Левски готов да строи нов стадион

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

roskata21
Контакти:

Re: Левски готов да строи нов стадион.

Мнениеот roskata21 » 12 май 2011 13:18

Avanti_Ragazzi написа:На много хора това дето ще го напиша няма да им хареса но това е чистата истина.Като народ възпитаван толкова години в комунизъм сме свикнали с безумната комунистическа максима за "всички по равно".Само,че в света "Такова животно НЕМА".На теория всички футболни клубове в България са равни!!!Но на практика е коренно различно положението.Има йерархия защото интереса клати феса,Левски и ЦСКА като отборите с най- публика(общо между 70% и 80% от всички футболни фенове в България) винаги ще са най-ухажвани заради масата им.На някои не има харесва това,но такова ще е положението винаги според мен.След тях се нареждат Литекс,Локо Сф и Славия(те нямат публика изобщо,но имат успехи в родният футбол) и до някъде са си заслужили уважението!!!След тях се нареждат Локо Пд,Ботев Пд,Берое и Черно Море това са единствените отбори за които може да се каже,че имат доста публика освен Левски и ЦСКА и естествено и тези отбори са притегателни за месните политиците от тези райони!!!След тях може да се каже по-дума и за Пирин,Спартак Варна,Миньор Перник,Нефтоимик и Черноморец които също предизвикват интерес на месно ниво.Но другите отбори няма как да са интересни на политиците защото реално имат много малко истинска публика-Ботев Враца,Монтана,Спартак Плевен,Етър,Локо Горна,Шумен,Добруджа,Лудогорец,Светкавица,Доростол,Дунав,Ямбол,Сливен,Хасково,Хебър,Марек,Велбъжд,Бдин и др, такива отбори имат много повече двойни фенове(хем за Левски или ЦСКА,хем и за местният отбор) отколкото изцяло собствени такива.И затова не са интересни на политиците,дори за много голяма част от града им,местният отбор изобщо не буди интерес,интерес предизвиква само Левски или ЦСКА.А пък за другите отбори от други още по-малки градове какво да се очаква,държавата хич не и пука и няма да и запука никога!!!!Това е чистата и проста истина,независимо дали ви харесва или не!!!

Щом свързваш толкова много футбола с политиката, подхърли идеята на някоя партия да стане спонсор на Левски и ЦСКА, даже предлагам (заради цвета на отборите) десницата в парламента да вземе Левски, а левица съответно ЦСКА

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 май 2011 13:21

puhisamolevski написа:Защото не всеки има десетина-двадесет милиона евро из къщи, които не му трябват

Ами като ги няма или не може да ги намери от спонсори по-тихичко ще го раздава. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2011 13:23

Avanti_Ragazzi написа:На много хора това дето ще го напиша няма да им хареса но това е чистата истина.Като народ възпитаван толкова години в комунизъм сме свикнали с безумната комунистическа максима за "всички по равно".Само,че в света "Такова животно НЕМА".На теория всички футболни клубове в България са равни!!!Но на практика е коренно различно положението.Има йерархия защото интереса клати феса,Левски и ЦСКА като отборите с най- публика(общо между 70% и 80% от всички футболни фенове в България) винаги ще са най-ухажвани заради масата им.На някои не има харесва това,но такова ще е положението винаги според мен.След тях се нареждат Литекс,Локо Сф и Славия(те нямат публика изобщо,но имат успехи в родният футбол) и до някъде са си заслужили уважението!!!След тях се нареждат Локо Пд,Ботев Пд,Берое и Черно Море това са единствените отбори за които може да се каже,че имат доста публика освен Левски и ЦСКА и естествено и тези отбори са притегателни за месните политиците от тези райони!!!След тях може да се каже по-дума и за Пирин,Спартак Варна,Миньор Перник,Нефтоимик и Черноморец които също предизвикват интерес на местно ниво.Но другите отбори няма как да са интересни на политиците защото реално имат много малко истинска публика-Ботев Враца,Монтана,Спартак Плевен,Етър,Локо Горна,Шумен,Добруджа,Лудогорец,Светкавица,Доростол,Дунав,Ямбол,Сливен,Хасково,Хебър,Марек,Велбъжд,Бдин и др, такива отбори имат много повече двойни фенове(хем за Левски или ЦСКА,хем и за местният отбор) отколкото изцяло собствени такива.И затова не са интересни на политиците,дори за много голяма част от града им,местният отбор изобщо не буди интерес,интерес предизвиква само Левски или ЦСКА.А пък за другите отбори от други още по-малки градове какво да се очаква,държавата хич не и пука и няма да и запука никога!!!!Това е чистата и проста истина,независимо дали ви харесва или не!!!

