Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Мнениеот XARHTNA » 10 дек 2010 15:49

Според мен има 2 страни на нещата! Фактът, че отборът издъхва в 60тата минута не се дължи само на физическа подготовка, а и на тактическа такава! Заради слабата им тактическа грамотност им се налага доста често да тичат много повече на спринт в отделни моменти за да компенсират не добре заетата позиция!! Правилното движение по терена без топка е най-важното във футбола!!!! То ти позволява да печелиш повече ключови единоборства, да налагаш по-ефективна преса в защита и да внасяш повече острота в нападение! Вижте нашите със сигурност не минават по-малко километри от съперниците ни! Просто голяма част от километрите които минават са неразчетени! Това мисля аз! Затова за мен е важно да наблегнат на отборното движение по терена и на пролет мачкаме яко!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Контролата на юношите

Мнениеот Blue_Girl » 10 дек 2010 15:53

antisirakov написа:съжалявам, че не можах да наблюдавам на живо този мач. прерових всички сайтове за повече информация. инициативата на ръководството е похвална. ако някой е гледал този мач нека да сподели впечатленията си от играта на младите. доволен съм от положителните отзиви за жак коен/набор 94/. в спортал на клипчето видях, че е играл и живко атанасов/набор 91/, който този сезон има 18 мача без смяна за чавдар/бяла слатина/. това момче има отлична физика и се надявам че ще получи шанс през зимната подготовка.

Ама, кога, с кой и колко е завършила тази контрола?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 дек 2010 20:30

Случайно да се знаят и другите ни контроли в подготовката срещу кои ще сме ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2010 20:33

Blue_Girl написа:
antisirakov написа:съжалявам, че не можах да наблюдавам на живо този мач. прерових всички сайтове за повече информация. инициативата на ръководството е похвална. ако някой е гледал този мач нека да сподели впечатленията си от играта на младите. доволен съм от положителните отзиви за жак коен/набор 94/. в спортал на клипчето видях, че е играл и живко атанасов/набор 91/, който този сезон има 18 мача без смяна за чавдар/бяла слатина/. това момче има отлична физика и се надявам че ще получи шанс през зимната подготовка.

Двустранната игра,завършила 4-2 с 2 гола на Коен.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 дек 2010 15:39

blue avalanche написа:
Blue_Girl написа:

Двустранната игра,завършила 4-2 с 2 гола на Коен.

А, за каква контрола става въпрос тогаз?
Това е било нещо, като вид тренировка в случая.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 дек 2010 17:46

THE G.A.M.E написа:Случайно да се знаят и другите ни контроли в подготовката срещу кои ще сме ?

Пак да си питам аз ....
Щото, това според мен са важни неща !
Както отиват обаче нещата .... очевидно, отново ще се решава на място - с кой , кога ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 дек 2010 13:59

XARHTNA написа:Според мен има 2 страни на нещата! Фактът, че отборът издъхва в 60тата минута не се дължи само на физическа подготовка, а и на тактическа такава! Заради слабата им тактическа грамотност им се налага доста често да тичат много повече на спринт в отделни моменти за да компенсират не добре заетата позиция!! Правилното движение по терена без топка е най-важното във футбола!!!! То ти позволява да печелиш повече ключови единоборства, да налагаш по-ефективна преса в защита и да внасяш повече острота в нападение! Вижте нашите със сигурност не минават по-малко километри от съперниците ни! Просто голяма част от километрите които минават са неразчетени! Това мисля аз! Затова за мен е важно да наблегнат на отборното движение по терена и на пролет мачкаме яко!

Съгласен съм с теб. След като треньорът ни е тактически неграмотен, как да научи играчите на тактика. Не забелазвате ли, че повече от момчетата нямат култура на тичане. Трябва ни знаещ човек да ги научи на правилното движение. Така, че винаги да са преди противника до топката. Забелязал съм, че при еднакво отстояние от топката, нашите играчи стигат втори дори в срещите с отбори от дъното на таблицата. И следва единственото което могат да направят след това- фаул. После съответните картони и т. н. А прави ли ви впечатление в европейските ни мачове противниковите защитници колко удара към вратата блокираха! А нашите вечно не са на място, винаги закъснели, почти няма блокажи и за това толкова много голове допускаме. Спомняте ли си мача с Полша? Митко Иванков постоянно увикваше В. Минев, че не блокира нападателите, а само стои между него и тях и пречи на видимостта му. Първият е от миналото на Левски, а втория- от настоящето. Първият е научен на футбол, а втория не е. Това е разликата между двата отбора. Има една стара приказка: "Нов треньор- нов отбор".
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 дек 2010 14:08

Четох някъде,че се организира лагер в Сев.Гърция.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 14 дек 2010 14:31

Кога започва зимната подготвка и има ли някаква изготвена програма за контролите, които ще се играят? :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2010 09:30

tarikat написа:Кога започва зимната подготвка и има ли някаква изготвена програма за контролите, които ще се играят? :)

На 7-ми или 8-ми Януари ... :roll:
Иначе за програмата и аз се интересувам и търся всеки ден из спортните сайтове и преса ... ама, май само една контрола е ясна, срещу някви чехи ....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”