Гран При на Сингапур, "Марина Бей".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Гран При на Сингапур, "Марина Бей".

Мнениеот maldin1 » 27 сеп 2010 01:02

megan fox написа:Да разбираме ли, че си от този тип фенове на формулата, които искат да гледат как един отбор гази безапелационно, без да има реална конкуренция? Е кажи ми кое му е интересното това? Или си от ония фенове на Шумахер, които искат да го виждат как кара кола, която е с 1 секунда по-бърза от останалите и да го възхвалявате какъв добър пилот е, нищо, че успеха се дължи на колата, а не на пилотските му качества! В момента отлично се вижда що за пилот е пилето - абсолютен средняк!

Сигурен съм,че Сена,Хил,Хакинен,Ален Прост, Найджъл Менсъл, Нелсон Пикет,Алези и Вилньов са много над сегашните ...... даже не им знам имената.Не знам кой го беше казал,но няма нищо интелектуално в "Шумахер-Хакинен-Шумахер-Хакинен-Шумахер-Хакинен........."
П.с.Като малък ги гледах,но сега нещо.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 сеп 2010 01:15

maldin1 написа:
megan fox написа:Да разбираме ли, че си от този тип фенове на формулата, които искат да гледат как един отбор гази безапелационно, без да има реална конкуренция? Е кажи ми кое му е интересното това? Или си от ония фенове на Шумахер, които искат да го виждат как кара кола, която е с 1 секунда по-бърза от останалите и да го възхвалявате какъв добър пилот е, нищо, че успеха се дължи на колата, а не на пилотските му качества! В момента отлично се вижда що за пилот е пилето - абсолютен средняк!

Сигурен съм,че Сена,Хил,Хакинен,Ален Прост, Найджъл Менсъл, Нелсон Пикет,Алези и Вилньов са много над сегашните ...... даже не им знам имената.Не знам кой го беше казал,но няма нищо интелектуално в "Шумахер-Хакинен-Шумахер-Хакинен-Шумахер-Хакинен........."
П.с.Като малък ги гледах,но сега нещо.....

Донякъде те разбирам, но поне за мен все още тръпката я има. :) Може би, защото когато бях хлапе мечтаех да стана пилот във Ф1..., тази мечта така и не стана реалност, но интереса ми към този спорт просто не може да умре. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 окт 2010 15:28

Архив :arrow:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”