Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ

Мнениеот slavia_forever » 17 окт 2010 18:27

Поздравления за Черно море. На моменти бяха по-добри, на моменти ние. Но това, което наблюдавах с картоните и дузпите няма да го коментирам, тъй като във времето съм свикнал да го виждам.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

morqka
Контакти:

Мнениеот morqka » 17 окт 2010 21:42

Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 окт 2010 21:52

morqka написа:Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата

Не съм съгласен , че заслужено сте победили , за останалото си 100 % прав ;)
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 окт 2010 22:34

Поздрави за победата на Морето,
Може би, ако играехме на хубав терен, съдията не бе слаб и свиреше всичко, и ако имахме късмет щеше да бием :!: Можеше и да не, но :idea:
Аз като СЛАВИСТ не се срамувам от тази тази загуба :|
Не се и гордея от играта, макар че играхме на моменти доста добре и грамотно.
С тази игра и съдии в тройката трудно! Въпреки това съм вярващ песимист ;) Ако натиснем още, би трябвало да се получи!
Само СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 18 окт 2010 01:26

Браво на момчетата ,които имаха възможност и отидаха да подкрепят "Славия".Съжалявам ,че нямах възможност да отида и аз :|
Славия София

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 18 окт 2010 18:52

С това съдйство........................... :evil:
честито на Черно море.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 окт 2010 19:40

Къде сте ни надиграли , може би във волейбола :lol: :lol: Танко да бъде извикан от Пранди за блокировач 8-)
Изображение

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 19 окт 2010 01:20

Обеден съм във феърплея! Честитя победата на всички зелени и поздравявам за играта всички бели... не сме толкова груб отбор, само с левски скачаме на трошачка, че той тях кой ги обича... Терена просто нямам думи... въпреки това пак стана добър мач... със оглед на коментари мога да кажа : резултат 4:4.. но както и момчето си призна играх с ръка просто нямах време за реакция, както можеше да се даде така и можеше да не се даде... явно са го наплашили след жалбите да свири както трябва мача и се е стреснал, класическа дузпа за Дочно и втори жълт на Петков... също спести съдията а втората ситуация, топката оцели фуболиста във ръка води се неволна игра не умишлена... успех бях впечатлен от бройката ви... 8-)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 окт 2010 06:05

morqka написа:Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата

8-)

Абсолютно прав си, че положението за дузпа в полза на Пирин срещу Левски беше идентично с това във Варна.
Тогава обаче дадоха дузпа ЗА Левски, а сега не дадоха дузпа ПРОТИВ Левски ! :evil:
Тогава ощетиха и ограбиха Черно море, а сега явно тръгнаха да ви компенсират срещу нас.

Желая успех на моряците от тук нататък в първенството ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Славия”