Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: "Дървото" Шеридън

Мнениеот Yoda » 26 сеп 2010 15:14

PFCB написа:Килиън е е един от най-добрите футболисти в България и това е един от малкото ви смислени трансфери в последно време.

Въобще не си прав ! Този идва от Острова. Там скаутската мрежа за трансфери е такава, че даже глист не може да мине през нея. Не виждам как десетките по-добри и по-богати от цска отбори от Острова ще изпуснат такава звезда .... или той наистина не е никаква звезда , а нещо като светулка в гората .... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 26 сеп 2010 15:14

Ето,както винаги се повтаря едно и също,и не мога да го разбера,защо си позволявате да оплювате личността и качествата на някой,когото не познавате.Каква ви е целта господа разбирачи,да коментирате играта на един нов футболист,дошъл в България от страна с традиции във футбола и с много по-добри условия или да атакувате и сринете психиката му.Всеизвестно е,че психо атаките,интригите,клюките могат да провалят цели клубове,а не само отделни футболисти.Как така наричате това момче с епитети,все едно,че сте играли с него в махалата.Факт ли е че е национал,факт е-значи има качествата за това.Или си мислите,че вие разбирате повече от Трапатони и анализирате Шеридън и играта му от гледната точка на футбола в България.Както и да е.Важно е каква е целта ви,не знам наистина кои пишат тези простотии и квалификации за Шеридън-фенове на ЦСКА или противници,но това не е от значение,защото противника трябва да се уважава,а не да се унижава с обидни квалификации и епитети.Защото утре може да се окаже,че не е "дърво" и да вкарва голове за ЦСКА в Шампионска лига или на други форуми.Тогава и аз като българин,а не като фен на ЦСКА ще викам и ще се радвам,защото играе за български отбор.Не забравяйте и друго,утре може да играе за Левски или Литекс,тогава какво ще правите,ще ближете там дето сте плюли ли-това е унизително.Затова аз съм съгласен да правим анализи,но да бъдем обективни и справедливи,а не диваци и шопи.По това ще си проличи за къде сме-за Европа или за Третия свят :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 15:15

optimistik написа:Ето,както винаги се повтаря едно и също,и не мога да го разбера,защо си позволявате да оплювате личността и качествата на някой,когото не познавате.Каква ви е целта господа разбирачи,да коментирате играта на един нов футболист,дошъл в България от страна с традиции във футбола и с много по-добри условия или да атакувате и сринете психиката му.Всеизвестно е,че психо атаките,интригите,клюките могат да провалят цели клубове,а не само отделни футболисти.Как така наричате това момче с епитети,все едно,че сте играли с него в махалата.Факт ли е че е национал,факт е-значи има качествата за това.Или си мислите,че вие разбирате повече от Трапатони и анализирате Шеридън и играта му от гледната точка на футбола в България.Както и да е.Важно е каква е целта ви,не знам наистина кои пишат тези простотии и квалификации за Шеридън-фенове на ЦСКА или противници,но това не е от значение,защото противника трябва да се уважава,а не да се унижава с обидни квалификации и епитети.Защото утре може да се окаже,че не е "дърво" и да вкарва голове за ЦСКА в Шампионска лига или на други форуми.Тогава и аз като българин,а не като фен на ЦСКА ще викам и ще се радвам,защото играе за български отбор.Не забравяйте и друго,утре може да играе за Левски или Литекс,тогава какво ще правите,ще ближете там дето сте плюли ли-това е унизително.Затова аз съм съгласен да правим анализи,но да бъдем обективни и справедливи,а не диваци и шопи.По това ще си проличи за къде сме-за Европа или за Третия свят :!:

Шеридън не вдява грам български, за да му се разбие психиката от коментари
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Varna v sarceto
Контакти:

Мнениеот Varna v sarceto » 26 сеп 2010 15:16

Снощи Шеридън много ми приличаше на Митко Бербатов в мачовете за ЦСКА преди да замине за Леверкузен - запалянковците освиркваха всяка крива стъпка и отиграване, но за разлика от Митко, Шеридън вкарва ;) Има какво да се желае от него относно спиране на топката, но не мисля че до сега му се случвало да играе толкова много с гръб към противниковата врата. В минутите след като се контузи Еспозито, отиде до лекаря и Гьоре им посочи, че има проблем с крака отзад, дори поиска смяна но те му обясниха, че нямат смени и видимо от време на време куцаше.
Относно Гьорето - нарочно седнах зад скамейката и го гледах на какво реагира - крещеше като изтърван заради всяка изгубена топка в атака и особено в средата на терена от Грило, Галчев, Спас и най-много на Трикаричи и на халфовете, които караха и двамата нападатели да получават топката обърнати към вратата. Според мен Гьорето вече си е намерил хората на които да разчита във всяка линия и доста добре се отнася към Маркиньос и най -големия проблем му остават халфовете. Платини скоро ще върши много работа за да подкрепя Шеридън.

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Мнениеот volcom » 26 сеп 2010 15:26

Прочетох първите две страници от темата и се отказах!
Това българската тесногръдщина е отвратително нещо, българската простотия също!
Всеки се прави на някъв велик анализатор, коментатор, вещ футболен специалист, пише мнения и простотии и се мисли за голямата работа.
Жалки сте всички, които отричате един млад футболист едва след 4-5 мача.
Вместо да подкрепяте отбора го ругаета и бойкотирата, селщина голяма сте!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 26 сеп 2010 15:26

Шеридън в центъра на атаката,Нелсън отляво,Тонев отдясно Галчев(Трифонов),Трекаричи(Маркиньос),Янчев,това е оптималния вариант, в средата и напред за ЦСКА в момента.Нивото на футбола на острова е доста високо,дори класен бранител като Тунчев,започна от трето ниво на Английския футбол.Шеридън несъмнено има качества ,постоянен е не играе на настроения като латиноамериканците.Бербатов цяла година се водеше един от най-големите провали в трансферите на острова.Няколко гола + няколко точни отигравания и плочата беше сменена.Това е нормално с головете идва и признанието,с повече вкарани голове Шеридън ще накара критиците си да замълчат.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 26 сеп 2010 16:12

Със какво тоя пинко е повече от Владо Манчев примерно?
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 26 сеп 2010 16:12

Първото, което трябва да се направи в ЦСКА е да се разкара Маркиньос и на негово място да заиграе Трекаричи. Лукас, Шеридън, Нелсън - все играчи, които много, ама мноооооооого я разбират тая игра. Ще добавя и Акуаро, който вече е армеец много повече от някои други - българи. Без никакво съмнение - М'Боли е номер 1 в България. Ето ти гръбнака, около който трябва да се гради. Всичко друго е ташак.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 26 сеп 2010 16:13

NeRaDzYrA написа:Със какво тоя пинко е повече от Владо Манчев примерно?

С първите две цифри от ЕГН-то, което хич не е малко.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 26 сеп 2010 16:20

Fichango написа:Първото, което трябва да се направи в ЦСКА е да се разкара Маркиньос и на негово място да заиграе Трекаричи. Лукас, Шеридън, Нелсън - все играчи, които много, ама мноооооооого я разбират тая игра. Ще добавя и Акуаро, който вече е армеец много повече от някои други - българи. Без никакво съмнение - М'Боли е номер 1 в България. Ето ти гръбнака, около който трябва да се гради. Всичко друго е ташак.

:shock: Доста глупаво е да градиш гръбнака на отбора си около чужденци, които може да си тръгнат още след 3 месеца, а единия даже не е ваш играч, а няма и да стане

Върни се в “ЦСКА”