Трибуна Бесика - снимки и видео

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Да живее Трибуна Бесика! Новия сектор на Лаута!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 юли 2010 18:56

Абе тая трибуна ще ни издържи ли?! :mrgreen:
Значи попитах дали на нашата трибуна може да бъде изписано Bessica ?
Първия домакински мач на "Лаута" ще започне с 20 мин. закъснение заради разбеснелите черно-бели беси! :mrgreen:
Веднага след първия съдийски сигнал слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще падат от небето и небесните сили ще се разклатят. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 30 юли 2010 21:21

Извинявам се, но може ли някой да пусне няколко снимчици да видя стадиона след ремонта, защото ми е доста интересно да видя обновен "Лаута". ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юли 2010 21:27

Blue_AvalanchE написа:Извинявам се, но може ли някой да пусне няколко снимчици да видя стадиона след ремонта, защото ми е доста интересно да видя обновен "Лаута". ;)

Ще пуснем бе ,приятелю,само да свърши ремонта ;) Има още доста работа.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

bogben
Контакти:

Мнениеот bogben » 31 юли 2010 23:08

Много ми се иска да е хубав стадионът, ама съм сигурен че няма да е нищо по различно от преди
Разликата ще е само в това че ще има седалки, не виждам в това абсолютно нищо интересно
Това е само един блъф и нищо повече

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Правила на Трибуна Бесика

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 10:08

Трибуна Бесика
Това е нашия дом, в него се спазват нашите правила

Изображение

1. На Трибуна Бесика отбора се подкрепя и след последния съдийски сигнал, без компромиси, без оправдания, независимо от времето, независимо от противника.

2. На Трибуна Бесика не се носят материали на други отбори, макар и в черно бели-цветове. Ние сме Локомотив Пловдив и сме горди с това!

3. На Трибуна Бесика не се сяда, има други сектори за това.

4. На Трибуна Бесика се слуша човека с мегафона и се пее песента за която той подава тон.

5. На Трибуна Бесика се идва трезвен, с бистър ум, готов да подкрепяш отбора си на 101%!

6. Вземете си карта за Трибуна Бесика - така ще помогнем на клуба и на отбора да върви напред!

http://napoletani.org/
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

veseo
Контакти:

Re: Правила на Трибуна Бесика

Мнениеот veseo » 03 авг 2010 10:14

Евала за т.2, винаги са ме дразнили и сред нашите като има с фанелки на Борусия и АЕК... А относно т.5, едва ли е изпълнимо в която и да е (от сериозните де, не говорим на Академик примерно) агитка в България :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 03 авг 2010 10:15

А в момента новата ви Трибуна съществува ли или тепърва ще се строи? Ако си сложите осветление и седалки Лаута ще стане едно прилично съоражение за родните стандарти.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 03 авг 2010 10:17

И аз това щях да питам... тази трибуна строи ли се в момента или сега просто се местите, а по-нататък ще се появи?

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 03 авг 2010 10:22

ultra_shark написа:А в момента новата ви Трибуна съществува ли или тепърва ще се строи? Ако си сложите осветление и седалки Лаута ще стане едно прилично съоражение за родните стандарти.

Даааа и диктора ще подгрява- ХАЙДЕ НАЩЕ... не благодаря!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 10:26

Нова трибуна ще се строи след края на сезона. В момента агитката се местим в сектора на старото съоръжение под таблото. Ремонта обхваща досегашното ни място където вече почти са готови нещата. Осветлението се надяваме да е готово зимата, а козирките след това - те ще се изграждат докато тече първенството, няма да пречат на провеждането на срещите :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”