Наполи иска Лукас Лейва

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Наполи иска Лукас Лейва

Мнениеот haha » 08 мар 2011 19:34

wolf написа:Е как няма да е титуляр като останахме без Масчерано и Алонсо, кой друг да играе на неговия пост в тая ситуация? Ще ме прощаваш ама предпочитам да продадем Лукас, да си приберем Акуилани и да вземем Адам. Халфовата линия би изглеждала по-коренно различен начин.

Аз също харесвам Акуилани,но той не е типичен дефанзивен халф,а по-скоро офанзивен.Не мисля,че той и Лукас трябва да се конкурират за една и съща позиция.А и ми се струва,че е по-вероятно да продадем Аквамен :(
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 08 мар 2011 19:49

haha написа:
ziro написа:В този ред на мисли на останалите над теб нищо не им пречи да те мислят и теб за глупак!
Но все пак... Моето лично мнение: Лукас е един посредсвен играч... който по скоро би прилягал на отбори като Болтън...! Просто футболните умения на играча не прилягат за отбора!
Лично мое мнение!

Изключително слабо ме вълнува,какво мислят другите за мен.
Ти и някои други мислите Лукас за посредствен играч-ОК.Тогава искам да ви задам следния въпрос-защо един посредствен според вас играч като Лукас е несменяем титуляр при 3-ти пореден мениджър?И,ако искаш мога да се хвана на бас,на каквото кажеш,че Лукас няма да бъде продаден през следващия сезон.

Мойто мнение Лукас се справя добре в повечето мачове този сезон не в всички, но пич замисли се кой е конкуренция за поста му няма ги Масчерано и Алонсо Спеаринг (извинявам се трудно ми е да му напиша името е млад не го пускат) Поусен не го коментираме всеки знае, че не става и човека който играе до Лукас е Джерард не бройме Мейрелеш играе по напред еми тогава как искаш да не е титуляр при този мениджър и при Дядо Рой а при бенитес имаше много мачове който беше резерва даже пишеше че иска да напуска !!!!
Аз искам Адам да го вземем за дефанзивен до Джерард Лукас да остане и Акуилани и Мейрелеш да се сменят за да има по широк състав
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 мар 2011 09:40

С оглед на цялостното му представяне - Пул дава 2млн. + Лукас,Поулсен,Нгог и Йованович на първия който ги поиска има и премия :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 12 мар 2011 12:46

KingKenny написа:С оглед на цялостното му представяне - Пул дава 2млн. + Лукас,Поулсен,Нгог и Йованович на първия който ги поиска има и премия :)

Какви 2млн бе ? Аз бих дал не 2, а 200 :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”