ЕМИЛ написа:kireto2 написа:Похвална активност на червените, само така имате шанс да вземете нещо от този мач! Само не разбрах ,какви са тия шамари по Левски?!
.......че червените няма да"напълнят стадиона"
ЕМИЛ - ГЛУПАК!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЕМИЛ написа:kireto2 написа:Похвална активност на червените, само така имате шанс да вземете нещо от този мач! Само не разбрах ,какви са тия шамари по Левски?!
.......че червените няма да"напълнят стадиона"
IvoDivo написа:какво се случи с рекордното шамарасвоне че нещо неразбрах имаше ли го, нямаше ли го....
blue avalanche написа:IvoDivo написа:какво се случи с рекордното шамарасвоне че нещо неразбрах имаше ли го, нямаше ли го....
Нямаше го!
BaLoN написа:"...Публиката на ЦСКА се върна на стадиона и направи невероятна атмосфера. Близо 27 000 зрители взеха билети за мача, а в края на първото полувреме сектор "Г" бе направо взривен. Воплите да бъдат спрени фойерверките не бяха чути. На почивката администраторът Димитър Димитров-Каубоя се опита да усмири феновете, а вместо това получи порция бомбички и пластмасови бутилки и обиди от рода на "говедо" и "ченге"."
24chasa.bg ( http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=696081 )
Кой сега е номер 1 ???![]()
Вие сини фенове не можете да напълните малкия герена бе ... Последния ви мач имаше 17 000 души хахахах
BaLoN написа:Това го пише 24 часа а не АЗ ... от къде да си го измисля аз бе ??? невиждате ли че съм дал и линк ...
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 31 госта