Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот vaskonti » 31 окт 2011 10:16

mistreated написа:
гражданин от село написа:
mistreated написа:Отборът има нужда от максимум 2 халфа и един централен защитник. Другото е много работа на тренировките и сработване във всички фази на играта. Играчи имаме достатъчно, и от повече от добри.
Апостол ще се върне, така че ставаме с трима централни защитници. Ще има нужда от още един, като застраховка от контузии. Естествено и "болното ни място" - средата на терена. Там е абсолютно задължително да се вземат 2-ма добри играчи. И по възможност ВИСОКИ. Аман вече от опорни халфове по 1.60 м. Тия дето ги избират не гледат ли европейски футбол?!

С Халилович четири централни,Грънчов(добре се представи в една контрола)стават пет.За какво ни е още един,ако никой не напусне?

Халилович не знам дали трябва да го броим изобщо. Неговите качества не са по-добри от тези на Виданов. А с Грънчов шампиони няма да ставаме...

Не подценявай Грънчов. Много по-добър е от колкото си мислиш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2011 10:23

mistreated написа: Там е абсолютно задължително да се вземат 2-ма добри играчи. И по възможност ВИСОКИ. Аман вече от опорни халфове по 1.60 м. Тия дето ги избират не гледат ли европейски футбол?!

Ще дам до болка познатия пример - Барса ! Иначе за мен важи отново познатото можещи и не толкова( посредствени).
А относно слуховете мисля, че наистина ни трябват само 2-3-ма добри халфа и здрава работа през зимата. Сигурен съм, че тоя отбор има голям потенциал но трябва сработване, изчистване на грешките и яка физическа подготовка. За нашето ниво ( говоря като заплати и условия) играчите са ни супер като качества, но и трябва малко бързина и точност. Реално този отбор играе от 3 месеца заедно, но показаха че който си го може, си го може. За това сме и първи в класирането. Който и да дойде от споменатите до тук, не виждам с какво ще вдигне качеството на отбора. Единствено и само ако някой го продадем може да се мисли за заместник. Като този вариант е възможен от финансова гледна точка. Даваме някой за милион , а взимаме равностоен без пари с изтекъл договор.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 окт 2011 10:44

msm написа:Ще дам до болка познатия пример - Барса ! Иначе за мен важи отново познатото можещи и не толкова( посредствени).
А относно слуховете мисля, че наистина ни трябват само 2-3-ма добри халфа и здрава работа през зимата. Сигурен съм, че тоя отбор има голям потенциал но трябва сработване, изчистване на грешките и яка физическа подготовка. За нашето ниво ( говоря като заплати и условия) играчите са ни супер като качества, но и трябва малко бързина и точност. Реално този отбор играе от 3 месеца заедно, но показаха че който си го може, си го може. За това сме и първи в класирането. Който и да дойде от споменатите до тук, не виждам с какво ще вдигне качеството на отбора. Единствено и само ако някой го продадем може да се мисли за заместник. Като този вариант е възможен от финансова гледна точка. Даваме някой за милион , а взимаме равностоен без пари с изтекъл договор.

Опорните халфове на Барса са ниски??? Бускетс ли е нисък, или Кейта, или пък преди това Я Я Туре??? Не говорете глупости, няма уважащ себе си отбор, който да играе с ниски опорни халфове.
А пък за Грънчов...., къде толкова го гледахте, та решихте, че е много добър?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 окт 2011 10:55

mistreated написа:
Халилович не знам дали трябва да го броим изобщо. Неговите качества не са по-добри от тези на Виданов. А с Грънчов шампиони няма да ставаме...

Халилович игра един мач и наистина не се представи добре,но само от една среща немога да си правя изводи за качествата му.Зимната пауза ще се разбере дали остава или не.Надявам се с Грънчов и такива като него да печелим много шампионски титли и да вървим напред в ШЛ.Как да се развие и натрупа опит като неиграе?Не се знае от кой храст ще изскочи заека. ;)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2011 11:58

mistreated написа:
Опорните халфове на Барса са ниски??? Бускетс ли е нисък, или Кейта, или пък преди това Я Я Туре??? Не говорете глупости, няма уважащ себе си отбор, който да играе с ниски опорни халфове.
А пък за Грънчов...., къде толкова го гледахте, та решихте, че е много добър?

Давам пример с Барса, защото наскоро гледах мача със Сантандер, където Барса излезе със схема 4-3-3. Халфове бяха Шави 1,70, Иниеста 1,70 и Тиаго 1,65 - направо колоси, но с топката! Така, че може! Та мисълта ми е тази, че по-добре можещ, от колкото върлина но схванат. Защото висок и добър вече си струва и пари!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 окт 2011 12:02

msm написа:Защото висок и добър вече си струва и пари!

На метър ли ги продават? :shock: :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2011 12:05

Хаха, ... ами не знам, ама и ръста си е допълнително качество ;) !!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 окт 2011 12:13

msm написа:Давам пример с Барса, защото наскоро гледах мача със Сантандер, където Барса излезе със схема 4-3-3. Халфове бяха Шави 1,70, Иниеста 1,70 и Тиаго 1,65 - направо колоси, но с топката! Така, че може! Та мисълта ми е тази, че по-добре можещ, от колкото върлина но схванат. Защото висок и добър вече си струва и пари!

Да, срещу по-слаби противници Барселона могат да си позволят да играят даже и без опорен халф. Но са Барселона. Тяхното притежание на топката има ли смисъл да го коментираме. Колко пъти на мач им се налага да спират противникови атаки, особено срещу отбори, много под тяхното ниво.
Но пак казвам, няма как да искаш да си сериозен отбор и в средата да нямаш играч, който да вземе една висока топка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 окт 2011 12:14

msm написа:

Хаха, ... ами не знам, ама и ръста си е допълнително качество ;) !!!

Пошегувах се,разбира се.Нали писаха,че Дуци наблюдава някакви бразилци,та ще видим какво ще докара.Щом президента им е българка трябва всички бразилци да ги обявим за българи и да не заемат място за чужденци. :) Тия португалци по-гяволи ли са от нас. :)

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 31 окт 2011 12:52

и аз смятам ,че деф.халф трябва да има все пак по.висок ръст--и за да може да посреща топката с глава , а и да може да отнема чисто от краката ,а не както до сега Боби все вместо топката ,уцелва кокалчетата на противника.Само че защо да не включим в плановете си П.Стоянов.Той до сега не получи шанс заради омразата на Милен към Дуци и от там от ината му пострада момчето , а той има много голям потенциал -дори може да бъде и чудесен плеймейкър ,защото много вижда играта и играе много интелигентно ,което е рядкост в нашите футболисти.Ивсе пак е необходимо още поне един или два халфа ,ако продадат Боби. А за Барса --те по принцип са отбора с най-ниски футболисти ,но това компенсират с техника ,която е пък най-високата и просто не е нормално да се сравняваме с тях

Върни се в “Архив”