Барса - Реал, 1/2 финал реванш в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш в ШЛ

Мнениеот Rivaldo10 » 03 май 2011 12:39

Мачът на истината! Ще прогнозирам победа за Реал с 1:2, защото като прогнозирам победи за любимите си отбори и те обичат да се дънят, точно когато не трябва. Шансовете за класиране на финал ги виждам 60-40 в полза на Барселона.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 03 май 2011 12:56

Да се включа и аз. Аз пък очаквам хубав мач без касапница и симулации. Атрактивна игра и краен резултат 4-4. :) Пък знае ли човек.Е един червен картон може и да има. :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 май 2011 13:07

Аз си мисля, че няма да има средно положение довечера (т.е. минимална победа за домакините). Или мача ще е с някакъв разгром за Барселона, или ще е някакво равенство или минимална победа на Реал Мадрид, която обаче няма да ги класира на финал. Там е ясно,кои два отбора ще играят. Дано все пак, последното Класико от серията да не стане отново някакъв панаир, а да завърши по достоен начин, както приляга за дерби номер едно на планетата. Изображение

ПС. И футболистите да взимат пример от техните български фенове. През уикенда, се беше състоял мач между двата фенклуба на отборите, в които липсваха симулации, нямаше провокации, балтии и разни други селянии. Просто един празник за футбола ;)

[rimg]http://www.prikachi.com/images/650/3290650u.jpg[/rimg]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 03 май 2011 13:28

megan fox написа:...рефера, който не свири половината от нарушенията на вашите играчи! :? :idea:

Или по-скоро не свири нарушения за симулациите на вашите актьори... ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 май 2011 13:32

Жалко! Този мач уж трябваше да бъде "най-нажежен" с най-голям заряд...а то какво се оказа...най-безличния ..в смисъл няма истерия няма спорове няма мръсни игрички...много ме е яд за това!.. искаше ми се този мач да бъде черешката на тортата !!!.но уви... така е писано явно.Пък да ви кажа нали знаете приказката за:Когато най-малко очакваш нещо то..винаги става изниква сякаш от нищото!!...
Остава само да видим какво ще стане в Езпизод 4!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 03 май 2011 14:07

Усещам,че тази загуба ще ни държи влага зяла година :) :) 5:0
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 03 май 2011 14:56

Madridist написа: Дано все пак, последното Класико от серията да не стане отново някакъв панаир, а да завърши по достоен начин, както приляга за дерби номер едно на планетата.

Дано, ама като му знам нрава на този от снимката в подписа ти, едва ли ще му се размине омаскаряването и опорочаването и на този мач. Интересно, където отиде тоя, навсякъде създава купища скандали и все нещо странично му е виновно на него, но не и самия той.
Бахти енергийния вампир, имам чувството че се храни от негативната енергия на скандали, обиди, противоборства, която генерира навсякъде където отиде

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 03 май 2011 15:05

Madridist написа:
Пловдивъ написа:Очаквам поредната касапница от фабриката за балтии на португалеца. Предвиждам че ще има умишлени грубости и тежко контузени, и скандали с цел картон и наказания, всичко това с цел да се осакати Барса преди финала на Уембли.

Изобщо Сетубалският даскал по физическо такова таковинката на най-великото дерби във футбола, футбол в Ел Класико вече няма :evil:

Разбрахме,че Моуриньо според теб беше Хитлер, наследник на Пол Пот и Чикатило, но би ли ми обяснил това за грубостите,като според статистиката, в последното дерби например, извършените нарушения от играчите на Барселона бяха ... повече. Също така, грубия фал на Пепе срещу Дани Алвеш беше извършен абсолютно същия и от Бускетс срещу Алонсо, но тогава никой не писа за дърводелци и прочие.

Айде моля те да ме цитираш коректно, без преувеличение, казах че е футболния Хитлер, да, но не и другото :) Също както оня психопат бе тръгнал на поход срещу света с цел да го промени според извратените си разбирания, така и този е тръгнал на поход срещу футбола, с цел да го промени според извратените си разбирания в нещо средно между свободни боеве ММА и гладиаторски битки. Няма друг треньор така презиран от повечето си колеги и критикуван като несъстоятелен от истински футболни хора, корифеи на играта, като Кройф, Бекенбауер, Венгер, Хицфелд, т.н.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 май 2011 15:32

Пловдивъ написа:
Айде моля те да ме цитираш коректно, без преувеличение, казах че е футболния Хитлер, да, но не и другото :) Също както оня психопат бе тръгнал на поход срещу света с цел да го промени според извратените си разбирания, така и този е тръгнал на поход срещу футбола, с цел да го промени според извратените си разбирания в нещо средно между свободни боеве ММА и гладиаторски битки. Няма друг треньор така презиран от повечето си колеги и критикуван като несъстоятелен от истински футболни хора, корифеи на играта, като Кройф, Бекенбауер, Венгер, Хицфелд, т.н.

Това,че Моуриньо е тръгвал на поход срещу футбола ми се струва крайно пресилено. Не знам отбор,където е бил треньор, и да не го обичат и до днес фенове и играчи, не знам треньор спечелил 18 трофея за 8 години,взимал ШЛ с два различни отбора, ставал шампион на Англия и Италия, 9 години непобеден в шампионатен домакински мач, как го е постигнал с извратени разбирания за играта. Това,че някои футболни хора са критикували Моуриньо, има и такива,които го уважават и харесват. Име. Ще ти дам едно,което дори е от Барселона, достатъчно разбира от футбол и е легенда на тази игра. Христо Стоичков. А и при Моуриньо , се наблюдава интересен феномен. Всеки един треньор по света, по отношение на тактики, постройка на игра е критикуван предимно от своите фенове (което ми се струва най-нормалното). При Моуриньо и това,той как нареждал играчите си,с колко опорни халфа излиза и т.н. е фундаментален проблем за феновете на съперника, не за феновете на съответния отбор на който той е треньор. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”