Интервюто на Гонзо по Ринг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Интервюто на Гонзо по Ринг

Мнениеот brat domingo » 12 ное 2010 12:53

percival написа:Ми като е така баце един вид излиза че най нагло си лъже ,разбирам да се спекулира по пресата да ама спортнитехнически директор да го казва по телевизията.Откаде и да се погледне си е поредния гаф ,по дорбе да спре да дава изявления че само негативи може да донесе .

Не бе колега, защо мислиш, че Гонзо лъже. Той просто не дава конкретна информация с кого точно се преговаря, за да не се провалят преговорите. Аз не виждам никакъв проблем с изказването му. Правилата гласят, че ако на един играч му остават по-малко от 6 месеца до изтичането на договора, той официално има право да води преговори и с други клубове, без настоящият му клуб да може да го санкционира за това. Никъде не е казано, че няма право тайно да преговаря с друг клуб, ако му остават повече от 6 м. Просто в този случай може да бъде санкциониран от работодателя си,ако той разбере.

ri4ard
Контакти:

Мнениеот ri4ard » 12 ное 2010 13:42

А може да преговарят с играча и със съгласието на настоящоя му отбор.
Това също е разрешено от УЕФА.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 ное 2010 15:43

А къде пише,че договорите на играчите свършват през юни?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 12 ное 2010 17:21

Снощи го слушах Гонзалеса, евала за думите които изрече. Личи си, че Гонзо милее за Левски, а не като Мъри и Наско само комисионни от трансфери да чака !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 ное 2010 19:26

Viktoria написа:А бе хора,вие сериозно ли ги говорите тиа работи!Защо се правите че не виждате за какво става дума!Какъв ГОНЗО какви пет лева!
То от самолет се вижда че той не е в час!Ще ви попитам : Кой "спортен директор"в Европа се изживява като ГОНЗО! Кой "спортен директор"седи на скамейката на отбора по време на мачове!Знае ли ГОНЗО изобщо за каква длъжност става дума!Не е ли по дабре да направи някой трансфер и след това да говори,защото той сега ни хвърля прах в очите,за да не говорим колко зле всъщност е отбора,благодарение на него!
Защо всяко гостуване на Левски в провинцията е тежко и в повечето случаи пагубно за отбора!
ЗАЩО трябва да се правим на луди и да слушаме глупости!
Мен ме боли от това отношение на ГОНЗО!
Може и да не съм прав на това е моето мнение.......
след 3-4 месеца ще ви го побликувам пак това мнение....

Много точно мнение!Напълно съм съгласен,ние сме единственият клуб в европа в който спортният директор не знае какво се изисква от длъжността а и се изявява като треньор и се крие зад заеманият пост и гърбът на Ясен Петров !!!

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 12 ное 2010 19:28

Гонзо е човека! По точен и правилен избор за директор в момента няма...
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 12 ное 2010 21:15

TristaNNN написа:
левскарЪт написа:Пак ще повторя, че през лятото беше добра селекция, пък и ние имахме добри момчета.
На тези добри футболисти им трябва специалист, който да ги мотивира да играят правилния футбол и станат добър ОТБОР. А те могат това.
Не им трябва коментатор, или говорител, а ТРЕНЕР!

Моуриньо, Фъргюсън и Дел Боске са заети вече Изображение Моля предложи тренер Изображение

Изолда.
Велев да не беше лош.

Върни се в “Левски”