Прегрява ми лаптопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Прегрява ми лаптопа
и моя прегряваше, но днес го отворих, изчистих му праха и сега съм 6 + 

ivo_gf написа:South_Park написа:cska_vd написа:[offtopic]Пичове , извинете че пиша в тая тема ,ама не исках да отварям друга.Та въпроса ми е,можете ли да ми кажете защо като включа компа и се рестартира на "welcome"? и така вече трети ден не го гаса и си се рестартира .. сигурно вече се е рестартирал над 100 пъти,никъкъв ефект.Може ли някой да ми каже за к'во става въпрос? Мерси предварително
[/offtopic]
Нищо не схванах
Имаш вирус или по друга причина windowsa се е крашнал, но най вероятно точно поради вирусче, пусни го през safemode (помпаш F2 или в много редки случаи F8 като зазарежда биоса), правиш sistem restore, стартираш го пак, инсталваш malwarebytes antimalware, бършеш вирусчетата с нея и си на 6
ее копеле веуик си

- South_Park
ай залоствайте темата
веднага

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
- Контакти:
Събрал е доста прах.От тук вентилатора ти се върти с по-малки обороти,а и пастата на процесора се е спекла най-вероятно.Иди да му ударят едно чистене,нова паста,защото ти гарантирам,че с този проблем процесора ти ще изгори на 200% в близко време.Преди години така ми изгоря един процесор 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Няма как да изгори. Проблема просто е досаден.
South_Park написа:Значи пускам си примерно PES 2010 и изигравам максимум 2 мача , а на 3-тия лаптопа прегрява и се изключва , мога да гледам колкото си искам филми , музика , или други работи , но точно на PES-а ми прегрява, направо отдолу като го барна е печка, а преди това не ставаше и съм си играл колкото си искам
![]()
Няма значение на каква повърхност го слагам все тая, дайте някви съвети(полезни) ако може
мдам.. Същия случай със същата игра преди 6 месеца., Изхода- чко чистене и явно машината ти е със слаба видео карта като моята. Не е за препоръчване да играеш игри, ако нямаш достатъчните параметри.
Тук се оказахте големи разбирачи и екстрасенси ! Един не се сети да му поиска снимка на температурите с AIDA32 ! Един не се сети да го попита квки грешки има в EventViewer ! Пич ако не ти си ходи в сервиз влез или kaldata.com или hardwarebg.com и там има хора които ще помогнат и с това си изкарват хляба !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
cska_vd написа:ivo_gf написа:Имаш вирус или по друга причина windowsa се е крашнал, но най вероятно точно поради вирусче, пусни го през safemode (помпаш F2 или в много редки случаи F8 като зазарежда биоса), правиш sistem restore, стартираш го пак, инсталваш malwarebytes antimalware, бършеш вирусчетата с нея и си на 6
ее копеле веуик си)
А ти си един тиквеник, дето няма и да се роди, пък роди ли се няма да се отгледа

- South_Park
MORSKI написа:South_Park написа:Значи пускам си примерно PES 2010 и изигравам максимум 2 мача , а на 3-тия лаптопа прегрява и се изключва , мога да гледам колкото си искам филми , музика , или други работи , но точно на PES-а ми прегрява, направо отдолу като го барна е печка, а преди това не ставаше и съм си играл колкото си искам
![]()
Няма значение на каква повърхност го слагам все тая, дайте някви съвети(полезни) ако може
мдам.. Същия случай със същата игра преди 6 месеца., Изхода- чко чистене и явно машината ти е със слаба видео карта като моята. Не е за препоръчване да играеш игри, ако нямаш достатъчните параметри.
512 МБ Видео карта не е слаба

[/quote]
iliev72 написа:Тук се оказахте големи разбирачи и екстрасенси ! Един не се сети да му поиска снимка на температурите с AIDA32 ! Един не се сети да го попита квки грешки има в EventViewer ! Пич ако не ти си ходи в сервиз влез или kaldata.com или hardwarebg.com и там има хора които ще помогнат и с това си изкарват хляба !
За нещо, за което вероятноста е над 90%, и същевременно усилията са нулеви, ти предлагаш да го караме да пуска тулчета, които вероятно дори ги няма инсталирани? Или да търси специалисти? Звучи доста хитро