Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lokomotivotplovdiv
Контакти:

Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Мнениеот lokomotivotplovdiv » 03 окт 2010 23:46

Стига глупости...кютек ли? Феновете на "Миньор" са способни само да намажат гостуващия сектор с грес, да метнат няколко бомби и камъка по минаващите коли от Пловдив и това е!Общо взето Миньор не са оная публика, която е била преди години...жив ташак тия мижитурки се криха в миши дупки последния път когато ги навестихме !!

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 03 окт 2010 23:48

Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 окт 2010 23:49

kartago написа:Това за греста тази година ми го каза един приятел, аз не повярвах, но сега пак ми го казват! Нещо май става прекалено!

Прекалено казваш. А ако ти кажа че това е така от година и косур вече? Или че всеки път в Перник валят камъни? И какво мнение да си съставят хората за този град и обитателите му тогава? Има и други малки градчета. Севлиево, Ловеч. Но никой не ги нарича Мордор нали? ;)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 окт 2010 23:52

kacho1914 написа:Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател

ох какво чест
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 03 окт 2010 23:57

ZARAA написа:Преди 2 седмици ние като бяхме там,беше същата работа има и снимки,но чак не ми се показват,1 тон грес,а пък тогава си откриваха точно стадиона,да ти имам и професионалното откриване..

Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 окт 2010 23:58

kacho1914 написа:Като ви чета коментарите ми идва да ви напсувам, защото самите вие си избивате някакви комплекси.Аз се гордея че съм от Перник,а това че има лумпени е факт,но това не ви дава право да слагате всички перничани под общ знаменател

Точно това исках да кажа! Дайте да уважим и хората които обичат футбола в Перник! Ако още някой си позволи да нарече един цял град с думите "орки, винкели" и т.н., ще го пратя на "почивка" да чете правилата!!!!!! Гордей се, пич! В този живот човек не може само две неща да избира! : Кой да го роди! И къде да се роди!...Нека всички останали да разберат, че Перник не общ знаменател, както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени! Престанете да обиждате всички перничани!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 04 окт 2010 00:01

Don Rumen написа:Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....

С човека по човешки, с изрода по изродски ! Щом орките мажат сектора за гости с грес и ние ще го правим, когато ни гостуват ! Колкото до камъните - аз поне не съм виждал някой от нашите да мята камъни.
kartago написа:както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени!

Да, ама на някои места лумпените са повече, а на други по-малко ;)

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 окт 2010 00:04

PFCB написа:
Don Rumen написа:Ти пък нямаш право да се обаждаш, защото в Стара Загора правите същото. Последния път, като бях в сектора за гости тръбите бяха намазани с грес. За камъните също хвърляте и бягате като .....

С човека по човешки, с изрода по изродски ! Щом орките мажат сектора за гости с грес и ние ще го правим, когато ни гостуват !
kartago написа:както и там, както и навсякъде има и нормални хора, има и лумпени!

Да, ама на някои места лумпените са повече, а на други по-малко ;)

Всичко се връща, това исках и да кажа на заралията.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 04 окт 2010 00:11

Напълно си прав, но повечето тук не биха те разбрали! По тяхната логика джебчийте, където пребивават най-вече в Лондон и цяла Европа, европейците трябва да слагат българите под общ знаменател, само защото на джебчията паспорта му е български! Но то какво ли въобще съм седнал да се аргументирам, те и това сигурно няма да го приемат. Въпрос на възпитание и първите седем годинки. ;)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 04 окт 2010 00:14

Хе , Добре дошли в клуба.
Когато им гостувахме преди две седмици беше същото , ама кво да ги правиш - гламави хора.
Пожелавам им успех в долните дивизии :lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Локо Пловдив”