Морален шампион!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Морален шампион!?

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 май 2011 19:28

batmanlevski написа:НАпълно съм съгласен с Батков,за тези които се правят на луди и не разбират ще поясня,че става дума за това ,че след като на всички стана ясно,че победите на литекс идват само с помоща на съдийте нормално е вторият в класирането да е така нареченият морален шампион.в мача с ловчанлий Левски доказа,че няма нужда да го подпират за да размаже който и да било и макар да отмениха редовен гол на Дембеле сините набутаха още два и показаха кой е най-добрия отбор в БГ.така че в случая Батков е напълно прав

RobinCSKA,много хубаво мнение,но ако полусезона беше от 45 минути,а не от 15 мача.А ти си дръж очилата на очите,но поне очите си дръж отворени
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

would
Контакти:

Мнениеот would » 10 май 2011 21:53

Като видя да връчат морален златен медал, тогава ще повярвам че има и морален шампион.За мое огромно съжаление, Литекс заслужено ще стане шампион - просто направи по малко грешки от Левски.Искрено ще съм доволен, ако догодина сините получат реален златен медал.
Само две думи за Батков - няма ли кой да му каже да коментира по малко, например само спортния директор Гонзо да коментира играта и представянето на отбора.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 май 2011 18:47

:lol: :lol: :lol: :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Футбол - България”