на Божов при едно от тях, както и на другите играчи на Славия при останалите им положения след 0:2.
Udoji90 написа:И не съм съгласен, че К. Стоянов е бил толкова добър срещу Левски - поне от трибуните не ми изглеждаше толкова стабилен.
И аз бях на трибуните и мога да ти кажа, че К. Стоянов и Галчев бяха най-добрите на терена за ЦСКА в дербито. Какво точно направи Арс за времето, през което беше в игра? Освен да се бута и да вземе една-две топки, успя ли да създаде голово положение? Понеже аз не си спомням даже да имаха такова Левски, освен 2-3 удара извън пеналта. Това не е ли признак на добре свършена работа от нашите защитници?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...