Лондон е в пламъци !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Лондон е в пламъци !!!

Мнениеот Sofiaatowern » 09 авг 2011 15:20

Всичко един ден се връща!!! Напълно си заслужават съдбата колонизаторите. Пожелавам им не част от Лондон да изгори, ами и цял Лондон барабар с двореца и кралската фамилия. Колко века пили от бедните хорица по света. Сега всичко им се връща (но не с лихвите, но скоро ще са с и с тях).

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 авг 2011 16:00

Ще осъзнаят грешката си с тая етническа толерантност и интегрирането на изметта в обществото, но ще е ТВЪРДЕ КЪСНО!!! Всяка жаба да си знае гьола, всеки мръсен мангал или арабин да се връща откъдето е дошъл! Едно време хубаво са почнали да изтребват тея изроди, ама някой умен мозък се притесни и спря избиването на всички тея боклуци! :evil: :evil: :evil:
Едно е ясно-един ден отново ще има избиване на цели нации и етноси, бъдете сигурни! Не знам кога, но за щастие ще се случи! Рано или късно всичко си идва по местата!!!
Последна промяна от Cesc Fabregas на 09 авг 2011 16:07, променено общо 2 пъти.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 авг 2011 16:07

Cesc Fabregas написа:Ще осъзнаят грешката си с тая етническа толерантност и интегрирането на изметта в обществото, но ще е ТВЪРДЕ КЪСНО!!! Всяка жаба да си знае гьола, всеки мръсен мангал или арабин да се връща откъдето е дошъл! Едно време хубаво са почнали да изтребват тея изроди, ама някой умен мозък се притесни и избиването на всички тея боклуци! :evil: :evil: :evil:
Едно е ясно-един ден отново ще има избиване на цели нации и етноси, бъдете сигурни! Не знам кога, но за щастие ще се случи! Рано или късно всичко си идва по местата!!!

Дано Европа се осети по-скоро. Искрено се надявам да се случи това, което пеят в клипа :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNi98mzQC9c[/youtube]
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 09 авг 2011 16:14

Cesc Fabregas написа:...

С невежство и предразсъдъци до никъде няма прокопсаш. Впрочем то затова булгаристан е кенеф - заради многознайковци.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 09 авг 2011 16:29

За съжаление се получава същия хаус както във Франция преди няколко години. Просто тази маса от емигранти или псевдо-англичани или псевдо-французи от чужд произход си търсят "причина" или по скоро "извинение" да почнат да негодуват срещу правителството и да чупят и палят.
Защото за мен случилото се (убийството на този баща на 4 деца) в Лондон е само претекст за размириците. Добре не казвам, че трябва да има такова насилие от страна на полицията, ама той е срелял срещу полицай!!!! Не знам какво е очаквал, може би да го съдят и да го пуснат след 5 години на свобода. Няма такъв филм, всеки който стреля или убие полицай просто е свършен или по този начин или по втория - в затвора полицаите му виждат сметката.

Според мен както и във Франция всичко ще утихне скоро в Лондон и ще ги изловят всичките виновни и ще си получат заслуженото. Все пак да не забравяме че Англия е страната с най-много камери на глава от населението в света, а и в Лондон... просто не ми се мисли.
В крайна сметка мисля, че с това насилие нищо няма да се разреши и промени за тази маса и техните проблеми ще си останат същите и след това, но това си е лично мое мнение.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 09 авг 2011 16:46

ReZo написа:Светът няма да свърши декември 2012-та, разбира се ,че не ...Но стария свят, капиталистическия, основан на принципа на социалното неравенство и експлоатацията на 95 % от човечествотто, за сметка на кефа на останалите 5%, е към своя ЛОГИЧЕН КРАЙ, защото е нещо карайно неестествено (като 5-дневната работна седмица примерно, компенсирана САМО с 2 почивни дни)....

Ето това много ми хареса , и аз мисля така
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 09 авг 2011 16:58

pomiqrat написа:
flo написа:А защо се бунтуват?

След мирен протест полицаи убиват баща на четири деца.

......... на 4 -ри деца !?!?!?!?!?! значи е бил ром ..... :) деяние , което е обществено полезно !
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 09 авг 2011 17:00

Yoda написа:
pomiqrat написа:
flo написа:А защо се бунтуват?

След мирен протест полицаи убиват баща на четири деца.

......... на 4 -ри деца !?!?!?!?!?! значи е бил ром ..... :) деяние , което е обществено полезно !

Въпросът е , защо е стреляно срещу мангалът ? ;) Природозащитниците, опс правозащитниците , да кажат защо полицаите са стреляли по маймуняка!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 авг 2011 17:38

Тук много капацитети сте се навъдили. Айде да изпишете още 10-на страници, че съм във ваканция и ми е малко скучно по жегите.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 авг 2011 17:40

да им изпратим нашия пожарникар Картофа,той ще ги оправи
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”