Истината за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Истината за Левски.

Мнениеот Синият Болярин » 31 окт 2010 11:25

Ако приемем, че все някога щяхме да паднем в домакински мач от шампионата, считам Локо Пловдив за най-малко болезнения вариант. С другите отбори или имаме вражда, или са прекалено слаби и загуба от такъв тим наистина щеше да взриви атмосферата. Много зависи от следващите 3 мача. При 3 победи нещата ще се нормализират, дори и Литекс да спечели всичко до зимата. Тази година шампион ще бъдем ние или Литекс, като мисля, че макар и доста по-трудно отколкото смятахме доскоро ще сме ние.

През пролетта всички водещи отбори освен Локо Пловдив идват на Герена. С другите отбори от София няма значение къде се играе мача, защото ще сме с повече публика. Литекс гостува освен на нас на Черноморец, Славия, Локо София и ЧМ. Черноморец гостуват на нас и Славия. Локо София приема Литекс и Черноморец. ЦСКА са най-зле. Гостуват на нас, като мачът най-вероятно ще е на Герена, на Локо Пд, Черноморец, Черно море и Литекс.

Потребителски аватар
Litexar
Контакти:

Мнениеот Litexar » 31 окт 2010 11:38

Играта ви се гради само около Дембеле. Това ви е грешката. ;)
Litex - Champion and Supercup of Bulgaria 2009/2010

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 11:42

Litexar написа:Играта ви се гради само около Дембеле. Това ви е грешката. ;)

Айде бе. А вашите се чудеха как да паднат около наказателното поле за да може Джуджето да бие някой друг фал. Добре че съдията ви се връзваше. (а защо ли) Иначе нямахте положение. Играта ви се гради май само около съдията

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 31 окт 2010 12:19

Jorkorazporko написа:Очакване много то отбор, който не е способен да постигне почти нищо! Още първите 3 кръга се видя, че Левски няма отбор! Мача с ЦСКА беше спечелен с късмет, загуба от Черноморец и съмнителна победа над Локо Сф. В Лига Европа нещата стоят по същия начин, мъка с Калмар и АИК, и победа с клизма на старта срещу Гент! Имате няколко разгромни победи на герена срещу отбори като Пирин и Миньор, който сами се бият като чуят името Левски!
Сега лъсва истинската класа на отбора, а тя е далеч от очакванията ви. Като изключим Дебмеле, Жо, Тасевски и Мюлдер сички други футболисти са абсолютно посредствени, или бивши вече изчерпани величия (Йовов, Алекс, Петков...). Треньорското ръководтсво също е не компетентно, а Батков няма какво да го коментираме.
На мене ми се струва, че много се навивате, пренавивате, надувате, отбора го качихте в облаците, сичко се проувеличава, а същност нито резултатите, нито играта отговаряха. Балона се пука и отбора пада на земята...

За Гент мога да ти кажа че са отличен отбор,не случайно и са 2-ри в Белгия в момента,много по-класен отбор от Рапид Виена и победата срещу тях си е успех...просто в момента сме в криза,но съм сигурен че ще отмине,а това за спукания балон са измислици на болни мозъци и изстрадани червени душици,ще видим накрая кой ще се смее последен ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 31 окт 2010 12:21

Въпреки загубата и слабата игра,трябва да отбележим добрите прояви на Акалски и Стефан Станчев,това момче игра с огромно желание,мисля че трябва да е титуляр в следващите мачове защото се вижда че Мулдер не е в същата форма в която беше в началото и трябва да потърка малко скамейката
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 31 окт 2010 12:32

Аз не мога да разбера едно в цялата работа.Всички искаме първенство да ни е силно и поне малко и по нещо да се доближава до силните първенства,нали?Някой ако си мисли,че шампион на България се става с 30 победи и голова разлика 90:5 жестоко се лъже.Естествено много сме далече от силните първенства,но вече и у нас всеки може да бие всеки.Друг е въпроса,че у нас картинката е много изкривена и при един такъв мач или се говори за уреден мач или за криза в отбора,който е загубил уволнения,глоби,катаклизми и т.н.Левски вчера изигра най-слабият си мач при Ясен Петров в българското първенство(изключвам мача със Спортинг Лисабон),никаква идея,никакъв хъс,никакво желание за обрат в резултата.Истината е една и вчера Гонзо я каза.Колкото и да си мислим,че в Левски няма резерви,това не е така.Няма равностойни смени в отбора!На Дъсти не му е мястото на левият фланг,нито на Кривия да играе по дясното крило,Жо също няма алтернатива и в мач като вчерашния,в който играта не му вървеше няма кой да го замести.Защо бяха продадени Сърмов и Н.Димитров в последния в Турция?!?Ако Гонзо и Ясен искат Левски да е отбор с претенции,какъвто ние феновете искаме да бъде,трябва да се вземат играчи почти за всеки пост.С резерви като Ст.Станчев,К.Щърков,Киров,М.Огнянов и Кривия(с цялото ми уважение към тях),не можем да се борим на два (три фронта) и да имаме претенции да ставаме шампиони.Вижда се,че не стават,Кривия с болка го казвам,мисля и той е свършен с футбола.Вчера търсеше само провокации.Да ритне някой,да спори със съдията,постоянно беше в засада,в моментите в които правехме преса вместо да играе чисто и съперника да загуби топката той правеше фаулове.Все пак това е нов отбор правен в движение и истинското лице,както и Гонзо каза,ще го видим след нова година.
ЛЕВСКИ ДО ГРОБ!!!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 12:37

Santiago Munezz написа:Въпреки загубата и слабата игра,трябва да отбележим добрите прояви на Акалски и Стефан Станчев,това момче игра с огромно желание,мисля че трябва да е титуляр в следващите мачове защото се вижда че Мулдер не е в същата форма в която беше в началото и трябва да потърка малко скамейката

Дано обърнат внимание на Станчев, защото той се прояви добре, според мен.Хубаво ,че наказаха Минев та да видим че Стефан е в по-добра форма от Мюлдер за момента. Добре е да дадат шанс и на Акалски, защото той нямаше вина и за двата гола, а имаше добри прояви. За съжаление при този треньор не може да разчитаме на прозрения. Вече 3-4 мача Жоазиньо играе безобразно слабо а е твърд титуляр и дори не го сменя. Вмача с Лил единствените опасности идваха от Дани Младенов, а треньора първо него смени. Както върви след мача със Славия Ясен е пътник

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 31 окт 2010 12:43

Жоржиньо написа:
hellyeah написа:Батков вън!

Пич,Батков ли ги тренира играчите ? .. аз от както Батков е шеф не съм чул играчите да са се оплаквали за пари ...

Сам че Батков ги е купувал играчите,а от тях половината не стават за Левски,а този който тренира играчите е назначен от Батков.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 31 окт 2010 12:51

Вие добре ли сте ако вие сте в криза ние в какво сме. Сигурно в черна дупка!
Преди време по време еуфорията, която ви беше заляла от успехите на любимия ви отбор написах нещо и сега ще го повторя, за да се превърнете в голям отбор е нужно много хляб да изядете! В монета като този е необходимо да се прояви ролята на ръководителя т.е. на Гонзо и Ясен Петров, които да изведат отбора в правилния коловоз.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

fbox7

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 12:54

Кризата е обладала БГ футбола и няма място за съмнение ;) Едно е вярно обаче,че Левски пак влиза в криза, от където измъкването е много трудно :) Успех в четвъртък иначе вътрешното ми убеждение е че ще паднете и то с разлика ... ;)

Върни се в “Левски”