Палермо - Милан 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Палермо - Милан 19.03.2011 21:45
Хм, стана интерееесно 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Santiago Munezz
- Контакти:
Абдикирахме от борбата за титлата,неможе да грешиш срещу отборче като Бари да падаш от намиращия се в УЖАСНА форма Палермо и да имаш амбиции за титла.Интер и тоя сезон ще са първи...освен ако не стане някакво чудо и не ги бием в дербито(но с тая игра се съмнявам).
Сериозна чистка трябва в Милан,сериозно обновяване на отбора,че повечето футболисти вече са бити карти!
Сериозна чистка трябва в Милан,сериозно обновяване на отбора,че повечето футболисти вече са бити карти!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Авалокитешвара
- Контакти:
durex написа:Аз не бързам,защото и Рома бяха сигурен шампион миналата година,но останаха с пръст в уста! Никога неможе да кажеш какво ще стане до края! Милан сега падат,но утре може да бият в това число и нас...и от там нищо не е ясно до края
Че кой е набедил Рома за сигурен шампион миналата година. Вълците са симпатичен отбор, направиха първенството интересно, но честно казано даже 3 кръга преди края, когаро Рома все още водеше, смятах че Интер ще е шампион. А и тук става върос за нещо друго. Първо, Интер все още е по-силен от Милан. Ако някой се съмнява нека види какво правят двата отбора в ШЛ. Вярно е, че в Милан има напредък от миналата година и догодина с подходящи трансфери може и да заличат разликата, но за сега са просто по-слаби. Даже като беше 10 точки разликата пак смятах, че сме фаворити, какво остава за сега, когато преднина почти не остана. Преди 15 години имаше един подобен сезон в Англия. Тогава Нюкасъл успя да дръпне с 12 точки на Манчестър, но накрая Юнайтед, т. е. най-силният тогава английски отбор, стана шампион с 4 точки. Абсолютно същото се разиграва тази година в Италия.
Второ, Милан има много по-тежка програма от нас. Няма как да не губят точки с подобна програма. И ние да бяхме на тяхно място и ние щяхме да губим точки докрая.
Трето, пак повтарям, то само напрежението ще убие Милан. Впрочем, според мен на Ювентус му предстои същото. Преди да спечелят титлата, което е доста далеч за сега, първо ще усетят поне веднъж болезнено разочарование от това да са близо и да се провалят.
Разбира се това е мое мнение. Не аз определям кой ще вземе скудетото. Не вярвам изобщо в шансовете на Милан, но ако немислимото стане, небето се стовари върху главите ни и Милан стане първенец обещавам, че ще поздравя всички миланисти за скудетото!
Последна промяна от Авалокитешвара на 20 мар 2011 00:32, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- Авалокитешвара
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Абдикирахме от борбата за титлата,неможе да грешиш срещу отборче като Бари да падаш от намиращия се в УЖАСНА форма Палермо и да имаш амбиции за титла.Интер и тоя сезон ще са първи...освен ако не стане някакво чудо и не ги бием в дербито(но с тая игра се съмнявам).
За Бари си прав, но за камората не. Не им гледай формата. Всеки отбор може да се преобрази специално за мачовете с кандидат шампионите. Ювентус също бяха в трагична форма, но това не им попречи да играят силно срещу нас и да бият. Не им гледай формата на Палермо, гледай им класирането. И Интер съвсем спокойно щеше да загуби точки, ако вместо вас гостуваше на Палермо. Не, че е сигурно, но съвсем не е толкова малко вероятно. Впрочем, това не пречи след този мач Палермо да продължи лошите си игри, точно както и Юве.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Ужасна игра,ужасен резултат,ужасен Милан.Точно в решителната част от сезона играем като пълни малоумници и,до голяма степен,абдикираме от борбата за титлата сами.След прекрасния мач с Наполи и победата над Ювентус всичко изглеждаше розово за нашия отбор,последва отпадане от Тотнъм след добра игра,минахме през равенството с последния и стигнахме до днешния позор.Към днешна дата,Интер е фаворит за титлата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- BigBGballZ
- Контакти:
Хмм,лошо,много лошо,едно е да паднеш,но да се вижда възход в играта, а ние си вървим надолу и си копаем и копаем! Дано да се промени нещо!
[center]

[/center]

Не може след един загубен мач да се говори за абдикация на титлата. Глупаво е. Това, че отборът игра лошо снощи, нищо не значи. В следващите две седмици пауза се очаква част от контузените да се възстановят, а защо не и всички без Пипо и Ибрахимович естетсвено. Интересно ми е каква е контузията на Марек и тази на Пато. Но съм склонен да твърдя за последния, че ще се оправи за това време.
Просто периодът е тежък. И то не само сега, като цяло пролетта имахме досега доста неприятна програма. Но тя не е само такава за нас.
Ще видим кога Пипо ще е готов за игра. Кой знае може пък случайно да го видим в дербито след две седмици.
Аз не съм чак толкова недоволен от играта снощи, но определено има върху какво да се работи.
А това, че Палермо от пет седмици се пазеха само за нашия мач, мисля, че и на малките деца им беше ясно. Някои хандбални резултати, които се получиха в предишни техни мачове, бяха плод на голямото им пазене за мача.
Още нищо не е загубено. Отборът в момента е първи, като води с пет точки в класирането. Важни са точките, а не броя изиграни мачове. Нали знаете?
Без Ибрахимович е трудно, именно той липсваше вчера. Кой каквото и да приказва, той наистина е качествен играч. Може да не е най - добрият в света, но определено е доста добър.
И накрая да кажа, че Интер този сезон съвсем не са това, което бяха предишните няколко години. Прекалено лесно допускат голове в защита.
Просто периодът е тежък. И то не само сега, като цяло пролетта имахме досега доста неприятна програма. Но тя не е само такава за нас.
Ще видим кога Пипо ще е готов за игра. Кой знае може пък случайно да го видим в дербито след две седмици.
Аз не съм чак толкова недоволен от играта снощи, но определено има върху какво да се работи.
А това, че Палермо от пет седмици се пазеха само за нашия мач, мисля, че и на малките деца им беше ясно. Някои хандбални резултати, които се получиха в предишни техни мачове, бяха плод на голямото им пазене за мача.
Още нищо не е загубено. Отборът в момента е първи, като води с пет точки в класирането. Важни са точките, а не броя изиграни мачове. Нали знаете?
Без Ибрахимович е трудно, именно той липсваше вчера. Кой каквото и да приказва, той наистина е качествен играч. Може да не е най - добрият в света, но определено е доста добър.
И накрая да кажа, че Интер този сезон съвсем не са това, което бяха предишните няколко години. Прекалено лесно допускат голове в защита.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!