Единият от стадионите които ще се ремонтират или постоят на ново ще бъде този във Враца.Пак казвам не е възможно всичко на куп след като 20 години никое правителство не инвестира и стотинка във спорта,с изключение това на Костов но то гледаше само към Левски поради пристрастията на част от тогавашните министри.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 май 2011 13:24

Това хора си е чистата истина,пак казвам дали ви харесва на вас и мен,не променя факта,че е истина!!!И аз искам Борат да се махне от Левски с цялата си душа го желая и мечтая.Но в момента той е президент на клуба и кво да спра да съм от Левски ли?Докато скапаният комунист-доносник-ловец на американски агенти е президент на любимия ми отбор ли?За мен трябва или сами клубовете да си построят стадионите,или държавата или общината да им построй на 100% стадиона и те да плащат наем за стадиона.Въпроса е ,че мене и вас не ни питат а си правят хората политическа кампания с тази тема!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2011 13:24

Pichichi написа:
blue avalanche написа:
Pichichi написа:Абе то хубаво ще получат , а държавата какво ще получи ???
Аз като плащам данъци искам тия данъци да се харчат и управляват с акъл, т.е. да носят дори и минимална печалба или пък да ми запълнят дупките из градовете примерно .
Ако ще се инвестират 100 млн. лв. в стадиони , то те трябва да са държавни и за 30 г. да се върнат тези 100 млн. и даже да се излезе на някаква печалба ?
Как ще стане това , ами клубовете да плащат наем и то доста солиден ама те не искат !!!
Т.е. аз ползвам парче земя държавно/общинско , взел съм го на концесия или под наем за някакъв срок , строя си заведение примерно от улекотена конструкция и почвам да работя
->изкарвам пари . Защо аз сам си строя заведението а не ми го строи държавата ?
Защо сам си го ремонтирам ?

Аз ти предлагам следния вариант:
Държавата НЕ отпуска пари за строеж или ремонт(понеже ти,като данъкоплатец,не си съгласен),взема си всичко обратно,стадионите рухват и тогава кво прайм?

Човек не разбираш ли че създават прецедент , нека рухнат !
Има 100-ци АД-та които са под наем или на концесия в държавни обекти , само аз знам 1 частна детска градина и едно частно училище . Ами те взеха полуразрушени имоти и сами си ги стегнаха . Значи на частниците които инвестират в образование държавата не им помага на на пишман бизнесмените собственици на футболни клубове да помага . Чиста проба предизборна кампания е това , никой не може да ме убеди в друго .
Ако това стане тези от училището и детската градина да съдят държавата да им възстанови средствата с които са ремонтирали . Направо да фалира тази държава . Не може така разберете го !!!

Ами да им помага,бе!!!Собствениците на отбори да не са опрели пистолет в главата на Борисов?А...Нали чувал поговорката:"Детето,дето плаче-го кърмят!"
ПП.Никъде не е написано,че парите ще са от държавния бюджет!Може да са от инвеститори,намерени от държавата,отчисления от хазарт и тотализатор.Аз не знам.А,ти???
Последна промяна от blue avalanche на 12 май 2011 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 12 май 2011 13:25

Avanti_Ragazzi написа:На много хора това дето ще го напиша няма да им хареса но това е чистата истина.Като народ възпитаван толкова години в комунизъм сме свикнали с безумната комунистическа максима за "всички по равно".Само,че в света "Такова животно НЕМА".На теория всички футболни клубове в България са равни!!!Но на практика е коренно различно положението.Има йерархия защото интереса клати феса,Левски и ЦСКА като отборите с най- публика(общо между 70% и 80% от всички футболни фенове в България) винаги ще са най-ухажвани заради масата им.На някои не има харесва това,но такова ще е положението винаги според мен.След тях се нареждат Литекс,Локо Сф и Славия(те нямат публика изобщо,но имат успехи в родният футбол) и до някъде са си заслужили уважението!!!След тях се нареждат Локо Пд,Ботев Пд,Берое и Черно Море това са единствените отбори за които може да се каже,че имат доста публика освен Левски и ЦСКА и естествено и тези отбори са притегателни за месните политиците от тези райони!!!След тях може да се каже по-дума и за Пирин,Спартак Варна,Миньор Перник,Нефтоимик и Черноморец които също предизвикват интерес на месно ниво.Но другите отбори няма как да са интересни на политиците защото реално имат много малко истинска публика-Ботев Враца,Монтана,Спартак Плевен,Етър,Локо Горна,Шумен,Добруджа,Лудогорец,Светкавица,Доростол,Дунав,Ямбол,Сливен,Хасково,Хебър,Марек,Велбъжд,Бдин и др, такива отбори имат много повече двойни фенове(хем за Левски или ЦСКА,хем и за местният отбор) отколкото изцяло собствени такива.И затова не са интересни на политиците,дори за много голяма част от града им,местният отбор изобщо не буди интерес,интерес предизвиква само Левски или ЦСКА.А пък за другите отбори от други още по-малки градове какво да се очаква,държавата хич не и пука и няма да и запука никога!!!!Това е чистата и проста истина,независимо дали ви харесва или не!!!

