Така че колеги, ако обичате Левски, подкрепяйте неговите футболисти, включително и Владо Гаджев - ще дойде време когато той ще ви се отблагодари за това!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:Love_ написа:Определено този не трябва да ви е капитан. Да не говорим, че той предизвика мелето в Ловеч ! Всичките му изцепки вие си ги знаете. Такова поведение не е на изграден футболист готов да сплоти отбора.
Кажи ми ги всичките или замълчи завинаги...
фифи перото написа:Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...
Днес Влади е капитан,това е положението..Ние трябва да му помогнем,да осъзнае това и той ще ни се отплати...
forzajuve написа:Знаех си,че ще има злоба в тази тема,но явно някои са разбрали темата наобратно.Аз боготворя Гаджев като левскар,но истината е,че с последните мачове доказа,че не става за капитан.И то не със играта си,а със поведението си.Щото мога да кажа,че играчи като Кривия и Бижутера са истинските капитани на отбора,когато Георги Петков не е на линия и в групата.И стига сте се правили на големи левскари.Всички обичаме Левски и това,че има критика е съвсем нормално.Аз обичам Левски и винаги ще защитавам тази вяра,но това незначи,че за някои неща сте си затваряме очите.Истината е,че Гаджев е малко по импулсивен и немога да си представя как ще контролира отбора след случилото се на мача със Литекс.Мен не ми дреме кой ще е на терена,когато дава сърцето си за Левски.Един капитан трябва да има страха на играчите и той да води целия отбор,а не да прави детински грешки,които са пагубни за отбора.Щом някои мислят,че Гаджев е по-добър за капитан от Бижутера,Георги Петков и Кривия да ме аргументира,а не да се прави на левскар и да ругае.Само Левски
forzajuve написа:фифи перото написа:Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...
Днес Влади е капитан,това е положението..Ние трябва да му помогнем,да осъзнае това и той ще ни се отплати...
приятелю,ние не редим състава и бъди сигурен,че искаме Гаджев да е на терена,но за съжаление капитанската лента тежи,като синия екип.Боготворим всеки носил синята емблема в сърцето си,но една критика не е излишна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта