Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Висла Краков - 26.07 / 20:30

Мнениеот iliyan79 » 23 юли 2011 11:54

Фен съм на Литекс !!! Но, мисля че тборът ми няма да се справи с Висла....Пречините са няколко,Висла е отбор който играе по един и същ начин както Жилина и Дебрецен! Аз лично си мисля че, Литекс миналата година със наличието на Ивелин Попов и Дока беше по силен и въпреки това не успя да елеминира тези два съперника! Така че, всичко е ясно! Всичко ще се реши в Ловеч....Ако не направим добър резултат сме до тук,в Полша загубата е сигурна! Трябва да си решим мача още В Ловеч и това е....Първите 20 мин. трябва да сме като пчели,и докато Висла не се усети да вкараме първи гол! Ако вкарат те първи,мнго трудно ще се завземем! Познавайки добре Литекс. Светослав тодоров е по добре да влиза като резерва! По ефективен е тогава! А ето го и стартовия састав според мен! 1.БАЛИВЕИРА 2.БОДУРОВ 3.НИКОЛОВ 4.ЗАНЕВ 5.БЕРБЕРОВИЧ 6.ЕЛЕНКОВИЧ 7.ЯНЕВ 8.ТОМ. 9.ФЛОРЕС 10.МИАРЕШМА 11.ЦВЕТАНОВ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 11:55

говедо_съм_газя написа:1:0 тук 1:1 там после идват БАТЕ чупим каръка и влизаме в групите :) (Е що пък да не си помечтаем :) )

тц...БАТЕ искам да се паднат срещу едни други отворковци, та да млъкнат веднъж за винаги на тая тема :lol:[/quote]
Ням как да стане със сигурност ще минат в плейофите на ШЛ - БАТЕ са за нас :mrgreen:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 юли 2011 12:06

[offtopic]
ozzmozisa написа:исками се,но ме съмнява ловеч да се класира.в европа традициите важат.разменени победи.

Викаш точно затова на вас ви предстои Спартак Търнава. Традициите важат, Търнава ще оТървава Европа от вас пак, ТРАДИЦИЯ е мишки да ви унижават :lol:

Avanti_Ragazzi написа:p.s.Да си знаете там ви чака ИСТИНСКИ АД от фенска гледна точка!!!поляците са ЛУДИ!!!!Може би 2 пъти по-луди от агитките на Левски и ЦСКА,да не кажа 3 пъти!!!Същия АД очаква и Локо Сф,само че ,във Вроцлав стадиона е в пъти по-малък от този в Краков и няма да има толкова хора!!!

Ти пък намери кои агитки да дадеш за пример за "лудост"... Айде, в твоя дух и аз ще кажа - поляците са 2-3 пъти по-луди даже от феновете на Видима и Лудогорец!!!!!![/offtopic]

Успех на Литекс, единствения отбор тази година, който може да не изложи България в ЕКТ! Дано по някакъв начин излъжат Висла.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 12:10

veseo написа:[offtopic]
ozzmozisa написа:исками се,но ме съмнява ловеч да се класира.в европа традициите важат.разменени победи.

Викаш точно затова на вас ви предстои Спартак Търнава. Традициите важат, Търнава ще оТървава Европа от вас пак, ТРАДИЦИЯ е мишки да ви унижават :lol:

Avanti_Ragazzi написа:p.s.Да си знаете там ви чака ИСТИНСКИ АД от фенска гледна точка!!!поляците са ЛУДИ!!!!Може би 2 пъти по-луди от агитките на Левски и ЦСКА,да не кажа 3 пъти!!!Същия АД очаква и Локо Сф,само че ,във Вроцлав стадиона е в пъти по-малък от този в Краков и няма да има толкова хора!!!

Ти пък намери кои агитки да дадеш за пример за "лудост"... Айде, в твоя дух и аз ще кажа - поляците са 2-3 пъти по-луди даже от феновете на Видима и Лудогорец!!!!!![/offtopic]

Успех на Литекс, единствения отбор тази година, който може да не изложи България в ЕКТ! Дано по някакъв начин излъжат Висла.

[offtopic][/offtopic]
Е те пък на Цска и Левски когато не играят помежду си или с Литекс са много луди няма що - 200-300 човека :lol: Ти да знаеш, че феновете на Търнава са много луди - 10 пъти по-луди от тези на Своге :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 23 юли 2011 12:12

Кратко и ясно - Литекс печели с 2:0, със зор или без, отива на ревашна, вкарва гол и продължава в следващата фаза.
Само Левски!

Потребителски аватар
говедо_съм_газя
Контакти:

Мнениеот говедо_съм_газя » 23 юли 2011 12:15

runnersa написа:

Ням как да стане със сигурност ще минат в плейофите на ШЛ - БАТЕ са за нас :mrgreen:

Глазгоу Рейнджърс в момента са по-лесен противник от БАТЕ бре :mrgreen: (подчертавам-В МОМЕНТА! Не правя историческо сравнение между двата отбора-ясно е че са несравними)
годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юли 2011 12:17

Висла е по-класния отбор и е фаворит,но...помня преди доста годинки как Видзев като полски шампион бе разгромен с 4:1,тъй,че поляците и Генков тръгват с много голяма кошница и големи приказки(особено от Генков)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
говедо_съм_газя
Контакти:

Мнениеот говедо_съм_газя » 23 юли 2011 12:18

ShooterMan написа:Висла е по-класния отбор и е фаворит,но...помня преди доста годинки как Видзев като полски шампион бе разгромен с 4:1,тъй,че поляците и Генков тръгват с много голяма кошница и големи приказки(особено от Генков)

като каза Видзев-явно не си спомняш как завърши цялата "епопея" тогава :mrgreen:
годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 юли 2011 12:20

2:1 или 1:1 в Ловеч и загуба от порядъка на 2:0/3:0/3:1 в Полша.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 12:22

говедо_съм_газя написа:
runnersa написа:

Глазгоу Рейнджърс в момента са по-лесен противник от БАТЕ бре :mrgreen: (подчертавам-В МОМЕНТА! Не правя историческо сравнение между двата отбора-ясно е че са несравними)

Да бе да приказвай си :mrgreen:
Да ги оставим обаче тях сега мислим само за мача с Висла! Както казах 1:0 първия мач!

Върни се в “Литекс”