медии контролирани и платени от ПФК Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Armagedon

Re: медии контролирани и платени от ПФК Левски

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 10:05

pepino_po написа:Говорех точно за комплексари като тебе Армагедончо. Като толкова искаш да си споделяш мнението айде да го чуем. Аз съм задал въпросите. Ако не можеш да отгвориш премини на друга тема, като: Да бъдеш Евроидиот - хубавите и лоши страни!!! Или БАТЕ ужили ме неква гад по задника.

Любимата ми тема е Гонзо опъва Кочината за пореден път!!! Говори ли ти нещо цифрата 15?!! Не, не е мистично число, нито пък е някакъв астрономически символ! И със заговора срещу чорбата не е свързано! А на пролет то ще нараства...... Не ми се занимава с глупаци като теб - имам по-важни неща за вършене!!!!

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 17 дек 2008 10:09

На всички е ясно, че Батков дава пари на определени медии и журналисти. Да не говорим, че се бълва помия против отбора от години наред.
Лошото е, че максимум 10% от статиите са верни.
В някои държави статия или информация с лъжливо съдържание се подсъдимо. Наказанието е голяма парична глоба и при 2-ри подобен случай медията се закрива.
В България отдавна да са закрити всички спортни сайтове и вестници, като изключим Гонг и Фокус.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:11

Armagedon написа:
pepino_po написа:Говорех точно за комплексари като тебе Армагедончо. Като толкова искаш да си споделяш мнението айде да го чуем. Аз съм задал въпросите. Ако не можеш да отгвориш премини на друга тема, като: Да бъдеш Евроидиот - хубавите и лоши страни!!! Или БАТЕ ужили ме неква гад по задника.

Любимата ми тема е Гонзо опъва Кочината за пореден път!!! Говори ли ти нещо цифрата 15?!! Не, не е мистично число, нито пък е някакъв астрономически символ! И със заговора срещу чорбата не е свързано! А на пролет то ще нараства...... Не ми се занимава с глупаци като теб - имам по-важни неща за вършене!!!!

Значи вече всички преглеждащи тази тема разбраха какъв тъпанар си !!! Има три въпроса които зададох, а ти май не ги виждаш. Или съм ги задал прекалено сложно за твоя умствен багаж.

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:14

И да не забравяме ... самият Батков е собствиник на голям и влиятелен вестник!!!

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 10:15

pepino_po написа:
Armagedon написа:

Значи вече всички преглеждащи тази тема разбраха какъв тъпанар си !!! Има три въпроса които зададох, а ти май не ги виждаш. Или съм ги задал прекалено сложно за твоя умствен багаж.

Прасе, не коментирай на кой, какъв му е умствения багаж, защото можеш да си повикаш нещо..... И няма да разбереш откъде ще ти дойде!!! Айде поздрави на майка ти!!!

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:22

Любимата ми тема е Гонзо опъва Кочината за пореден път!!! Говори ли ти нещо цифрата 15?!! Не, не е мистично число, нито пък е някакъв астрономически символ! И със заговора срещу чорбата не е свързано! А на пролет то ще нараства...... Не ми се занимава с глупаци като теб - имам по-важни неща за вършене!!!![/quote]

Значи вече всички преглеждащи тази тема разбраха какъв тъпанар си !!! Има три въпроса които зададох, а ти май не ги виждаш. Или съм ги задал прекалено сложно за твоя умствен багаж.[/quote]

Прасе, не коментирай на кой, какъв му е умствения багаж, защото можеш да си повикаш нещо..... И няма да разбереш откъде ще ти дойде!!! Айде поздрави на майка ти!!![/quote]

Викам го не виждаш ли? Ама си прекалено прост за да ми отговориш та поне на спор да заприлича. А това за майка ми ще се направя, че не съм го видял. И не си хаби мозъчните ресурси да ми отговаряш, защото с олигофрени няма да се занимавам повече днес. Поздрави на братски Израел ;)
Последна промяна от Darina на 17 дек 2008 11:44, променено общо 1 път.
Причина: Спрете с обидите

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 17 дек 2008 10:25

Викам го не виждаш ли? Ама си прекалено прост за да ми отговориш та поне на спор да заприлича. А това за майка ми ще се направя, че не съм го видял. И не си хаби мозъчните ресурси да ми отговаряш, защото с олигофрени няма да се занимавам повече днес. Поздрави на братски Израел ;)[/quote]

Капут мери си приказките!!! Заради думичката "олигофрен", страшно много ме амбицира да те намеря......

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:33

[/quote]Капут мери си приказките!!! Заради думичката "олигофрен", страшно много ме амбицира да те намеря......

Тогава до скоро АМБИЦИРАНИЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 17 дек 2008 10:37

Когато жени пишат за футбол е нормално да се появи тема като тази. На който не му харесва някоя спортна медия - защо не спре да я чете, гледа или слуша. Така ще си създадеш душевния мир който търсиш.
В КАНАЛ 1 спортните журналисти с малки изключения са чорбари. бТВ с изключение на Краси Минев (който обаче отговаря само за ШЛ) са чорбари, Крумчо по НОВА ТВ се скъса да ни убеждава колко правилна е измислената дузпа на Здравко Лазаров и вечно кани клинични случаи като Вазов или ГА. За ГА и контролираните от него сайтове няма да споменавам. Сашо Диков е смешен колкото си искаш.
Шабански по Ринг също щеше да е забавен, ако не беше толкова болезнено червен. Чорбар е и Попвасилев, но той поне търси обективността.
Обикновено, когато няма с какво да се защитиш журналистите са ти виновни. Да не говорим за властимащите, които отявлено демонстрират червените си пристрастия - Първанов, Станишев, Румен Петков. Имайки предвид комунистическия им произход - що не закриете всички медии, които не ви харесват?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 17 дек 2008 10:44

blue magic написа:Когато жени пишат за футбол е нормално да се появи тема като тази. На който не му харесва някоя спортна медия - защо не спре да я чете, гледа или слуша. Така ще си създадеш душевния мир който търсиш.
В КАНАЛ 1 спортните журналисти с малки изключения са чорбари. бТВ с изключение на Краси Минев (който обаче отговаря само за ШЛ) са чорбари, Крумчо по НОВА ТВ се скъса да ни убеждава колко правилна е измислената дузпа на Здравко Лазаров и вечно кани клинични случаи като Вазов или ГА. За ГА и контролираните от него сайтове няма да споменавам. Сашо Диков е смешен колкото си искаш.
Шабански по Ринг също щеше да е забавен, ако не беше толкова болезнено червен. Чорбар е и Попвасилев, но той поне търси обективността.
Обикновено, когато няма с какво да се защитиш журналистите са ти виновни. Да не говорим за властимащите, които отявлено демонстрират червените си пристрастия - Първанов, Станишев, Румен Петков. Имайки предвид комунистическия им произход - що не закриете всички медии, които не ви харесват?

Добре де. Ако е така добре ама искам да ми кажеш като изключим ГА и Вазов по какво разбра че другите които си изредил са от ЦСКА. Ето това е разковничето в цялата тая тема. Момичето дето я е пуснало извади куп цитати публикувани в медии с ясната цел да се навреди на ЦСКА, а вие отговаряте с Краси Гергов и половината журналисти в България. Ако наистина синята част мисли, че тази теза не е правилна да се поразровят и да потърсят някакви факти с които да ме убедят, че съм се заблудил.

Върни се в “ЦСКА”