ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид

Мнениеот TPAKTOP » 20 окт 2010 18:44

bafomet написа:Като изключим мачовете с левски и черноморец,които загубихме, аз тая година силен,дори добър мач на ЦСКА не съм гледал!Бешикташ игра безумно слабо срещу нас,а Порто нямаше против за равен.Не мога да си обясня играта на Порто и Бешикташ,но това е което аз видях на терена.За утрешният мач съм отчаян песимист,защото Рапид ще играят на върха на възможностите си,каквито и да са те,а наште момчета просто нямат такива.Желая им победа с 3-0,пък ако ще и М'БОЛИ да ги вкара!

Егати песимизма! :shock: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 20 окт 2010 19:19

Пак казвам че ЦСКА в мачовете в Европа и в България играе на двата полюса,за това очаквам утре една победа с 1 или 2 на 0 !!!
Стига Шеридън и Платини да си вкарат положенията,нямат право на пропуски вече!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 20 окт 2010 19:28

Платини е извън групата

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 20 окт 2010 19:42

Това че Платини е аут според мен е добра новина,тоя е пълно дърво по-добре с един нападател Шеридън и зад него Маркиньос,по крилата Трифонов и Тонев в средата Тиеро и Янчев,Коце Стоянов и Минев на двата бега централни Акуаро и Виданов и М'боли.Това за мен е оптималния състав !!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 окт 2010 20:00

TPAKTOP написа:
bafomet написа:Като изключим мачовете с левски и черноморец,които загубихме, аз тая година силен,дори добър мач на ЦСКА не съм гледал!Бешикташ игра безумно слабо срещу нас,а Порто нямаше против за равен.Не мога да си обясня играта на Порто и Бешикташ,но това е което аз видях на терена.За утрешният мач съм отчаян песимист,защото Рапид ще играят на върха на възможностите си,каквито и да са те,а наште момчета просто нямат такива.Желая им победа с 3-0,пък ако ще и М'БОЛИ да ги вкара!

Егати песимизма! :shock: :lol:

И аз съм същия :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 20 окт 2010 20:03

Аз пък съм оптимист и ми се върти 2-0 не за друго, ама тия австрийци много са си повярвали, но утре ще видим.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 окт 2010 20:17

Не забравяйте само едно нещо : с/у Бешикташ и Порто вие бяхте предварително отписани и напаравихте силни мачове ,винаги когато не си фаворит играеш по освободено. Сега обаче сте в ролята на фаворит и да не се окаже проблем това
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мишел Платини се разболя, пропуска мача с Рапид

Мнениеот shumnaliq » 20 окт 2010 20:21

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

garragarragool
Контакти:

Re: Мишел Платини се разболя, пропуска мача с Рапид

Мнениеот garragarragool » 20 окт 2010 20:25

Тоя не беше ли най - добрия ви играч според ония от Рапид? :lol: :lol:

Върни се в “Архив”