Обратното броене започна ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA V-na
Контакти:

Re: Обратното броене започна ...

Мнениеот CSKA V-na » 06 юли 2011 11:29

За мен изключително слабо правителство и управление.Първо не съм някой партиен функционер или активист, а просто гражданин с позиция.Не се знае и автора на темата дали е такъв, а доста го нападнаха. Няма нищо лошо освен да си чешем езиците за футбол понякога да се чуе мнението на хората във форума и за други неща.Правителството за мен освен един здрав ПР не направи нищо.Хващането на престъпниците, ама дето после съда ги е пускал е пълна глупост.Аз поне съм говорил с хора занимаващи се с такива показни полицейски акции, дето аха са отрязали главата на бандитизма, ама хората разправят-може МВР да е права, ама толкова неграмотна работа, че няма как да издържат в съда доказателствата. И после тези хора съдят България в Страсбург и им присъждат едни обезщетения и ги плащаме аз и вие, а не Б.Б. и Цв.Цв. Нито видях нещо в здравеопазването, в културата, в образованието, айде земеделския министър май нещо се пробва, ма и то доста под съмнение какво прави и се получава. И България не е само София, Пловдив, Бургас.Понеже софиянци обичат да ходят на почивка по Южното Черноморие и дай магистралата да е Южна България, скоростен влак пак там, не знам си какво пак там и около София….е хубаво лошо няма, ама аз ако пътувам за София не минавам през Пловдив, а магистрала Хемус е ужасна.Б.Б. премиер на България ли е или още изпълнява и функции кмет на София?Скоро бях на разходка за няколко дни из страната.Е хубаво ама ние не сме само 5-6 големи града в тази страна.Знаете ли какво става из малките такива, хората умират от глад и се чудят какво да правят и както каза великия премиер-садят картофи и гледат животни да се изхранват…… и всеки псува, защото на него му е важно да сложи нещо в хладилника, а за разходка из хубавите пътищата няма пари за бензин.А и в Северна България не видях някакви нови пътища да са направени.И тези пътища и работи да не се почнаха преди 2 години, да се правят?Но ние се бием в гърдите и казваме-аз направих, аз дадох, аз не знам си какво.Снаха ми 2 месеца си търси като замаяна работа/по отношение на мненията , че имало много работа, ма хората ги мързяло да работят/. Е вчера за сефте й се обадиха да почне в една фирма всеки ден по 8 часа, на две седмици 2 почивни дни, като за прехода към тях трябва да работи 2 дена по 12часа и всичко това за 400лв начална заплата.Е с 400лв във Варна си точно за никъде.Познати с фирми реват, че все е било, ама такова чудо не е било никога. Вярно е, че съобразно статуквото за едни е имало повече, за други по-малко, но все е имало за всички, а сега и да има е за съвсем тесен кръг/както казваше Доган преди/. Що си мислите, че Герб са по-различни. Във Варна мнозинството в парламента го правят с хората на ДПС, а иначе бяха много против тях, Тройна коалиция и т.н.Интереса клати феса, нищо по-различно. Всеки има право на мнение, моето е такова и ще го покажа на изборите.Който харесва това правителство да го покаже също на изборите.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 11:30

joring написа:
crap написа:Съгласен съм на 100% с автора!!! Поздравявам го!!! Но ме притеснява факта, че страшно много хора все още са "запленени" от харизмата на Тиквата, не го разбирам това? Толкова ли сме евтини, че да се продаваме на лъжите и маниполациите на медиите, и селският(народен според някои) привкус на премиера?! Явно да, а щом е така, с гордост мога да кажа, че си заслужаваме всичко, което ни се случва!
Наздраве пичове!

Добре дай алтернатива, не казвай против кой си, а кажи ЗА кой си!
На българинът му дайте само да плюе, нищо друго не може.
Не казвам, че при ББ сме цъфнали и вързали, но той беше и все още е по-малкото зло, поне докато не се появи някой нов измислен герой.

Няма да ти казвам кой е алтернатива! Това си е мое лично право, да си гласувам за когото искам без да давам обяснение на никого, и смятам да си запазя мнението за себе си! И не ме въвличайте в глупости, като "На българинът му дайте само да плюе, нищо друго не може.", щото аз не се смятам за българин, който може само да плюе! Докога ще се обиждаме на българин?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 юли 2011 11:33

nikita33 написа:
BoB0 написа:Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

Прави всичко за София,но не забравяйте че София не е България,и ще дойде видов ден!!!

По-добре се скрий с твоите комплексирани мнения ;)Какъвто и да е бате Бойко снове по цяла България и открива обекти! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 06 юли 2011 11:38

ДА ТЕ ПИТАМ ГОСПОДИН ГЕРБАДЖИЯ КОЛКО ЗАПЛАТА ВЗЕМАШ СЕГА И КОЛКО ПРЕДИ 2 3 ГОДИНИ ..... А СЪЩАТА ЗАПЛАТА АХМ ЯСНО А МАЙКА ТИ И БАЩАТИ ...........АА СЪЩАТА ЗАПЛАТА А КОЛКО ТИ БЕШЕ ЕДНА КУТИЯ ЦИГАРИ ПРЕДИ 2 3 ГОДИНИ А.. 2,60 ЛВ А СЕГА 5 00 ЛВ ахм А БЕНЗИНЧЕТО КОЛКО БЕШЕ А ОКОЛО 1,80 ЛВ АХМ СЕГА КОЛКО Е АХМ ЯСНО 2,40 ОК ЗНАЧИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ГОСПОДИН ГЕРБАДЖИЯ ДА МИ ГОВОРИШ КОЛКО Е ДОБРЕ БОЙКО ДА ТИ Е БОС ..... И НЕ МИ ГОВОРИ ЗА КРИЗИ МИЗИ АЕ ....БЕГАЙ .......
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 06 юли 2011 11:40

crap написа:... щото аз не се смятам за българин, който може само да плюе!

