Прегрява ми лаптопа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Прегрява ми лаптопа

Мнениеот LSFC 1914 » 07 сеп 2011 23:54

и моя прегряваше, но днес го отворих, изчистих му праха и сега съм 6 + :lol:

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 07 сеп 2011 23:55

ivo_gf написа:
South_Park написа:
cska_vd написа:[offtopic]Пичове , извинете че пиша в тая тема ,ама не исках да отварям друга.Та въпроса ми е,можете ли да ми кажете защо като включа компа и се рестартира на "welcome"? и така вече трети ден не го гаса и си се рестартира .. сигурно вече се е рестартирал над 100 пъти,никъкъв ефект :lol: .Може ли някой да ми каже за к'во става въпрос? Мерси предварително :)[/offtopic]

Нищо не схванах :roll:

Имаш вирус или по друга причина windowsa се е крашнал, но най вероятно точно поради вирусче, пусни го през safemode (помпаш F2 или в много редки случаи F8 като зазарежда биоса), правиш sistem restore, стартираш го пак, инсталваш malwarebytes antimalware, бършеш вирусчетата с нея и си на 6 :)

ее копеле веуик си :))

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 сеп 2011 00:17

ай залоствайте темата :!: веднага
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 сеп 2011 00:27

Събрал е доста прах.От тук вентилатора ти се върти с по-малки обороти,а и пастата на процесора се е спекла най-вероятно.Иди да му ударят едно чистене,нова паста,защото ти гарантирам,че с този проблем процесора ти ще изгори на 200% в близко време.Преди години така ми изгоря един процесор :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 сеп 2011 00:40

Няма как да изгори. Проблема просто е досаден.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 сеп 2011 01:40

South_Park написа:Значи пускам си примерно PES 2010 и изигравам максимум 2 мача , а на 3-тия лаптопа прегрява и се изключва , мога да гледам колкото си искам филми , музика , или други работи , но точно на PES-а ми прегрява, направо отдолу като го барна е печка :lol: , а преди това не ставаше и съм си играл колкото си искам :roll:
Няма значение на каква повърхност го слагам все тая :lol: , дайте някви съвети(полезни) ако може

мдам.. Същия случай със същата игра преди 6 месеца., Изхода- чко чистене и явно машината ти е със слаба видео карта като моята. Не е за препоръчване да играеш игри, ако нямаш достатъчните параметри.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 сеп 2011 07:26

Тук се оказахте големи разбирачи и екстрасенси ! Един не се сети да му поиска снимка на температурите с AIDA32 ! Един не се сети да го попита квки грешки има в EventViewer ! Пич ако не ти си ходи в сервиз влез или kaldata.com или hardwarebg.com и там има хора които ще помогнат и с това си изкарват хляба !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 08 сеп 2011 08:02

cska_vd написа:
ivo_gf написа:Имаш вирус или по друга причина windowsa се е крашнал, но най вероятно точно поради вирусче, пусни го през safemode (помпаш F2 или в много редки случаи F8 като зазарежда биоса), правиш sistem restore, стартираш го пак, инсталваш malwarebytes antimalware, бършеш вирусчетата с нея и си на 6 :)

ее копеле веуик си :))

А ти си един тиквеник, дето няма и да се роди, пък роди ли се няма да се отгледа :)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 сеп 2011 09:53

MORSKI написа:
South_Park написа:Значи пускам си примерно PES 2010 и изигравам максимум 2 мача , а на 3-тия лаптопа прегрява и се изключва , мога да гледам колкото си искам филми , музика , или други работи , но точно на PES-а ми прегрява, направо отдолу като го барна е печка :lol: , а преди това не ставаше и съм си играл колкото си искам :roll:
Няма значение на каква повърхност го слагам все тая :lol: , дайте някви съвети(полезни) ако може

мдам.. Същия случай със същата игра преди 6 месеца., Изхода- чко чистене и явно машината ти е със слаба видео карта като моята. Не е за препоръчване да играеш игри, ако нямаш достатъчните параметри.

512 МБ Видео карта не е слаба :roll:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 сеп 2011 10:52

iliev72 написа:Тук се оказахте големи разбирачи и екстрасенси ! Един не се сети да му поиска снимка на температурите с AIDA32 ! Един не се сети да го попита квки грешки има в EventViewer ! Пич ако не ти си ходи в сервиз влез или kaldata.com или hardwarebg.com и там има хора които ще помогнат и с това си изкарват хляба !

За нещо, за което вероятноста е над 90%, и същевременно усилията са нулеви, ти предлагаш да го караме да пуска тулчета, които вероятно дори ги няма инсталирани? Или да търси специалисти? Звучи доста хитро ;)

Върни се в “Архив”