Кой са най скъпите трансфери на български футболисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой са най скъпите трансфери на български футболисти
Явно хората пишещти тук са много малки и не знаят .През 90-та имаше официален курс на долара , но никой не можеше да си купи по този курс от държавата пари.Тя ги обменяше по 3 лева , ако имаше балъци да и ги дадат.Всичко беше ва черно......7 , 8 лева
теоретично 90-та бяха СТАРИ левове т.е. 0.1 сегашни стотинки за тогавашен лев. Друг е въпроса че с тях вътрешно можеше да се купи много повече от сегашните, но пък по-малко на запад.
Бе,не са отказали 20 милиона.Отказаха 5 милиона евро/долара от Фулъм !
Спрете да пишете глупости,че съсипахте темата.Като не сте запознати не пишете.Долно Уйно или какъвто си там спри да се заяждаш.Има си правила в този форум да се пишат правилно имената.Това не е форум да се избиват комплекси на някои в тази тема!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
bezpanika написа:Стоичков бе продаден за 4 милиона долара през 1990 , при 1 към три долар лев , така че смятайте.
Това курса на "Магурата" купува или продава е?

Parmalat написа:Спрете да пишете глупости,че съсипахте темата.Като не сте запознати не пишете.Долно Уйно или какъвто си там спри да се заяждаш.Има си правила в този форум да се пишат правилно имената.Това не е форум да се избиват комплекси на някои в тази тема!
Долно Уйно не се заяжда....просто хората от подуене избиват комплекс
Геша
Нищо не ти казвам , предлагам да сметнеш сам. Ти обаче ми твърдиш , че 4 милиона евро са повече от 4 милиона евро , в различни години при различни курсове. Добре , че нямаме продаден играч в Монголия , че как ще те оборвам за милиардите монголски тугрици за които е бил продаден , не знам.
Нищо не ти казвам , предлагам да сметнеш сам. Ти обаче ми твърдиш , че 4 милиона евро са повече от 4 милиона евро , в различни години при различни курсове. Добре , че нямаме продаден играч в Монголия , че как ще те оборвам за милиардите монголски тугрици за които е бил продаден , не знам.
аби
2.84 е официалния курс на БНБ за долар през 1990 година. Курса Магура си беше доста нагоре. Ама ако си спомняш по него време , макар и ученик пиех 100 водка за 70 стотинки и кола за 30. За 5 кинта си нокаут.Това в кръчма лятото на морето.
2.84 е официалния курс на БНБ за долар през 1990 година. Курса Магура си беше доста нагоре. Ама ако си спомняш по него време , макар и ученик пиех 100 водка за 70 стотинки и кола за 30. За 5 кинта си нокаут.Това в кръчма лятото на морето.
- Долно уйно
- Контакти:
Parmalat написа:Спрете да пишете глупости,че съсипахте темата.Като не сте запознати не пишете.Долно Уйно или какъвто си там спри да се заяждаш.Има си правила в този форум да се пишат правилно имената.Това не е форум да се избиват комплекси на някои в тази тема!
Я ми посочи един пост в който се заяждам?
Споделям, че паричната единица за която беше продаден Георги Иванов е долар, а не евро, къде и в кой пост съм изписал грешно имена?
Сумата е 4,1 за която продаден, паричната единица и Батков преди месец каза, че е долар, но явно вие знаете нещата по-добре от Батков.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
А иначе помните ли Кристиян Виери - нападател. Тоя четири години подред го продаваха в различни отбори в италия за по 50 - 60 милиона долара , а го бях гледал как от половин метър на празна врата в официален мач я ритна над гредата. После пробвах да видя как става , трудна работа е.Все вътре влиза.