Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Мнениеот toffees » 25 юли 2011 12:48

gilento93 написа:
toffees написа:
gilento93 написа:Шамар да е на аванта да е.Пуснаха безплатни билети и юруш на маслините както казва майка ми.Явно няма да се добера до новата зала да гледам волейболните национали.Такъв ми бил късмета.Но не се отчайвам,че няма да гледам "шоуто" за публиката и зарята.Предпочитам да дам 5,10,15... лева но да знам,че съм ги дал и ще имам билет,който ще запазя в колекцията си.Дано тези "късметлии",които са се сдобили с безплатен билет да се насладят на шоуто. ;)

Ти май нещо не си много в час

И кое не ми е в час да те питам?

ще ти кажа бре умнико , с какво са виновни феновете че билетите са безплатни , нали пак се редиш и взимаш това че си отишъл и си се наредил е важното , а доколкото твойте предпочитания за билети 5,10,15лв. ок но според мене пак няма гаранция че, ще влезнеш и ще ти е спокойно , ти май не си ходил много на важни (платени) мачове. И тези хора който , са взели не са късметлий а хората са станали по рано висяли са 3 часа и са си взели кое е късмет не виждам ама това е въпрос на гледна точка.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Невиждана лудница

Мнениеот Hakercheto » 25 юли 2011 12:49

vladi2610 написа:Аз пък някъде чух, че понеже няма билети и няма как да проверяват за оръжия и бомби, та в залата ще има толкова костюмирани, за да не гръмнат Бойко...

:) :) Това беше добро :) :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 25 юли 2011 12:55

добре де в Спортал пише, че 12000 са седящите, а с правостоящите ставали 19000, което хич не ми се вярва, а и никъде не пише ще се пускат ли правостоящи......въобще пак хубава работа ама българска.....

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 юли 2011 12:56

Бях там и според мен 5000 билета не раздадоха .. Но.. Който взел - взел ..

Потребителски аватар
Свако Цако
Контакти:

Мнениеот Свако Цако » 25 юли 2011 12:58

Това беше първата порция простотия свързана с хубавата иначе зала.
От страна на организаторите.
Очаквайте втората порция простотия в деня на мача, когато обезумели скотове ще се ръгат, блъскат, дерат и бият за да се докопат до по-добро място... :x

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 юли 2011 13:01

Свако Цако написа:Това беше първата порция простотия свързана с хубавата иначе зала.
От страна на организаторите.
Очаквайте втората порция простотия в деня на мача, когато обезумели скотове ще се ръгат, блъскат, дерат и бият за да се докопат до по-добро място... :x

Абсолютно !! Ти докопа ли се за билет?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2011 13:14

IOTUR4O написа:добре де в Спортал пише, че 12000 са седящите, а с правостоящите ставали 19000, което хич не ми се вярва, а и никъде не пише ще се пускат ли правостоящи......въобще пак хубава работа ама българска.....

19000 доколкото разбрах е капацитетът на залата когато ще има концерти и на терена ще се допускат до 7000 правостоящи. Иначе капацитеттът е 12470 седящи места

Жалко че няма да мога да отида :( , важното е по време на официалните мачове ентусиазмът да е същия. Това се иска от истинския фен
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 юли 2011 13:28

ros написа:
IOTUR4O написа:добре де в Спортал пише, че 12000 са седящите, а с правостоящите ставали 19000, което хич не ми се вярва, а и никъде не пише ще се пускат ли правостоящи......въобще пак хубава работа ама българска.....

19000 доколкото разбрах е капацитетът на залата когато ще има концерти и на терена ще се допускат до 7000 правостоящи. Иначе капацитеттът е 12470 седящи места

Жалко че няма да мога да отида :( , важното е по време на официалните мачове ентусиазмът да е същия. Това се иска от истинския фен

Прав си, дано на истинските мачове интересът е такъв !! Днес беше просто смешно ..

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 юли 2011 14:02

Нормално като за без пари ще свършат за половин час :lol: Хората са измисли поговорка "Шамар да е, на аванта да е"
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 25 юли 2011 14:11

а сега има ли изобщо някой на касите? или всичко е приключило вече. някой ходил ли в близкия половин-един час до там?

Върни се в “Волейбол”