Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
На мен ми е пределно ясно всичко това, което казваш, но споделяш ли го тук, няма промяна. Просто стискане на палци и някой друг заблуден в бг футбола ни трябва, за да се разкара Събев. Никой не го харесва, една от причините всички хард фенове в Бургас да се мразят. Глупости! Киряков беше искрен, но не докрай, навеждаше глава при всеки неудобен въпрос и само отговаряше с "Да" и до там, без да обяснява. А Тинката, съгласи се, че няма начин да каже друго, освен че отборът го има. Какво да каже там - Еми момчета, да ви кажа, я запишем пролетен полусезон, я - не! Аз искам да се завърши сезонът с хубава игра, преса, атаки, пък както Херо каза - искам като падаме, да не ме е яд като съм видял с колко хъс сме играли. И едно прилично представяне за Купата, и надежди за другия сезон. Ще се радвам да трясна по едно питие с някой от вас и да си поговорим. Не визирам само феновете на Черноморец, говоря за всички бургазлии, пишещи тук.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Херо и Пламен Киряков гости в кафе " При Акулите"
Oпределено трябва да си спретнем среща. Не моЙ така тук да си лафиме, а да се разминаваме по улиците и да се оглеждаме на стадиона, като гърмени зайци за познати муцуни. Конан, ние сме почти връстници. С набор, с който сме онождали по едно и също време не ги броя за "разлика"...Конан, като спомена за години и напълняване...Така е братче. Вече не моЙ се "контролираме". Опитвам се, но един господ знае как изглеждам в очите на хора, които не са ме виждали с години. Само преди 2 дена един мой бивш даскал ме потърси по зор. Когато дойде в офиса, първите му думи бяха: " Много си пораснал"
. То, че съм пораснал е ясно, но кой знае как съм изглеждал в неговите очи близо 20 години от последната ни среща, когато е бил по-млад и от мен сега. И за да не стане огромен спам моят пост ще допълня, че Кишишев е харесван от мен играч, но винаги говори леко троснато и рязко при това без да го осъзнава и мисли. Иначе не е лошо момче, но думите му се движат по-бързо от мисълта. Поне така изглежда сред медии, чужди за него хора и журналисти. Факт е обаче, че е голям професионалист и отговорен човек. Имам основание да твърдя всичко написано за него.
ПС: Как ви се стори Херо ? Бях ви писал, че, когато говорих с него преди 2 седмици имаше много уморен вид и вървеше с трудна походка ? Имаше следи от преумора в него и като, че ли здравословен проблем.
ПС: Как ви се стори Херо ? Бях ви писал, че, когато говорих с него преди 2 седмици имаше много уморен вид и вървеше с трудна походка ? Имаше следи от преумора в него и като, че ли здравословен проблем.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Еми като по-големи от мен, разбирайте дъртаци, ще се съобразя с вас за ден и час 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:Еми като по-големи от мен, разбирайте дъртаци, ще се съобразя с вас за ден и час
Кой бе ? Аз ли съм дъртак ?
ПС: Ако искаш силови боеве имай предвид моите ТТ данни, за да не се излагам в друга категория:
Дължина: 1.80
Ширина: Променливи данни.
Тежина: Тоже променливи данни: Вариращи от 80-82 кг. през летен период или активно онождане до 87-89 кг. през зимен период и лижерно либидо.
Консумация: 60-70 литра ракия годишно и 60-70 литра вино според атмосферните условия и мезетата + 5-6 литра мастика и уиски.
Или смесен разход около 150 литра ичкия на година.
Коса: Прошарена, но я има... все още де.
Важно: Коремче нямам, но пък имам опции да си го "създам".
ПС: Иначе си личи, че си свястно момче и се съобразяваш с по-големите за, което Респект.
ntodorov написа:Bourgas написа:Еми като по-големи от мен, разбирайте дъртаци, ще се съобразя с вас за ден и час
Кой бе ? Аз ли съм дъртак ?Ще те спукам на канадска и пиене. Сбирай отбор и на футбол Ша тА бия. Бия без жалост.шА та бия с двуцифрен резултат. На, което игрище кажеш, само претенциите ми са да е с изкуствена трева, прохладно време, публика и мажоретки преди и след мача. Плувам и до Болшевик за закуска, добър съм на билот, а отскоро и на ФИФА 12 на XBOX. Я си се изпречил в някоя от тези дисциплини - я съм те "разглобил"
![]()
...Дъртак съм бил. По-млад се чувствам от щерка ми.
![]()
ПС: Ако искаш силови боеве имай предвид моите ТТ данни, за да не се излагам в друга категория:
Дължина: 1.80
Ширина: Променливи данни.
Тежина: Тоже променливи данни: Вариращи от 80-82 кг. през летен период или активно онождане до 87-89 кг. през зимен период и лижерно либидо.
Консумация: 60-70 литра ракия годишно и 60-70 литра вино според атмосферните условия и мезетата + 5-6 литра мастика и уиски.
Или смесен разход около 150 литра ичкия на година.
Коса: Прошарена, но я има... все още де.![]()
Важно: Коремче нямам, но пък имам опции да си го "създам".![]()
ПС: Иначе си личи, че си свястно момче и се съобразяваш с по-големите за, което Респект., но пак ти казвам: Хиич не сА давам.
На килограми и алкохол определено можем да се мерим!
П.П. Тези, които бяха там могат ли да ми кажат за красивата девойка с тениската на Черноморец до телевизора?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
де сте тръгнали да се мерите , не разбирам само ... единия недорасъл ( и на години и на килограми ) едвам докарал до 82 кг.
... другия престарял и взел да се спаружва . с вино и мезе не може да достигне гросмайторската граница от 90 кг .
Значи силовите спортове ги отписваме ... просто не сте ми в категорията :
112 кг (почти)чиста мускулна маса + корем
... на 186 см височина . така че ще трябва да се спрем на по-интелигентни спортове - шахмат ( мога да ви играя на 2 дъски и със затворени очи ... след бутилка уиски ) или да ви срещна на Football Manager и по кана бира 
Значи силовите спортове ги отписваме ... просто не сте ми в категорията :
112 кг (почти)чиста мускулна маса + корем
1,87 цели 92 кила съм аз, разбира се с шкембенце
Но аз продължавам да питам за хубавата девойка с хубавите джуки и тениската на Черноморец, светлосинята 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:1,87 цели 92 кила съм аз, разбира се с шкембенцеНо аз продължавам да питам за хубавата девойка с хубавите джуки и тениската на Черноморец, светлосинята
Тя и други достойнства имаше девойката , ама не мога да ти дам инфо ... Пък и да имах , пак нямаше да ти дам , щото съм егоист
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:1,87 цели 92 кила съм аз, разбира се с шкембенцеНо аз продължавам да питам за хубавата девойка с хубавите джуки и тениската на Черноморец, светлосинята
Тя и други достойнства имаше девойката , ама не мога да ти дам инфо ... Пък и да имах , пак нямаше да ти дам , щото съм егоист
Пфффф, някой неегоистичен има ли тук или да се задоволя само със спомени
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
И какво излиза ? Че аз съм най-кежав ли ??? Спирам с движението и спорта, а жената - на режим. Топи ми ценни килограми. Иначе за ръста - нЕма страшно. Има обувки на високи токчета.
...Обаче на години - нЕмам стигане. Въпреки, че хич не се давам.
ПС: И какво викате за хубавата девойка? Чия е ?
ПС: И какво викате за хубавата девойка? Чия е ?