Нагло ли е или аз нещо не разбирам?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нагло ли е или аз нещо не разбирам?
Футболните фенове на дали са най-големия ни проблем!
pompei написа:Какво ни пречи да почерпим опит от тях. Да въведем и ние някои от техните закони. Да не изброявам кои ( за феновете по стадионите ) какво стана?
За няколко века ли го направиха или за 20 години?
Ако искаме МОЖЕМ.
Да. Можем, но явно някой не иска. Кои ли не иска? аз искам. като ви гледам и вие искате. Значи е някой които не пише по-форуми ( може и да не може да пише въобще). Той ( те ) никога няма да поискат, защото поискат ли ще трябва да отидат за дълго в затвора. Няма роден човек, които да краде 20 години, после да излезе пред всички и да каже "аз ви крадох сега ме накажете". Много ще е трудно, много.
Просто го дадох като пример за това, че проблемите могат да се решават за няколко години.
Понеже каза, че ни трябват векове. Трябва ни воля и кураж. Можем да прилагаме изпитани закони, които работят но тогава няма да може да си правим своеволия и няма далевера.
Изкривени сме в мисленето. Всеки,който излезе да поживее в чужбина след това се чуди какви хора сме ние.
Не може да се обясни на някой,който цял живот е тук в БГ и не е видял за какво става дума.
Понеже каза, че ни трябват векове. Трябва ни воля и кураж. Можем да прилагаме изпитани закони, които работят но тогава няма да може да си правим своеволия и няма далевера.
Изкривени сме в мисленето. Всеки,който излезе да поживее в чужбина след това се чуди какви хора сме ние.
Не може да се обясни на някой,който цял живот е тук в БГ и не е видял за какво става дума.
- krum_kravov
- Контакти:
Gretna написа:А какво ще кажеш за Полицията ( успях да увелича снимката ). Това са хората които трябва да дават пример. Аз като ги гледам, утре ще паркирам на техните места. Не са лоши.
Господине, хубаво сте се сетил, но е добре да знаете, че полицаите по закон ИМАТ право да нарушават всички правила за движение по пътищата ако изпълняват служебните си задължения. Някъде на тази снимка разбира ли се дали са паркирали в изпълнение именно на тези задължения? Видимо сте интелигентен и мислех, че знаете, че имат това право...
krum_kravov написа:Господине, хубаво сте се сетил, но е добре да знаете, че полицаите по закон ИМАТ право да нарушават всички правила за движение по пътищата ако изпълняват служебните си задължения. Някъде на тази снимка разбира ли се дали са паркирали в изпълнение именно на тези задължения? Видимо сте интелигентен и мислех, че знаете, че имат това право...
Какви задължения те гонят? Спрели са на алеята да проверяват майките, дали не бутат количките на две ракии ли? Глупости на търкалета.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- krum_kravov
- Контакти:
rhaegar написа:krum_kravov написа:Господине, хубаво сте се сетил, но е добре да знаете, че полицаите по закон ИМАТ право да нарушават всички правила за движение по пътищата ако изпълняват служебните си задължения. Някъде на тази снимка разбира ли се дали са паркирали в изпълнение именно на тези задължения? Видимо сте интелигентен и мислех, че знаете, че имат това право...
Какви задължения те гонят? Спрели са на алеята да проверяват майките, дали не бутат количките на две ракии ли? Глупости на търкалета.
Може да са на проверка в района- това също е влиза в задълженията, особено на районните инспектори. Няма смисъл да коментираме защо са там, понеже от снимката не става ясно. Голям гаф на полицай е когато с личния си автомобил е паркирал там, но не и когато там е паркиран полицейски автомобил. Дори и да не ви харесва, законът го е казал ясно, сори...
Няма значение за какво са там-не трябва да спират на такова място. Ами ако им се наложи да тръгнат спешно? И в бързината някое дете изскочи пред колата? Какво правим? Като им е толкова зор да са в района, да си намерят читави места за паркиране.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

krum_kravov написа:Gretna написа:А какво ще кажеш за Полицията ( успях да увелича снимката ). Това са хората които трябва да дават пример. Аз като ги гледам, утре ще паркирам на техните места. Не са лоши.
Господине, хубаво сте се сетил, но е добре да знаете, че полицаите по закон ИМАТ право да нарушават всички правила за движение по пътищата ако изпълняват служебните си задължения. Някъде на тази снимка разбира ли се дали са паркирали в изпълнение именно на тези задължения? Видимо сте интелигентен и мислех, че знаете, че имат това право...
Всъщност тези полицаи бяха охрана на тържество по-случай започване на строеж на нова църква в Младост 3. Бяха седнали на една пейка и там преседяха поне 40 мин. Толкова бях там и ги гледах. Точно до алеята има път и места за паркиране. Като казвам точно имам предвид около 2 метра в ляво. На вас не ви ли правят впечатление тези неща или като видите полицай и навеждате глава все едно сте престъпник?
-
Не съм чел цялата тема, стигнах до това и сикам да го коментирам meganfox: "Ето ти още един: Отиваш до магазина да си купиш нещо..., нима продавача няма право да ти откаже да ти го продаде!? Да, теб те губи като клиент, но ще го продаде на друг!"
Всъщност, продавача е ДЛЪЖЕН да ти го продаде
Всъщност, продавача е ДЛЪЖЕН да ти го продаде

- bigbonusprize
- Контакти:
Длъжни са да те закарат. Ако го откажат, взимаш номера му и се обаждаш във фирмата да подадеш сигнал. На два пъти исках да го направя и да видиш бакшовете как бързо се навиха да ме закарат, нищо че беше за растояние от 2лв
. Защото знаят какво ще последва иначе!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!