ЧАЛГА КОНЦЕРТ НА СТАДИОН БОТЕВ! ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: ЧАЛГА КОНЦЕРТ НА СТАДИОН БОТЕВ! ЗА ИЛИ ПРОТИВ

Мнениеот saffron » 20 авг 2011 13:12

bnborisov написа:
saffron написа:верно кво се правите на чукове .. все едно това е първия цигански концерт там?
тва се превърнало в традиция на вашия стадион , вие тука се правите на ощипани :P ама смешна работа :)

ало, македонския сопол, точно ти ли ще говориш за чалга и циганска музика?
я бягай да освобождаваш Палестина

що обиждаш бе опосум провинциален ! клипове от чалга концерти на вашия стадион има навсекаде в и-нет ! и няма точно аз да говоря за чалга и циганска музика... вие ше ми говорите , когато свърши мегаконцерта там ! защо ли в бургас , каварна и София се правят модерни концерти с атрактивни западни изпълнители а маинатаун се превърна в меката на чалгата?? това не е въпрос с повишена трудност! ха-ха :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 авг 2011 13:17

saffron,нека малко се разграничим.Голяма част от нас нямат вина ще чалга осеменителя емигрира в Пловдив.А поклонници си има мнооого.Моля да не се слага всичко живеещо в този град под един знаменател,защото както се видя от постове на Локо фенове и те недолюбват ориенталското,сръбско и гръцко плагиатство на родните "звезди"

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 20 авг 2011 13:24

hetfield написа:saffron,нека малко се разграничим.Голяма част от нас нямат вина ще чалга осеменителя емигрира в Пловдив.А поклонници си има мнооого.Моля да не се слага всичко живеещо в този град под един знаменател,защото както се видя от постове на Локо фенове и те недолюбват ориенталското,сръбско и гръцко плагиатство на родните "звезди"

е радвам се ,че има изключения като тебе... но и ти неможеш да отречеш ,че има мн селско и диво възпитание във вашия град ... тук некои от пишещите вече го доказаха ;) поздрави!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 авг 2011 13:27

Има го точно колкото във всеки друг град.Лично аз имам много поводи за възмущение,но все пак бих казал,че в Пловдив има и доста хора с друго виждане за нещата.Един вид Пловдивчани в повече и тнт.са неизбежни при миграцията на хора от селата.Да поясня,че под село визирам дори места като Ямбол,Сливен и Ст.Загора да ме извиняват

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 20 авг 2011 13:32

pomiqrat написа:...................................................................................................................
У жителите на града битува схващането, че любимата фраза "майна", използвана за абсолютно всичко (от поздрав, до ругатня), произлиза от Ботевото творчество.
В поезията си Ботев често възкликва "майно льо", "майно ле" и т.н. словосъчетания с думичката "майна". Т.е. един вид Ботев докато възпява подвизите на юначните българи в своите стихове, взел та ви и напсувал вас - читателите на неговата поезияq като ви е теглил някоя друга майна между редовете. От този факт води началото си и убедеността на всички местни жители, че дори самият Ботев е родом от техният град.
Това тяхно схващане още повече се затвърждава и от факта за наличието на местен футболен клуб, наречен "Ботев", което говори само за едно - историческа връзка на Ботев с Майнатаун. Нещо повече - жителите на града дори силно вярват, че дори самият Ботев е основал футболния клуб и е бил първият вратар, след което е станал и президент, докато накрая тръгнал да превзема кораби по Дунава с фулболния си отбор, който по онова време се е наричал чета.

БрИтчед, като копираш от Dreal.net, "интернет енциклопедията "Всичко за 1 лев", поне давай линк към страницата, от която си преписвал. Вярно, те едва ли биха тръгнали да те съдят за нарушаване на ЗАПСП, ама все пак...
Ей те ви линка за цялата статия за Майнатаун:
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%83%D0%BD
На мен лично най-много ми харесва статията за `Аскюу /да не вземе сега да се обиди някой хасковлия, в тоя сайт всичко е в рамките на майтапа/:
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%A5%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE
p.s. На всички чалгари и чалгарки - по една мотика, осми нУмер и да ходят на къра да се борят с троскота, тяхната...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 13:41

hetfield написа:Не го знам с кой общува,но ника му говори сам за себе си.Да седна сега да споря с него няма смисъл.Пича е чалгар и просто няма нужда дори да го коментирам.Може би една забележка относно дамите слушащи Рок.Ами имам самочувствието и късмета да общувам само с такива и смея да твърдя,че са доста по-добре подържани от тлъстите запотени от кючеци,с изкуствени коси и 3 тона грим чалгарки.Относно концерта,не че ме учудва и тук не говорим къде ще се проведе,а защо ще се провежда?Миналото лято имаше нещо подобно на центъра,ами то всеки мангал беше на центъра (нямам предвид фенове на отбор от този етнос).Тази музика трябва да се ограничи със закон.Заради фондации като Евророма и други не е редно да се забранява,но поне да се ограничи.

За разлика от някои хора съм широкоскроен и мога да слушам всякакъв род музика без проблеми, защото не съм социално обременен и не заклеймявам наляво надясно всичко що не ми харесва. Докато хората не се научат да уважават вкусовете на другите ще си живеят в деградиралия си свят.

Да живее метъл обществото

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 авг 2011 13:58

Какво да уважавам в чалга обществото?Моля те поне 3 неща достойни за уважение ми цитирай.Ами на коледа станах свидетел как 4 годишно хлапе получава подарък от дядо мраз.Добрия старец вика:Сега ще ми изпееш ли песничка?И о,чудо последва :Тез червени домати.......Какво да уважавам възпитанието към децата ли?Едва ли учителката по музика има вина в случая.А относно снимката какво лошо има в нея?Или мацката ще е по-яка ако се качи на пейката и си върже коланче със стотинки?Ама и гъза и трябва да порасне,че да го врътне по-качествено.Прощавай ама няма как да съм толкова широко скроен,щото ще ми се доповръща

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 14:10

Като ще слагаме всичко под общ знаменател аз какво да уважавам метълка като някакво детенце ми пее ду хаст бич,а :?: Какво да им гледам на мазните коси на омирисаните, пияни и надрусани метъли, които по цял ден киснат с галончета по пейките из паркове и детски площадки и ако са им останали пари от амфети за водчица :roll:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 20 авг 2011 14:13

pomiqrat написа:Като ще слагаме всичко под общ знаменател аз какво да уважавам метълка като някакво детенце ми пее ду хаст бич,а :?: Какво да им гледам на мазните коси на омирисаните, пияни и надрусани метъли, които по цял ден киснат с галончета по пейките из паркове и детски площадки и ако са им останали пари от амфети за водчица :roll:

наркоман не е синоним на метъл!Както каза един колега по-горе порови още из енциклопедиите та да изкараш сериозни доводи.Или Софи маринова да я издигнем в култ и да учим децата си как изглежда една икона.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 14:18

hetfield написа:
pomiqrat написа:Като ще слагаме всичко под общ знаменател аз какво да уважавам метълка като някакво детенце ми пее ду хаст бич,а :?: Какво да им гледам на мазните коси на омирисаните, пияни и надрусани метъли, които по цял ден киснат с галончета по пейките из паркове и детски площадки и ако са им останали пари от амфети за водчица :roll:

наркоман не е синоним на метъл!Както каза един колега по-горе порови още из енциклопедиите та да изкараш сериозни доводи.Или Софи маринова да я издигнем в култ и да учим децата си как изглежда една икона.

Що да не е синоним? Нали чалгар е синоним на селянин и много грим :oops:

Върни се в “Свободна зона”