Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Re: Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Мнениеот Mickey Mauser » 31 окт 2011 21:13

IvanGit написа:Истината за тоя ентусиаст е -посто смешник и пародия на футболист.Европеските отбори имат късмет,че този не е играл в някой отбор при тях -сега нямаше да са живи привържениците им-просто щяха да умрат от смях.Все пак "Бижутера донесе една титла на Левски-когато с Гонзо се контузиха и напуснаха рано-рано дербито Левски -ЦСКА преди няколко години-ето това е най-големия принос на Батковото "бижу"за Левски.Интересувам се от доста години от футбол,но досега не знам някой футболист да се е пенсионирал с 1гол.

Европейските отбори имат късмет,че при тях не е играл и и Бонев :lol:
Ако не само се интересуваш,но и разбираш от футбол,ще разбереш,че за съжаление Йовов е най-добрият футболист на Левски от около 3 години....
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 ное 2011 16:55

Евала за удара и гола,майсторско изпълнение :!:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 13 ное 2011 18:08

Сега гледах интервю с Батков...очертава се "Йовов да играе, докато вкарва"!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 ное 2011 18:32

Браво на Йовов.Не направи кой знае колко силен мач,но каквото се искаше от него го направи,вкара 2 гола и осигури победата.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 ное 2011 15:11

Бижутера: Ако Левски не ми предложи договор, спирам с футбола

Христо Йовов призна, че ако до края на сезона не получи предложение за нов договор от Левски, ще прекрати състезателната си кариера.

„Има голяма вероятност Левски да ме изпусне, шегувам се. Моята кариера изцяло е свързана с Левски. Ако спортно техническото ръководство ми предложи нов договор, ще го подпиша. В противен случай, спирам с футболната си кариера. Имам желание да продължа. Казвал съм неведнъж, че е трудно да се откажеш. Хубаво е обаче това да се направи навреме. Не е добре да има излагации”, сподели Ицо Йовов.

„Имам още осем месеца договор, ще се опитам да подобря рекорда на Гонзо. Иначе не мога да коментирам политиката на Левски относно юношите, но там със сигурност има таланти. Все пак сме челници във всички възрастови групи. Хубаво е да се обръща внимание и на децата от провинцията, защото те тренират при още по-трудни условия. Младите момчета, които идват в първия тим, винаги са приемани добре от нас опитните. Не искам да кажа нито едно име, защото другите ще се обидят, но има таланти. В тази криза е добре да се създават собствени кадри, тъй като е трудно да се набавят нови футболисти. На този етап най-важна е юношеската школа. Аз имам треньорски амбиции, след като съм се записал да уча за такъв. След време сигурно ще се пробвам. Треньорските кариери обаче могат да бъдат много къси, трябва да имаш и късмет.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 ное 2011 15:11

Йовов към младите: Лягайте и ставайте с мисълта за футбол

Капитанът и звезда на Левски Христо Йовов награди талантливи подрастващи футболисти по време на церемония. След събитието играчът на „сините” от София обърна внимание и на медиите, които искаха интервю от него.

„Естествено, че ми беше приятно. Както много пъти казахме, това е бъдещето на футбола. Дай Боже повече компании да подкрепят футбола и младите деца. Аз лично бих се занимавал с подрастващите, когато свърша с професионалния футбол. Ще ви кажа и защо. Много се спекулира по тази тема. Децата в ранна възраст са чисти. Те се занимават с футбол чисто и просто заради играта. Друго тях не ги интересува. За мен ще е удоволствие да се занимавам с деца”, коментира асът на Левски.

„Пожелавам на тези деца да са живи и здрави, тъй като от това няма по-важно. Те трябва да стават и лягат с футбола. Не трябва да мислят за пари. Аз съм в края на моята кариера и смятам, че когато приключиш, трябва най-вече да си спечелил дадено уважение. Моят апел към тях е да се стремят към това, когато свършат с футбола, да усетят любовта на хората”, отбеляза Христо Йовов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 май 2012 13:12

Ицо Йовов: Не спирам с футбола

Футболистът на Левски Христо Йовов заяви пред Гонг, че не възнамерява да приключва с футболната си кариера. Договорът на халфа с Левски изтича в края на юни, но най-вероятно той ще остане на „Герена“.

„Не е вярно, че спирам с футбола. В момента съм на море и си почивам“, коментира Бижутера пред Гонг.

Йовов проведе срещи с Иво Тонев и Илиан Илиев, а ззпълнителният директор на „сините“ няколко пъти заяви, че Йовов ще остане в Левски, но все още не е уточнено като какъв.

Самият факт, че Йовов желае да играе още, говори че най-вероятно ще завърти още един сезон със синята фланелка. При всички положения обаче ролята му в бъдеще няма да е чак толкова ключова.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=273879

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 30 май 2012 16:11

Ветеранът Христо Йовов ще играе в Левски и през следващия сезон, съобщиха за Гонг от клуба. Той ще изпълнява и функцията на помощник-треньор. Потвърждение на информацията има и в сайта на „сините“.

Както Гонг съобщи по-рано, Йовов няма да прекратява кариерата си, а ще продължи да носи синята фланелка, след като постигна договорка с изпълнителния директор Иво Тонев. Новият наставник на Левски Илиан Илиев ще разчита на Бижутера.

:shock:
Изображение
Изображение
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 май 2012 19:50

Христо Йовов продължава кариерата си като футболист и помощник треньор в "Левски". Според мен това не е най-доброто решение за лятната селекция. А притежава ли необходимото образование?

Върни се в “Левски”