Добре, аз ти поисках алтернатива, а ти ми подхвърляш как това си било твое право и други тинтири-минтири.
Дай конкретно решение за да докажеш, че не си от тези които само плюят!
crap написа:Докога ще се обиждаме на българин?!

До когато нямаме точна и ясна позиция по въпросите които ни вълнуват!

@zuekaa
Забрави да споменеш и за глобалното затопляне :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 юли 2011 11:46

zuekaa написа:ДА ТЕ ПИТАМ ГОСПОДИН ГЕРБАДЖИЯ КОЛКО ЗАПЛАТА ВЗЕМАШ СЕГА И КОЛКО ПРЕДИ 2 3 ГОДИНИ ..... А СЪЩАТА ЗАПЛАТА АХМ ЯСНО А МАЙКА ТИ И БАЩАТИ ...........АА СЪЩАТА ЗАПЛАТА А КОЛКО ТИ БЕШЕ ЕДНА КУТИЯ ЦИГАРИ ПРЕДИ 2 3 ГОДИНИ А.. 2,60 ЛВ А СЕГА 5 00 ЛВ ахм А БЕНЗИНЧЕТО КОЛКО БЕШЕ А ОКОЛО 1,80 ЛВ АХМ СЕГА КОЛКО Е АХМ ЯСНО 2,40 ОК ЗНАЧИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ГОСПОДИН ГЕРБАДЖИЯ ДА МИ ГОВОРИШ КОЛКО Е ДОБРЕ БОЙКО ДА ТИ Е БОС ..... И НЕ МИ ГОВОРИ ЗА КРИЗИ МИЗИ АЕ ....БЕГАЙ .......

Прав си. Само Гей Станишев и Ахмед Демир Доган ще ни докарат слънчеви дни. Те нищо няма да повишават ,ще откриват постоянно нови обекти ,ще строят магистрали и спортни съоръжения ,със сигурност ще вдигнат още заплатите и пенсиите! Въобще се чудя как може българския народ да махне от властта тези прекрасни политици :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 06 юли 2011 11:47

turbogena написа:
nikita33 написа:
BoB0 написа:Наистина ГЕРБ не направиха кой знае какво, но все пак до година, две пускат втория лъч на метрото, което свързва цяла София. Направиха велоалеи из цяла Младост, направиха бул. Брюксел да изглежда наистина страхотно и европейски. Стана готова магистрала Люлин за 4 години. Малки нещица са, но поне се прави нещо. А по времето на Костов, тройната коалиция и Станишев не се случваше нищо... Годините си минаваха и всичко си беше еднакво. Единствено цените на всичко бяха много по-евтини, а и нещата написани с червено са вярни. Ама те за 2 години няма как да се променят.

Прави всичко за София,но не забравяйте че София не е България,и ще дойде видов ден!!!

По-добре се скрий с твоите комплексирани мнения ;)Какъвто и да е бате Бойко снове по цяла България и открива обекти! ;)

Скрий се ти ,и не си заравяй главата в пясъка!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 11:57

joring написа:До когато нямаме точна и ясна позиция по въпросите които ни вълнуват!

Аз имам много точна и ясна позиция от доста време насам ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2011 11:57

crap написа:
joring написа:
crap написа:Съгласен съм на 100% с автора!!! Поздравявам го!!! Но ме притеснява факта, че страшно много хора все още са "запленени" от харизмата на Тиквата, не го разбирам това? Толкова ли сме евтини, че да се продаваме на лъжите и маниполациите на медиите, и селският(народен според някои) привкус на премиера?! Явно да, а щом е така, с гордост мога да кажа, че си заслужаваме всичко, което ни се случва!
Наздраве пичове!

Добре дай алтернатива, не казвай против кой си, а кажи ЗА кой си!
На българинът му дайте само да плюе, нищо друго не може.
Не казвам, че при ББ сме цъфнали и вързали, но той беше и все още е по-малкото зло, поне докато не се появи някой нов измислен герой.

Няма да ти казвам кой е алтернатива! Това си е мое лично право, да си гласувам за когото искам без да давам обяснение на никого, и смятам да си запазя мнението за себе си! И не ме въвличайте в глупости, като "На българинът му дайте само да плюе, нищо друго не може.", щото аз не се смятам за българин, който може само да плюе! Докога ще се обиждаме на българин?!

Как да кажеш,като си един голям страхливец,които само плюе и критикува,а няма смелоста да каже на кого симпатизира.Не те знам дали си типичният българин,но така като те наблюдавам си един страхливец и слухарчо.Да влезеш в темата и да се исереш върху ББ си е твое лично право,ама да кажеш кого подкрепяш си е тайна нали така мишле ?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 06 юли 2011 11:59

crap написа:Аз имам много точна и ясна позиция от доста време насам ;)

Ама си я пазиш само за себе си, нали? :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”