Интер - Рома (Купа на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Рома (Купа на Италия)
Определено когато го няма Снайдер в игра,той може да внесе фантазията в играта ни
Какво иска Рома? Какво иска Интер? Все си мисля, че за Рома ще е по - добре да класират и Юве в Европа, но за Интер не знам какво ще е при такъв краен резултат.
Резонно е да се очаква победа за Интер, но това е Леонардо, тоест очаквайте всичко.
Резонно е да се очаква победа за Интер, но това е Леонардо, тоест очаквайте всичко.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
и аз съм на това мнение,даже ще е добре да почва всеки мач титуляр за да трупа опит за следващия сезонdurex написа:Определено когато го няма Снайдер в игра,той може да внесе фантазията в играта ни
chaflio79 написа:и аз съм на това мнение,даже ще е добре да почва всеки мач титуляр за да трупа опит за следващия сезонdurex написа:Определено когато го няма Снайдер в игра,той може да внесе фантазията в играта ни
Да,но нашият "гениален" специалист Леонардо не мисли така

Купата е ясно къде ще отиде след отпадането на Милан!
Прогнозата ми е 4:3! 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
0:1
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
KingKenny написа:0:1
И после?
- kostura_1912
- Контакти:
1-2 marcooo borielloooo