Bourgas написа:Простата причина, поради което го казвам е, че съм гледал доста мачове на Хубчев, познавам доста момчета от Поморие и видях какво направи той с тях, как играха, дисциплинирано, грамотно и с хъс. Никой не си е позволил да го бойкотира и да си прави каквото иска. Иначе некомпетентното ми мнение съм го казал с цел, да ви сваля на земята, защото това не е "В" група и селските мачове с Тунджа Ямбол.
А селски мачове с кой е "Б" групата... безбожно слаби.... Сливен,Етър,Поморие,Нафта.... кой Втория отбор на Ботев(всички наши освободени визирам)- Любимец????
Аман от изказвания тип : "защото това не е "В" група и селските мачове с Тунджа Ямбол"."
"Б"та ни е безбожно слаба и само дилетант може да разправя кой треньор с какви футболисти какво щял да направи!
Има отбор дето иска да влезне ама няма пари,има отбор дето може да влезне ама в Бургаско са им идва много да имат два отбора в А-група кво говорим за трети.Единствено Нафтата и Ботев са отборите който има смисъл да са в А група и те ще бъдат... затова не ни интересува кой с какви футболисти щял да ни вкара... защото влизането е ясно.Интересува ни да играем футбол .А не да излезем със опорни халфове - централни защитници и Център нападател -халф като Тиманов и да остави двама чисти централни на пейката до 80тата минута.