Няма значение кой колко фена има пред телевизорите, важното е колко хора ходят на стадиона, нали все пак заради тези които ходят по стадионите се строят тези съоръжения, а не защото от УЕФА/ФИФА са казали така или заради болните амбиции на някой президент. Има ли публика един отбор, то тази публика заслужава хубави условия за да се наслади на играта, независимо дали отбора играе в "А" група или е в зоналните...
Ако се дадът някакви пари изобщо за подобрения или построяване на нови стадиони, то те трябва да се разпределят по посещение на стадионите, а не по пристрастията на този или онзи.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2011 13:27

Повтарям се но това си е чиста предизборна кампания .
Ако се получи държавна помощ за частни АД-та съм сигурен че 10-ки хора и институции дори ще сезират еврокомисията , която ще ни съдере от глоби . Абсолютна медийна стрелба по електората от типа на "Ще осъдиме Доган и царя и всички измамници и закононарушители" :lol: , "Ще спрем контрабандата !" :lol: ,"Ще оправиме образованието и здравеопазването" :lol: , "Ще вдигнем селското стопансво" :lol: , "Ще ви управлляват честни и образовани хора" :lol:,"Ще ви защитим от монополите" :lol: .
Последна промяна от Pichichi на 12 май 2011 13:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2011 13:29

"Ами да им помага,бе!!!Собствениците на отбори да не са опрели пистолет в главата на Борисов?А...Нали чувал поговорката:"Детето,дето плаче-го кърмят!""
======================================================
Той хубво да помага ама няма право !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2011 13:30

Pichichi написа:Повтарям се но това си е чиста предизборна кампания .
Ако се получи държавна помощ за частни АД-та съм сигурен че 10-ки хора и институции дори ще сезират еврокомисията , която ще ни съдере от глоби . Абсолютна медийна стрелба по електората от типа на "Ще осъдиме Доган и царя и всички измамници и закононарушители" :lol: , "Ще спрем контрабандата !" :lol: ,"Ще оправиме образованието и здравеопазването" :lol: , "Ще вдигнем селското стопансво" :lol: , "Ще ви управлляват честни и образовани хора" :lol: .

Ами като е така,що се палиш толкоз?Айде спокойно!Хем било "медиен балон",хем изписа цял тон мастило...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 май 2011 13:31

joring написа:

Няма значение кой колко фена има пред телевизорите, важното е колко хора ходят на стадиона, нали все пак заради тези които ходят по стадионите се строят тези съоръжения, а не защото от УЕФА/ФИФА са казали така или заради болните амбиции на някой президент. Има ли публика един отбор, то тази публика заслужава хубави условия за да се наслади на играта, независимо дали отбора играе в "А" група или е в зоналните...
Ако се дадът някакви пари изобщо за подобрения или построяване на нови стадиони, то те трябва да се разпределят по посещение на стадионите, а не по пристрастията на този или онзи.

Да ама тука се гледа не от гледна точка на колко хора ходят на мач!!!А колко могат да стана потенциални гласоподаватели,това толкова ли е сложно за разбиране!!!А е ясно,че именно Левски и ЦСКА са отборите с най-голямата клубна маса привърженици и затова са най-апетитни разбира се!!!А ако се гледаше кой как ходи на мач пак Левски и ЦСКА щяха да са начело и в тази си категория.Все пак и тази година именно Левски е отбора събрал най-много хора на мач(с Гент) и само преди 4 и 5 години имаше мачове с по над 40 000 човека публика на Левски или си забравил това!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”