plamen etov написа:mormona написа:orlando написа:Във топките са слагали болтове ,имало е и двама които са задържани със самоделни бомби.Само на изборите може да се ре6и един или друг проблем.Това с митинги и ста4ки нестава.На които нему харесва нещо на изборите да си избере правилните хора.То бе6е ясно 4е някои ще ядат бои.То боя им е малко.
абе вие дето пропагандирате на изборите да избираме .... за ои да гласувам бре ??? кажи ми едно име ! ! ! Ама ми го напиши с големи букви най-големите да се види.Кои е тоя народен герои дето ще ни спаси ? Простотия." Наааа Зиборите гласуваитеееее.............мрън мрън мрън.Г Л У П О С Т И ! нямаме право на избор сички са еднакви.Обаче докато не го прооумеем и си мислим глупости няма как да стане.
ЩОМ МИСЛИШ ТАКА ТОГАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА НАСИЛИЕ ХА ХА ХА

ма не бе неможе някакъв да ми каже " гласуваите на изборите "и ако кажа , че неискамда ми отвърне че съм кретен и заради мене България е на това дереже.Досега съм гласувал винаги на избори , откакто имам законово право.Сега най-вероятно пак ще гласувам колкото да не ни управляват турци, по добре български крадци отколкото турски . Обаче пускаики си гласа за които и да било ще го направя с точно тази причина на ум.Не защото му вярвам че ще направи от България - Франция на или Англия на Бълканите... просто за да не доиде ДПС да управлява.Обаче тоя дето ще получи моя глас , вечерта на пресконференцията ще потрива мазните си ръчички и ще говори .. " Благодаряяя , това е победа за народа, за новите идеи , за тия дето неискат да бъдат лъгани , ще оправдаем доверието ви , каквото сме казали ще се случи , от днес почва промяната...." сед 2 месеца сичко е по старумо и тои сму4е ли смуче пари и влст и каквотоможе от наода....