Кой ще е новият Димитър Пенев?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Кой ще е новият Димитър Пенев?

Мнениеот marmi52 » 07 авг 2011 19:40

federer90 написа:За да го открием значи трябва да търсим човек тъп като галош и късметлия като Алекс Фъргюсън

:lol:

Ай, стига, бее ! :lol: :lol: :lol:
Вярно, че Д.Пенев е изключително голям късметлия. Не искам да го обиждам, но като деца имахме голяма компания. На най-тъпият най-много му връвеше ...
Иначе Пената е добър човек. Имаше голям късмет с онова златно поколение, каквото за съжаление България няма да има и след 100 години ....
Противно на всички останали, аз пък си мисля, че ако имахме един по-стойностен треньор, можеше да играем на финал срещу Бразилия през 94-та ... Ама пък от друга страна, нашите звезди тогава, едва ли щяха да слушат друг треньор освен Чичо Митко ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 07 авг 2011 19:52

Невероятен треньор..
3-0 от Нигерия
4-0 от Швеция
дузпи с мексико(късмет)
Аржентина без марадона..

и към това прибави НЕВЕРОЯТНИ ФУТБОЛИСТИ НА СВЕТОВНО НИВО...

Свалете си розовите очила.. самите футболисти от 94 разправят смешки за указанията на чичо митко..

И въобще като изключим всичко друг.. КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТ, ЧЕ ЧОВЕК КОЙТО Е ТЪП КАТО ГЪЗ.. "БОРИС ТРИ", ЧОВЕК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ПРАВИЛНО.. МОЖЕ ДА Е ВЕЛИК треньор? Това не е като да риташ топката... трябва да можеш да мислиш..

„Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси

пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред да го търсят с дълъг пас”. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 07 авг 2011 20:45

Феникс що не идеш и не се обесиш, а ако те е страх кажи къде живееш да дойда да те убия. Дано просто си си загубил акъла.

Пенев е най-великия и трудно ще се намери кой да го смени!!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 07 авг 2011 20:46

Туй завистта е голямо нещо и типично българска черта
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

rossoner
Контакти:

Мнениеот rossoner » 07 авг 2011 21:04

Любо Пенев,Илиан Илиев,Милен Радуканов,Мартин Кушев,

Потребителски аватар
ivanov_82
Контакти:

Мнениеот ivanov_82 » 07 авг 2011 21:19

federer90 написа:За да го открием значи трябва да търсим човек тъп като галош и късметлия като Алекс Фъргюсън

дааааааааааааа.....

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 07 авг 2011 22:01

Баба ми, лека й пръст, познаваше лично Димитър Пенев и Борис Гаганелов. Това, което ми е разправяла, е че в общи линии и двамата са много отдадени на професията и най-вече адски си разбират от работата по отношение на младите футболисти. Действително, аз не виждам кой освен Димитър Пенев може да вземе едно 17-годишно лайно и да го пусне титуляр. Може би фактът, че не е особено интелигентен, му помaга да бъде толкова смел :) Стоилов имаше някакви проблясъци в работата с младите в Левски, но не беше чак така, плюс това не му дадоха шанс да си довърши започнатото. Но на няколко пъти споменава колко е важно за него да се работи с млади футболисти, да им се дава шанс и да им се следи развитието. Това според мен е основната характеристика на един ТРЕНЬОР, всички останали търсят резултати на парче.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 07 авг 2011 22:26

dindan написа:Туй завистта е голямо нещо и типично българска черта

Българина като не може да си обясни защо някой мисли различно от него.. и го нарича завистник..

Справка.. виж под клиповете на чалгаджиите..всички, които не харестват тази музика биват наречени завистници..

Селянчета, разбирам че в чичо митко вие виждате себе си.. хем прости хем разбирачи.. ама ... вие си знаете.. :mrgreen:

Чичо Митко е велик треньор, колкото аз съм космоноват..иначе за това да вижда таланта преди да се е разгърнал..му го признавам...
:arrow:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 авг 2011 01:17

Първо трябва да се възроди махленският футбол, за да почнат децата пак да излизат по улицата да играят футбол, а не да киснат вкъщи и да цъкат на компа ФИФА, ПЕС и тн. После отборите трябва да направят мрежи от скаути, които да обикалят площадките, където се събират най-много деца и всички талантливи момчета да се взимат в школите на отборите. После трябва да се подсигурят необходимите условия за тренировки на тези деца, необходимите специалисти, които да ги научат на тънкостите на този велик спорт и едва след като се създаде качествен футболен материал трябва да търсим следващият Димитър Пенев! Имаме ли добри играчи успехите ще дойдат, дори и да не се намери следващият Димитър Пенев. Но докато не се появят в рамките на едно и също поколение новите Стоичков, Гунди, Балъков, Михайлов, Трифон, Лече, Сираков, Костадинов и тн... дори следващият Жозе Моуриньо да се роди в България и той няма да ни помогне!!!

На първо място ни трябват качествени играчи и качествени специалисти в ДЮШ-овете, за да има кой да ги научи тези играчи, а едва след това да търсим новият Пена, който да вземе това талантливо поколение и да възроди националният отбор!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 08 авг 2011 09:19

аз мисля, че с най- много потенциал в българският футбол в момента са Радуканов и Илиан Илиев. Веднага след тях е Любо Пенев. От треньорите ни навън аз и Мъри и Балъков мисля, че с малко късмет ще покажат страхотни успехи в кариерата си, но Мъри избърза с националния...аз лично мисля, че националния ни отбор ще се класира някъде 2014-2018 (включително) ще поживеем и ще видим
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Футбол - България”