Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Мнениеот jul » 01 окт 2010 11:20

Пиша тук, щото до сутринта с моята приятелка - привърженик на Левски го бистрехме мача, а и нашия ;) .
Само едно не мога да хвана - що си плюете вратаря - да, може и да има вина или има такава, но какво да направи, особено при първия гол!? А и като мача отиваше на разгром вратаря какво да направи - да вкарва той головете!
Като човек неразбиращ от футбол, а само гледащ такъв, ще кажа, то и за ЦСКА се отнася - нЕма да биеме У Европата докато не вкарваме, това си е. Тая игра е на голове, няма красиви загуби. Айде със здраве

ПС - Гошо Петков, според моето супер скромно и вероятно неточно мнение беше доскоро половина Левски, а сега го плюете - е това си е българската черта. Ваша си работа.
Последна промяна от jul на 01 окт 2010 11:21, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 01 окт 2010 11:20

deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)

И колко точки имате с вашата "игра"?
Ще имат 1т. от Рапид (колкото и миналата година)...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 01 окт 2010 11:21

deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)

Спокойно ти за нашите точки не се притеснявай, това че играхте в първия мач с най-слабия отбор няма да си го признаеш (затова ти го казвам ;) ) притеснявай се за головата разлика, понеже сега ви почват тежките мачове....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 01 окт 2010 11:22

TPAKTOP написа:

Е стига де оставиги ПФК Петко 1914 знаеш ли колко е гадно сега на оня примерно дето вчера пишеше в нашия форум дано е познатото 7:2 то накрая стана познатото 5:0, но така ще се научат да мислят преди да дращат при нас щото накрая кво днес в нашия форум настана неловка синя добра тишина.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 11:23

deepblue1963 написа:
TPAKTOP написа:

Аз вече съм претръпнал за нас! Вие му мислете! Тая година ЦСКА ще гради отбор за догодина
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 01 окт 2010 11:24

Xanko написа:
TPAKTOP написа:

Е стига де оставиги ПФК Петко 1914 знаеш ли колко е гадно сега на оня примерно дето вчера пишеше в нашия форум дано е познатото 7:2 то накрая стана познатото 5:0, но така ще се научат да мислят преди да дращат при нас щото накрая кво днес в нашия форум настана неловка синя добра тишина.

и на всичкото отгоре това е само началото....

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 01 окт 2010 11:24

RADO17 написа:ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - ГЕОРГИ ПЕТКОВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА И ДА СЕ ПУСКА В ИГРА МИТРЕВ ИЛИ АКАЛСКИ
САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ ОЩЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ОТ ПО-МИНАЛАТА ГЕОРГИ ПЕТКОВ БЕШЕ ВИНОВЕН ПОЧТИ ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ЗА ГОЛОВЕТЕ - СПРАВКА МАЧОВЕТЕ С ДЕБРЕЦЕН, РЕД БУЛ ЗАЛЦБУРГ И МНОГО ДРУГИ МАЧОВЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО.

Напълно съм съгласен!Не знам защо Ясен и Гонзо още го пускат.Добре го спряха за 2 мача ,но явно бързо някой ги е раздумал.5-ков ние вадил доста мачове но вече му мина времето в Левски,да се налагат Божката Митрев и Акалски,няма за кога да ги чакаме.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 01 окт 2010 11:26

choko77 написа:
RADO17 написа:ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - ГЕОРГИ ПЕТКОВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА И ДА СЕ ПУСКА В ИГРА МИТРЕВ ИЛИ АКАЛСКИ
САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ ОЩЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ОТ ПО-МИНАЛАТА ГЕОРГИ ПЕТКОВ БЕШЕ ВИНОВЕН ПОЧТИ ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ЗА ГОЛОВЕТЕ - СПРАВКА МАЧОВЕТЕ С ДЕБРЕЦЕН, РЕД БУЛ ЗАЛЦБУРГ И МНОГО ДРУГИ МАЧОВЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО.

Напълно съм съгласен!Не знам защо Ясен и Гонзо още го пускат.Добре го спряха за 2 мача ,но явно бързо някой ги е раздумал.5-ков ние вадил доста мачове но вече му мина времето в Левски,да се налагат Божката Митрев и Акалски,няма за кога да ги чакаме.

съгласен, време е да вкарвате бияча от лаута....

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 01 окт 2010 11:26

jul написа:Пиша тук, щото до сутринта с моята приятелка - привърженик на Левски го бистрехме мача, а и нашия ;) .
Само едно не мога да хвана - що си плюете вратаря - да, може и да има вина или има такава, но какво да направи, особено при първия гол!? А и като мача отиваше на разгром вратаря какво да направи - да вкарва той головете!
Като човек неразбиращ от футбол, а само гледащ такъв, ще кажа, то и за ЦСКА се отнася - нЕма да биеме У Европата докато не вкарваме, това си е. Тая игра е на голове, няма красиви загуби. Айде със здраве

ПС - Гошо Петков, според моето супер скромно и вероятно неточно мнение беше доскоро половина Левски, а сега го плюете - е това си е българската черта. Ваша си работа.
Не го плюем Гошо
, просто е факт че заради него паднахме толкова много, както е факт, че вие се спасихте с 1:0 благодарение на вашия вратар и в Истамбул и в София. Иначе Гошо е дал страшно много за Левски.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 01 окт 2010 11:28

Абе хич не го плюете като гледам :) Я виж предпоследните мнения
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Върни се в “Левски”