Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

кака катя
Контакти:

Re: Стадион "Берое" с осветление съвсем скоро!!!

Мнениеот кака катя » 29 сеп 2011 20:29

Вчера беше свалено осветлението на един от стълбовете.браво!!!!!!!

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 30 сеп 2011 20:38

flo написа:Тва осветление за Б група ли ще се подготвя ?!? :roll:

Ами, както е тръгнало, нищо чудно!
Ремонтирам една къща в Родопите, та смятам да поканя Бойко да и среже лентата. Как става?

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 30 сеп 2011 23:42

Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 01 окт 2011 10:18

Чакаме вече първия мач на Осветление от доста години.Денят 27.10 наближава.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 окт 2011 09:52

izumrud написа:Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински

Кво стана бе?
Писнало ми е от такива като теб!Ако съм на твое място повече нито едно мнение няма да напиша.
Дори и в такова положение е по-добре отбора сам да излезе от него , отколкото да се договарят мачове.
В случая наистина можехме да победим , но тогава разбирачи като теб щяха да натякват всеки път по какъв начин сме го взели този мач.
Тази година жребия е брутален , ние излязохме вече от тежката поредица мачове , но сега Моряците са в нея и се вижда че няма нищо случайно.
Мачкай Берое!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 02 окт 2011 13:08

izumrud написа:Айде, честито на Берое. Утре 100 % взимат мача в Монтана...оправено е всичко....честити първи три точки, не заслужавате да сте последни, но да знаете, че не са истински

Avgusta, бях на мача, по грозно нещо не съм гледал. Нашите тиквеници не играха нищо, а вашите явно много не могат. Ако Илиан Илиев беше пуснал Чипилов, той сам щеше да ни бие. Не от 10 отбора, от 6 трябва да стане А групата.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 окт 2011 14:28

iicoo написа:

Avgusta, бях на мача, по грозно нещо не съм гледал. Нашите тиквеници не играха нищо, а вашите явно много не могат. Ако Илиан Илиев беше пуснал Чипилов, той сам щеше да ни бие. Не от 10 отбора, от 6 трябва да стане А групата.

Абе да ти кажа много очаквах от този играч ,но до момента няма ЕДНО свястно отиграване :shock: ,все съм гледал некадърни играчи , но тоя направо ми обърна представите за футболист.В Пловдив ми идваше да сляза на терена и да го пребия :evil:
Ако трябва да съм честен в началото очакванията към него бяха огромни предвид на страхотните му мачове при вас , но какво се случи не знам.
Между другото е с най-високата заплата при нас и пак нищо :oops:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 02 окт 2011 20:37

Ако обичате придържайте се към темата и дайте инфо за осветлението към днешна дата.

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 06 окт 2011 16:49

Ехо дайте малко снимки на ремонта.

Върни се в “Берое”