Какво правят в Байерн?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Какво правят в Байерн?

Мнениеот MCMXIII » 27 яну 2011 09:12

dxl написа:Честито класиране! Аз мача не можах да го гледам.

Тоя сезон обаче се дъним в защита... Може би още малко сработване между Брено и Бадщубер (които ще са основната двойка), и ще изглеждаме по-добре.

Някой знае ли колко още Кроос ще отсъства?

Мачът не бе нищо особено. Играят Байерн и отбор от 2 Бундеслига. В интерес на истината Аахен играха мъжки и много навито до 60- та минута. Дори не им дадаоха 200 % дуспа! Крафт пък спаси едно положени по интуиция направо :roll: Всичко това при 1: 0 :? Личеше кой отбор играе в ШЛ, щото не си даваше зор. Влезе Робен и... Виждал си торнадо по ТВ-то, ей това стана :) Да ни е жив и здрав :!:

Защитат наистина ни е проблем, особено в големи мачове :cry: А те чукат на вратат.

За Кроос нямам никаква информация :(

paskal40 написа:Въпреки ,че Барса ми е по на сърце онзи отбор на Баиерн щеше да смачка Барса...разликата между Барса сега и тогава е от земята до небето въпреки ,че винаги философията е една...атака от първата до последната минута!

Това ако го види Мегана няма да ти проговори (пропише) :!: Иначе си прав ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 27 яну 2011 14:00

Ами много криво започна сезона. По едно време бяхме с 9 контузени титуляра, а защитата още е на никъде.
ван Гаал реши да налага по-неопитния Бадщубер (който определено има качества и ще стане голям защитник), за сметка на Мичо (жалко, че го продадохме...). ван Буитен е в уникално слаба форма и се налага Тимо да играе като централен защитник, а той си е опорен халф.

Арсен Венгер беше казал още в груповата фаза на ШЛ: "Байерн имат Гомес, за когото платиха 30 млн." (или 35 беше) Дано задържи формата си. Предплагам обаче на лято ще има нов нападател в отбора. Можа и да не е голям трансфер, а само с идеята да е резерва. При условие, че Клозе е пътник вече, а и Олич не виждам как ще се наложи след такава травма.
Чета нещо, че отбор от Германия готвел оферта за Дембеле, като не ставало дума за Хофе. :D Предполагам, че това не е Байерн, а Волфсбург (защото имат само Графите) или Вердер (защото разтикаха Алмейда). Все пак ще е хубаво да гледам Дембеле из Бундеслигата. :D

За Робен - влезе на пожар в мача с Волфсбург и все едно не е спирал да играе от миналата година. Същите пробиви, същата борбеност. Как не се научиха, че тоя човек все свива в ляво и стреля. :D Сякаш въобще не е загубил от формата си, като Рибери, който първите 3-4 мача малко не знаеше какво да прави с топката (въпреки, че направи 3 асистенции).

Иначе за Байерн и Барса (особено с ван Гаал) философията наистина е едно - позиционна игра и атака.

ПС: Би било интересен мач между онова поколение на Байерн и сегашното на Барса. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 яну 2011 14:20

dxl написа:
ПС: Би било интересен мач между онова поколение на Байерн и сегашното на Барса. :D

Представям си Ефенберг ;) Тоя бе чудовище :!: Харесвах го още от първият му престой в Байерн :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BAYERN88
Контакти:

Мнениеот BAYERN88 » 04 фев 2011 13:02

Според мен, трябва да се вземе добър защитник!Густаво е добро попълнение.На вратата Крафт е супер.
Последна промяна от BAYERN88 на 12 фев 2011 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BAYERN88
Контакти:

Мнениеот BAYERN88 » 04 фев 2011 13:07

Ще се радвам, ако селекционерът на Байерн е Йоахим Льов.
Последна промяна от BAYERN88 на 12 фев 2011 14:04, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 05 фев 2011 13:39

BAYERN88 написа:Според мен, трябва да се вземе добър защитник!Густаво е добро попълнение.На вратата Крафт е супер.

Имаме Брено и Бадщубер, които са стабилни. Въпреки, че Брено играе много лежерно и бави топката често, което води до грешки...

Колкото до Льов - не знам как би се справил с клубен отбор, още повече такъв с целите на Байерн - шампионска титла, купа и минимум 1/4 в ШЛ.
Той сега се справя много добре с националния, но там има готови научени футболисти (голяма част от които са и сработени...)

Успех неска срещу Кьолн!
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 05 фев 2011 18:41

Кьолн 3 ; 2 Байерн :o Мисля ,че е време за уставка ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 фев 2011 19:47

Аз мисля, че е време за
''уставка''

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 06 фев 2011 00:31

Кви Уставки, кви 5лв.? Тва да не е в България - след 3 слаби мача и хоп - оставка.
Не забравяйте, че миналата година Байерн взе титлата, купата и суперкупата на Германия + финал за ШЛ.

Аз искам ван Гаал да остане, обаче искам някви конкретни действия. И се чудя на някои неща: защо Пранич играе вътрешен с Отъл? Пранич има много добро центриране... от фланга... а играе вътрешен. Отъл може да подава на 2 до 5 метра, иначе се налага на поемащия футболист да гони топката... Как може при наличието на Тимо и Густаво, единия да играе ляв краен бранител, другия централен... Кво стана с Брено и ван Буитен (втория не е много във форма, ама по-добре Тимо в центъра на халфовата линия).

Иначе днес Байерн доказа най-голямата си слабост, от началото на тоя сезон - когато има конфортна предина, бързо я пропилява. Като добавиш и липсата на късмет от началото на сезона...
Днеска и Отъл, и Гомес, и Рибери (няколко пъти), и Швайни имаха идеални възможности (едва ли не на празна врата), а те се опитват с топката да влязат...

Да се връща вече Крос и с Робен да започват, че не виждам кво ше ги правим Интер, щото на тях им трябва само Шнайдер да подаде един пас за Ето'о и я втасваме...

Върни се в “Байерн”