Няма логика Пирин да изпадне!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Няма логика Пирин да изпадне!

Мнениеот vaskonti » 11 яну 2011 09:01

stg333 написа:
vaskonti написа:
futbolqga написа:Не че ме е яд, че Костов отиде в ЦСКА - така си е избрало момчето, ама да го пуснеш за без пари вместо да му вземеш около 200 бона си е равносилно на идиотщина ....

Поправи ме ако бъркам, ама днес Гонзо не каза ли, че не е искал Костов? Или въпреки, че не го е искал е давал 200 бона?

Гонзо каза, че е предложил 170 000 лв за Костов но са му отказали, все пак офертата на ЦСКА е по добре 0 лв :) ,а това да искаш някой не значи че умираш за него ние миналата година искахме и Камбуров той не искаше , ми прав му път,взехме Гарата и така.

Не е нужно да умираш за някой за да го поискаш:) А Гонзо каза, че ако е бил поискал Костов е щял да го вземе. Е, ако не го е искал защо е предложил 170 бона? Дай да уточним първо дали въобще го е искал или не и после да се ежим колко хиляди милиони бил предложил.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: Няма логика Пирин да изпадне!

Мнениеот пирин » 11 яну 2011 09:16

Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Върни се в “Пирин”