След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот ceckonashia » 06 мар 2011 23:11

george_speed75 написа:
ceckonashia написа:
Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...

Ще те допълня само: Никакво,ама абсолютно никакво използване на каквото и да е статично положение

Aбе, ние вкарахме гол от статично положение или корнера не е такова?

Първо,не го вкарахме ние,а те си го вкараха,и второ,колко гола от фаул или от корнер имаме този сезон,аре кажи ми,отворко

Shpaidela
Контакти:

Мнениеот Shpaidela » 06 мар 2011 23:12

...И на мен не ми хареса играта....но поне новите момчета за мен се представиха добре.Пламен-стабилен за младок,Димов-напомни ми малко на Златко Янков.А и идеалното центриране към Гара-добро изпълнение.Но въпреки всичко-Само Левски и тоба е!!!!!!!!!!!!!!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 06 мар 2011 23:15

THE G.A.M.E написа:Номера е, че само 5-6 дена преди мача с ЦСКА, нашите смачкаха водача в Румъния на лагера в Кипър !
Още 3-4 дена преди това, са надиграли и водача в Чехия ....
Вярно, че това беше в контроли, но все пак !? !

Има нещо гнило, но не в Дания ..... а при нас !

Освен сгрешена подготовка,друго няма какво да е!

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 06 мар 2011 23:21

И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!!!! според мен всички допускат както в този така и в предходния мач индивудуални грешки.. но никой не е безгрешен просто нещо като гледам връзката между играчите се губи.. стремят се да направят нещо,но не им се получава.И другото което ми направи впечатление никаква преса.Остави ли се един отбор без да бъде пресиран и да владее топката по-често той започва да диктува играта !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 мар 2011 23:27

Верно ли, че "Сульо и Пульо" тренират Левски?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=189783
Изображение

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 06 мар 2011 23:33

Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...

Браво на автора! Представил е с написното, какво точно представлява Левски в момента! Представлява едно абсолютно нищо отбор, воден от абсолютни некадърници и малоумници. За първия мач и гола на Платини мога да кажа, че той стоеше в нашето наказателно поле и показваше къде да му подадът топката поне 10 секунди, а всичките ни защитници бягаха от него. При гола на Попов мисля, че топката отиваше в Милиев, а той се дръпна и остави Попов да вкара от два метра. Защитник си, топката върви към теб, а ти отиваш на майната си. Тези положения смърдят и то много. Да не говорим за опита на Митрев да си вкара автогол и за сблъскването му с Милиев по-късно. Сега с Локо, пак без крила, но добре, че го нямаше Йовов. Димов се справи добре като за начало. Според мен трябва да се налага Илиев за вратар. Митрев откакто стана зет на люлинска мутра не е същия вратар, а Акалски никога не съм го харесвал. Много слаб Левски, но всички знаем кои са отговорниците и знаем, че трябва да се махат бързо.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

fen1914

Мнениеот fen1914 » 06 мар 2011 23:44

Левски има само три проблема - няма треньор, няма техническо ръководство и няма пари.
ако тези проблеми се решат в този ред - има шанс за евро квота за лига Европа.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 мар 2011 23:44

Въпреки победата, изгледах мача със свито сърце. И то не, че се страхувах да не загубим точки, а защото видях един тотално безидеен отбор, който взе победата с положение и половина за цял мач! При този мега слаб Локомотив, нашите не знаеха какво да правят с топката - два-три паса в центъра и 30-метров пас някъде в наказателното или около него, пък там Гарата ако успее да се пребори...Съжалявам, но това е трагедия! Напълно си заслужихме позора миналата седмица насред Герена! Вместо да надграждаме над добрия есенен полусезон, ние забихме носове в дъното и пак цяла пролет ще мислим как да изплуваме - пак ще чуем заканите, че нищо не е свършило, че след лятото ще видим един нов отбор...Дрън-дрън, всеки път едно и също! Коренно е повредена системата в Левски, това е! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 06 мар 2011 23:52

Днес мога да отлича трима,които ми направиха приятно впечтление-дебюта на вратарчето,Гриин игра стабилно и показа класа и блгиеца.Последния има класа и трябва да бъде налаган.Не мога да си обясня защо го смениха.Петров няма цялостно виждане.Пресен пример е и пускането на Иса по левия фланг срещу цска.

Потребителски аватар
scarface
Контакти:

Мнениеот scarface » 07 мар 2011 01:14

Синьо сърце написа:Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!

Валентин Грънчаров го каза в ефира на Гонг, на 22 Март започва пролетта - може за тогава да се готвят момчетата, за да ни зарадват с красив футбол(срещу Калиакра или Видима)...
Ако нямаш врагове, нямаш характер...

Върни се в “Левски”