ЦСКА - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия - 16.04 /21:00/

Мнениеот shumnaliq » 12 апр 2011 21:24

15 000 няма как да съберем на мач от А група. Те мачовете с "Левски" се събират някъде толкова. Може би 7-8 000 ще съберем. Прогноза 3:0
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 апр 2011 03:36

Победа за ЦСКА разбира се! Резултат от сорта на 4:0 ще е о.к Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2011 11:04

Бойко реми => 2 : 2
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия

Мнениеот Udoji90 » 13 апр 2011 11:05

BOKA_PALRMO написа:къде ги видя тез "добри игри" бе човек:) от уговорения мач с Черноморец, ЦСК няма един мач като хората-с Видима-мъки, с Черно Море-загуба ,без удар във вратата, със децата от Сливен-два гола от засада, с Литекс-най-скучният мач който съм гледал-"портокалите" без да се напъват реално трябваше да ви бият, добре че Таско не им свири две чисти дузпи :lol:

Ако наистина вярваш в това, което казваш, значи си за лудницата. Ако мачът с Черноморец беше уговорен, щеше да свърши 0-1 или друг малък резултат, който да не оставя съмнения. Освен това, акулите са толкова зле сега, че няма нищо по-нормално от това да ги разгромим. С Черно море за Купата мача умишлено не си го споменал, макар че той всъщност ни беше най-важният за пролетта досега, а в него играхме почти перфектно. Срещу Сливен също играхме много силно, а само вторият гол беше от засада - той не повлия върху крайния резултат - пак щяхме да бием, защото Сливен нямаха удар във вратата ни. А 2 дузпи за Литекс не знам къде ги видя. Аз видях сума ти измислени нарушения, свирени пред нашето наказателно поле, видях симулации за дузпа на Дока и Диуф, които трябваше да получат жълти картони за това, но несвирени чисти дузпи нямаше.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2011 11:08

Udoji90 написа:
BOKA_PALRMO написа:къде ги видя тез "добри игри" бе човек:) от уговорения мач с Черноморец, ЦСК няма един мач като хората-с Видима-мъки, с Черно Море-загуба ,без удар във вратата, със децата от Сливен-два гола от засада, с Литекс-най-скучният мач който съм гледал-"портокалите" без да се напъват реално трябваше да ви бият, добре че Таско не им свири две чисти дузпи :lol:

Ако наистина вярваш в това, което казваш, значи си за лудницата. Ако мачът с Черноморец беше уговорен, щеше да свърши 0-1 или друг малък резултат, който да не оставя съмнения. Освен това, акулите са толкова зле сега, че няма нищо по-нормално от това да ги разгромим. С Черно море за Купата мача умишлено не си го споменал, макар че той всъщност ни беше най-важният за пролетта досега, а в него играхме почти перфектно. Срещу Сливен също играхме много силно, а само вторият гол беше от засада - той не повлия върху крайния резултат - пак щяхме да бием, защото Сливен нямаха удар във вратата ни. А 2 дузпи за Литекс не знам къде ги видя. Аз видях сума ти измислени нарушения, свирени пред нашето наказателно поле, видях симулации за дузпа на Дока и Диуф, които трябваше да получат жълти картони за това, но несвирени чисти дузпи нямаше.

Защо си правиш труда да им отговаряш на такива? Тоя ни приема, ни предава, пълна загуба на време е да му се обръща и грам внимание...
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 13 апр 2011 11:14

В събота 21,00 не повече от 5 000 души. Другите ще са пред ТВ то, сигурно 7-8 ще има за купата, голяма конкуренция тогава ще е Реал - Барселона 8-)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 апр 2011 11:21

Скучно 4-0 :?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 апр 2011 13:04

В ГОНГ пише, че тревната настилка на Армията все още не е готова и ЦСКА ще играят домакинския си мач на "Васил Левски" :roll: Относно мача ... 2-1 ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2011 13:32

TodorT написа:В ГОНГ пише, че тревната настилка на Армията все още не е готова и ЦСКА ще играят домакинския си мач на "Васил Левски" :roll: Относно мача ... 2-1 ;)

В един друг сайт има кратък видеорепортаж с дупките по тревата. Дупките са няколко с обща площ около 1/2 м2, което със сигурност е голям проблем в очите на чиновници, много сини фенове, както и Кашчей, разбира се ;)
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 13 апр 2011 13:34

BOKA_PALRMO написа:
gogo_cska написа:Трябва да победим и очаквам,че ще победим,предвид добрите игри в последните мачове,и добрата ни защита мисля,че няма да допуснем гол.Още повече това,че ще играем на Българска Армия е допълнителен стимул за футболистите,а и се надявам да има много червени привърженици.А отделно имаме да им връщаме за загубата след мача с Бешикташ през Септември миналата година.Мисля,че ще победим с 2-0,като се надявам Славия да се отворят и да стане интересен мач за публиката.

къде ги видя тез "добри игри" бе човек:) от уговорения мач с Черноморец, ЦСК няма един мач като хората-с Видима-мъки, с Черно Море-загуба ,без удар във вратата, със децата от Сливен-два гола от засада, с Литекс-най-скучният мач който съм гледал-"портокалите" без да се напъват реално трябваше да ви бият, добре че Таско не им свири две чисти дузпи :lol:

Да много левскари имат мнение като твоето, само че това не е така бе мой човек. Чудна работа защо забравяш мачове като 3в1 :) ? А ще кажеш ,че и тоя мач е бил уговорен :mrgreen: такива смешки като теб много се срещат :)

Върни се в “Архив”