Лечков блокира трансферите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redman
Контакти:

Re: Лечков блокира трансферите на ЦСКА

Мнениеот redman » 03 май 2011 21:19

Лече се е нашмъркал и плещи глупости. Първо Окръжен съд не може да блокира каквито и да са трансфери. Това е прерогатив само на ФИФА или УЕФА. При неплатени задължения, признати за изискуеми от съд, Сливен би имал право да се обърне към съдия-изпълнител, който да блокира сметки на ЦСКА. Подобно инфо за момента няма, напротив, виждаме че дори Бойко, който много се пази да сяда до мошеници напоследък, сега се среща с нашия президент Д.Борисов. Освен това не съм чул за процедура в БГ специално, на фирма, на която са и блокирани сметките да може да предяви претенции към свои вземания, които се изплащат на съдия изпълнител /доколкото се изплащат де/. А Спортал е на Краси Гергов, няма нищо общо с Костадинов.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 май 2011 21:20

PFC Litex написа:
Кашчей написа:
PFC Litex написа:Накратко казано, може да се блокира САМО входящ трансфер, а не изходящ, някой за пореден път не е проверил нещата. :)

Всъщност, съд може да блокира изходящи трансфери, ако клубът, който иска да ги прави има задължения към футболисти или клубове.

Няма как да те спрат да продаваш, защото няма от къде да генерираш приходи за да си платиш задълженията. Съдът може да наложи контрол над сметките и парите от продажба да бъдат директно прехвърлени към тези на които дължиш.

Ти ако имаш да даваш на някой пари, как ще му и върнеш като ти бъде забранено да продадеш стоката си? :)

Честно, четох нещо в един сайт, но се оказа от 2002-а, та е възможно да има промени.Реално погледнато и аз знам, че само входящи се блокират, обаче са неведоми пътищата правни.Щом разни футболисти разтрогват трудов договор за неплатени заплати чрез съд, вместо чрез заявление до работодателя, що и това да не може :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 май 2011 21:21

За пореден път Лечков не знае какво говори (Кашчей го доказа), а мученето във форума на ЦСКА взема връх! Драги ми господа подуеянци, за ваше огромно съжаление това е поредната безпочвена атака срещу ЦСКА! Първо над Сливенския съд има доста съдилища където ще се оспорва и преразглежда едно такова решение, но най - малкото къде е документа доказващ съдебната присъда! След като съда се е произнесъл значи има такъв документ, защо не е сканиран и качен в някоя медия?
За съжаление Сливен (симпатичен отбор, абстрахирайки се от президента му) е фалирал, а един злобен и провален човек се опитва да повлече със себе си каквото може! Една тъжна картинка :| ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 май 2011 21:27

redman написа:Лече се е нашмъркал и плещи глупости. Първо Окръжен съд не може да блокира каквито и да са трансфери. Това е прерогатив само на ФИФА или УЕФА. При неплатени задължения, признати за изискуеми от съд, Сливен би имал право да се обърне към съдия-изпълнител, който да блокира сметки на ЦСКА. Подобно инфо за момента няма, напротив, виждаме че дори Бойко, който много се пази да сяда до мошеници напоследък, сега се среща с нашия президент Д.Борисов. Освен това не съм чул за процедура в БГ специално, на фирма, на която са и блокирани сметките да може да предяви претенции към свои вземания, които се изплащат на съдия изпълнител /доколкото се изплащат де/. А Спортал е на Краси Гергов, няма нищо общо с Костадинов.

ФИФА е УЕФА блокират трансфери при неуредени международни взаимоотношения (отбори от различни федерации).БФС спокойно може да блокира трансфери при неуредени вътрешни разплащания.Ако те не го направят, тогава е следващата по-горна истанция.Досега нашите клубове и президенти обаче само дрънкат и май никой не е предприел нищо сериозно.. без значение за кои отбори иде реч.

ПП-Не знам откъде ги знаете тези неща, за собствениците на даден сайт?С такава увереност говорите, че еди си кой е собственик на даден сайт. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 03 май 2011 21:33

Deluxx написа:
Viktor4o_Rs написа:Спортал е червен сайт, така че едва ли си измислят :roll: И аз доколкото знам, могат да се блокират само входящи трансфери, тоест ЦСКА няма да може да привлича футболисти. Ако става въпрос за изходящи трансфери, по-скоро е запорирване, а не блокиране ;) Все пак ще видим дали е партенка или не, но е факт, че Лечков мрънкаше от страшно много време, а Титаните се отнасяха откровено пренебрежително ...
Да няма пак "Вън боклуците !" :lol: :lol:

хаха...спортал били червен сайт , млъкни че си смешен.Гледай си отбора и не коментирай дали ще има вън боклуците.Гледай финала там всичките 11 футболисти на Славия ще са само зрители на тоя мач,а футболистите на ЦСКА ще им дадат да пият 3в1 :)

НЕ така бре пич човека е прав спортала е червен сайт само виж в подготовката колко мача даваха на Цска и колко на Левски така че спри с обидите и свали червените очила човека ти казва самата истина ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 май 2011 21:43

Ще става една работа тука ...

Въпроса е, кой ще пострада от това !?
Лечков или ЦСКА ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 03 май 2011 21:45

ако е истина е добре,защото не може само защото това е цска и за тях да няма никакви закони.тук би трябвало да припомним как преди две години когато от УЕФА ги иритаха трябваше да играяят и във В група,но боби перуката ги спаси.Защо ? законите са за всички ,това е !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 03 май 2011 21:46

Ще фалират ми как няма да фалират като не си плащате мастрафите.Беше ви хубаво като
взехте футболистите нали,като ги продадохте пак ви беше хубаво нали,а като трябва да
се плаща.......чисти девички(червени отдолу).Ето за това трябваше от "В"група та да се
научите да си плащате!!!!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 03 май 2011 21:49

Ние имаме вече отбор, така че...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 май 2011 21:55

AN71 написа:
Deluxx написа:
Viktor4o_Rs написа:Спортал е червен сайт, така че едва ли си измислят :roll: И аз доколкото знам, могат да се блокират само входящи трансфери, тоест ЦСКА няма да може да привлича футболисти. Ако става въпрос за изходящи трансфери, по-скоро е запорирване, а не блокиране ;) Все пак ще видим дали е партенка или не, но е факт, че Лечков мрънкаше от страшно много време, а Титаните се отнасяха откровено пренебрежително ...
Да няма пак "Вън боклуците !" :lol: :lol:

хаха...спортал били червен сайт , млъкни че си смешен.Гледай си отбора и не коментирай дали ще има вън боклуците.Гледай финала там всичките 11 футболисти на Славия ще са само зрители на тоя мач,а футболистите на ЦСКА ще им дадат да пият 3в1 :)

НЕ така бре пич човека е прав спортала е червен сайт само виж в подготовката колко мача даваха на Цска и колко на Левски така че спри с обидите и свали червените очила човека ти казва самата истина ;)

И като са давали всичките мачове вече са червен сайт? пффф.Значи гонг трябва да е син сайт защото има повече фенове на Левски ...

Върни се в “ЦСКА”