ЛЕВСКИ ТОВА Е ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ!!! СКОРО ИМАШЕ ЕДИН ВЪПРОС В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ " КОЛКО ПРОЦЕНТА ФЕНОВЕ ИМА ОТБОРЪТ НА ЛЕВСКИ И ОТГОВОРА БЕШЕ 50% " от което следва, че за Ц(*КА са около 25%, а останалите са за Ботев и Локо Пд...
ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ
КОИ ОТБОР Е С НАЙ-МНОГО ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КОИ ОТБОР Е С НАЙ-МНОГО ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ???
Какви статистици сте само! НСИ би ви завидял!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
както каза Георги Марков - преЦедателя на надзорния съвет на Левски на предишните избори,
АЗ ще стана президент, защото мен ще ме подкрепят всички левскари, а те са 62 % от населението.
агент Николай обаче събра 2.2% и не стана президент, това обаче води ли автоматически до извода, че само толкова са феновете на Левски ????
не , към тази бройка трябва да поставим и всички червеи и охлюви, дребни твари и нечистоплътни скотове, та ето с какво се пълни стадион от 30 000 човека с 40 000 зрители на контролата с Вердер
АЗ ще стана президент, защото мен ще ме подкрепят всички левскари, а те са 62 % от населението.
агент Николай обаче събра 2.2% и не стана президент, това обаче води ли автоматически до извода, че само толкова са феновете на Левски ????
не , към тази бройка трябва да поставим и всички червеи и охлюви, дребни твари и нечистоплътни скотове, та ето с какво се пълни стадион от 30 000 човека с 40 000 зрители на контролата с Вердер
- Prizrachen
- Контакти:
Чорбари, когато напълните Васил Левски тогава ще сте повече от нас 

Апoстoле,защo умря тъи млад ,та днес турци и мангали да се кичат сас святoтo ти име
Ако намалят прираста в махалите като факултето,нема да останат много говеда .еи тъи ще ни викат ЕВРОИДИОТИ още бая време
Кои друг?
разбира се че е ЦСКА
разбира се че е ЦСКА
ей прасенцаааааааааа забравихте ли как си рязахте гредите бе палячовци и колко фенове имаше на домакинските мачове през 2006 пролетта аз на рожедени дни събирам повече хора
е че левски я.въпроса е нелеп.ако е в смесени райони то анадолците от цецка пичелят както се изказва тяхния идол КЮРДА
Защо некой тъпаци слагат и турски отбори в подобна анкета???????