Вчера Боби Борисов писа, че според него Венгер блъфира. Аз съм на същото мнение.
Дано всичките ви титуляри са на линия и да отстраните Барса макар, че се съмнявам.
Успех, все пак, нека им падне малко самочувствието, защото се помислиха за богоизбрани.
Тежък удар за Венгер: Ван Перси и Уолкът аут за Барса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Тежък удар за Венгер: Ван Перси и Уолкът аут за Барса
Според мен не блъфира за Ван Перси - аут за минимум 3 седмици. Венгер се надява да е готов в края на този/началото на следващия месец, /стига да няма усложнения/. Не вярвам, че ще играе на "Ноу Камп". Жалко наистина - вкарал е 13 гола в последните си 11 мача, но контузиите го преследват непрекъснато.
Фабрегас няма да играе срещу Съндърланд в събота, но ще се направи всичко възможно да излезе титуляр срещу Барса - мисля, че ще е готов все пак.
Сонг и Косчиелни също са с минимален шанс за събота. За ШЛ се водят, че са под въпрос /особено Сонг/.
П.П. Последни новини относно контузиите
http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6793027,00.html
Фабрегас няма да играе срещу Съндърланд в събота, но ще се направи всичко възможно да излезе титуляр срещу Барса - мисля, че ще е готов все пак.
Сонг и Косчиелни също са с минимален шанс за събота. За ШЛ се водят, че са под въпрос /особено Сонг/.
П.П. Последни новини относно контузиите

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!