Жеваго държи акциите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: Жеваго държи акциите на ЦСКА

Мнениеот phd » 15 окт 2010 11:25

Ама много ми харесва как четете новините :)
Май затова има левскари във вашите теми - щото коментарът ви все е - "това са глупости, Батков отклонява вниманието от....... отстраняването на Бензукан" :o :o
Хайде да опитаме заедно, като в 3 клас, примерно върху този пасаж:

"Истина е, че "Титан" не са ни платили", сподели за "Стандарт" Виктор Демянюк, главен изпълнителен директор на "Ворскла стийл", България. Компанията е клон на империята, създадена от Константин Жеваго. "Оттам нататък сами си правете изводи за акциите. За точни суми и договорени срокове имаме джентълменска договорка с "Титан" - да не коментираме", допълни Демянюк.

Първо ви се казва, че е истина фактът, че Титан трябва да си плати. Като е истина, какво спорите има ли документи или не?! После се казва всеки сам да си прави изводите за акциите. Явно от вестника в предходния абзац относно акциите или са се допитали до експерт, или публикуват анонимно казаното от Демянюк. И накрая пише, че има договорка за суми и срокове - представете си! нали бяха глупости? кой ще се навие на споразумение за изплащане без отсрещната страна да има право?. За съжаление, тя, договорката, е джентълменска и титан естествено не я спазват... :oops: :mrgreen:
Последна промяна от phd на 15 окт 2010 11:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2010 11:27

TPAKTOP написа:Аз пък смятам че Жеваго просто си търси парите! Няма акции няма желание! Колко струва ЦСКА че за 1,000,000 да купиш голям пакет акции?! Тук става въпрос единствено за пари!

Не пише,че е собственик.Пише,че е "съхранител".Каквото и да значи това.Разбира се,че си търси парите.Въпросът е:при създалата се ситуация,доколко ТИТАН са собственици?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 15 окт 2010 11:33

blue avalanche написа:
TPAKTOP написа:Аз пък смятам че Жеваго просто си търси парите! Няма акции няма желание! Колко струва ЦСКА че за 1,000,000 да купиш голям пакет акции?! Тук става въпрос единствено за пари!

Не пише,че е собственик.Пише,че е "съхранител".Каквото и да значи това.Разбира се,че си търси парите.Въпросът е:при създалата се ситуация,доколко ТИТАН са собственици?

Ами вече незнам! :shock: Един колега много правилно го беше определил като сапунка!!! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 окт 2010 11:35

phd написа:Ама много ми харесва как четете новините :)
Май затова има левскари във вашите теми - щото коментарът ви все е - "това са глупости, Батков отклонява вниманието от....... отстраняването на Бензукан" :o :o

"Истина е, че "Титан" не са ни платили", сподели за "Стандарт" Виктор Демянюк, главен изпълнителен директор на "Ворскла стийл", България. Компанията е клон на империята, създадена от Константин Жеваго. "Оттам нататък сами си правете изводи за акциите. За точни суми и договорени срокове имаме джентълменска договорка с "Титан" - да не коментираме", допълни Демянюк.

Първо ви се казва, че е истина фактът, че Титан трябва да си плати. Като е истина, какво спорите има ли документи или не?! После се казва всеки сам да си прави изводите за акциите. Явно от вестника в предходния абзац относно акциите или са се допитали до експерт, или публикуват анонимно казаното от Демянюк. И накрая пише, че има договорка за суми и срокове - представете си! нали бяха глупости? кой ще се навие на споразумение за изплащане без отсрещната страна да има право?. За съжаление, тя, договорката, е джентълменска и титан естествено не я спазват... :oops: :mrgreen:

Само че тук никой не оспорва факта, че Титан трябва да плати, или поне почти сигурно е така. НО пълна глупост е статията в частта си (която е и основна) за взимането на ЦСКА от Титан, защото видиш ли продажбата била нищожна. Мисля, че имаме пълни основания да наричаме статията "измишльотина".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 15 окт 2010 11:45

Който и да доиде , ще бъде много ама много по-добре от сегашният Боклуджий !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 15 окт 2010 11:49

Leooo написа:Който и да доиде , ще бъде много ама много по-добре от сегашният Боклуджий !

Дали? Така мислехме и за предните управляния, вече незнам кое е добре и кое не.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 15 окт 2010 11:51

mistreated написа:
phd написа:Ама много ми харесва как четете новините :)

Само че тук никой не оспорва факта, че Титан трябва да плати, или поне почти сигурно е така. НО пълна глупост е статията в частта си (която е и основна) за взимането на ЦСКА от Титан, защото видиш ли продажбата била нищожна. Мисля, че имаме пълни основания да наричаме статията "измишльотина".

"защото видиш ли продажбата била нищожна"... :lol: :lol: Ами пак греда. Защо просто не прочетете? Това, за което напразно спориш пък го пише тук:

"Лиофорс" (т.е Жеваго) разполага с документи, че именно тя е първият купувач на ЦСКА в сделка, стартирана още през 2008 г. Компанията притежава подписан договор, платила е и
първа вноска от 500 000 евро
преведени директно в ЦСКА. След това обаче сделката не се финализира, а накрая Митал и Александър Томов продават ЦСКА на "Титан". Сега компанията ще претендира (пред съда в Париж)сделката да бъде обявена за нищожна.

Атакува се сделката между Митал и Титан, и целта е сделката да бъде обявена за нищожна, нали? "Видиш ли?" :lol: :lol:

Потребителски аватар
vladimirvichev
Контакти:

Мнениеот vladimirvichev » 15 окт 2010 11:56

Стига с тия глупости хора. Пак някакви машинации излизат на първо място, секунди след като при вечния враг има голям проблем. Е това ако не са глупости. Дори и да има нещо вярно резултатът и самото провеждане на делата ще са на по-късен етап. Титан да се оправят. Като го вземат, вземат, ако не Титан да оправят бакиите. ХАЙДЕ МАЛКО ДЕЙСТВИЯ :

http://sportown.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 15 окт 2010 12:12

Leooo написа:Листопад пасти да яде пред ЦСКА

:lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 окт 2010 12:17

phd написа:"защото видиш ли продажбата била нищожна"... :lol: :lol: Ами пак греда. Защо просто не прочетете? Това, за което напразно спориш пък го пише тук:

"Лиофорс" (т.е Жеваго) разполага с документи, че именно тя е първият купувач на ЦСКА в сделка, стартирана още през 2008 г. Компанията притежава подписан договор, платила е и
първа вноска от 500 000 евро
преведени директно в ЦСКА. След това обаче сделката не се финализира, а накрая Митал и Александър Томов продават ЦСКА на "Титан". Сега компанията ще претендира (пред съда в Париж)сделката да бъде обявена за нищожна.

Атакува се сделката между Митал и Титан, и целта е сделката да бъде обявена за нищожна, нали? "Видиш ли?" :lol: :lol:

Ама момче, престани да се опитваш да доказваш тезата си с цитати от тази статия. Ти четеш ли изобщо какво ти пиша? Тази статия в частта й за нищожността на продажбата на ЦСКА на Титан е пълна боза. Ти се опитваш да ме опровергаеш, като ми цитираш текст от същата тази статия. Аз ли не съм в ред или на теб нещо ти има? Аз съм убеден в думите си, защото на моя страна е българския съд. Ти какво можеш да предложиш в защита на твоята теза - едни цитати от някаква статия. Ами ще ме извиняваш, ама ставаш смешен.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”