Ще размисли ли Бербатов за националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Ще размисли ли Бербатов за националния?

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2010 22:14

Защо да се връща Бербатов?Да играе с 10 бездушници на терена и да го плюят след всеки мац на националите ли?Напусна националният и му тръгна играта в клубният отбор.Ако е умен повече няма да играе за България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

PETZI

Мнениеот PETZI » 20 сеп 2010 22:27

Надявам се, не!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 20 сеп 2010 22:38

Искам да се върне, но не съм оптимист.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2010 22:47

Parmalat написа:Защо да се връща Бербатов?Да играе с 10 бездушници на терена и да го плюят след всеки мац на националите ли?Напусна националният и му тръгна играта в клубният отбор.Ако е умен повече няма да играе за България.

Умен е ... вярвай ми ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 20 сеп 2010 22:48

ТВЪРДО ДА НЕ СЕ ВРЪЩА ! Мите ако четеш , моля те не се връщай. Тук има само бездарници , как да играеш футбол с тези ? Кой ще ти подаде 3 паса ? Айде 3 са много , обаче и 2 няма кой да ти даде. Седи си там, ние ще муаме кисело зейе и ще пием по 1 дамаджана с вино и ще ти се кефим всеки път когато стъпиш на терена на мечтите.Само като стъпиш на терена и ми се пълни душата. Мани това, чак и жената сяда да гледа мача като играеш. Иначе мъка е да те гледаме да ги учиш тези вечни надежди как се играе.Седи си там, защото там те оценяват подобаващо, а тук само те плюят. Ако си мазохист , заповядай, въпреки че съм сигурен че няма да го направиш. Както казват в наше село, където плюем не ближем. Каза го вече един път, надявам се че няма да си промениш мнението.

П.С. Отбора без Бербатов изглежда така : Сина, Зетя, Пенсионера, Тъпия, Дебелия, Вуйчо,Мързела,Лелинчо,Таланта,Брат'чеда и Карамела. Къде отиваш ти , може би , едва ли не, айде чао довиждане лека нощ.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 20 сеп 2010 22:52

Parmalat написа:Защо да се връща Бербатов?Да играе с 10 бездушници на терена и да го плюят след всеки мац на националите ли?Напусна националният и му тръгна играта в клубният отбор.Ако е умен повече няма да играе за България.

Прав си колкото и да ми се иска да не си!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 сеп 2010 22:58

Ако се върне го признавам за глупак! А вие определено не му мислите доброто на човека! Този измислена, отдавна умряла, формация съставена от група некадърни идиоти, крадци и лицемерни нещастници трябва да бъде закрита! А Бербатов е велик, той е действаща легенда на българския футбол и ние трябва да го пазим и да го подкрепяме! Защо толкова настоявате той да играе в отборчето на Перуката и Насо? Нима на игра там 10 години?! И какво стана?! Само го спъваше това в професионално отношение, едва не му съсипа кариерата! Проявете здрав разум, и престанете да занимавате всички с темата Бербо в националното оборче...

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 20 сеп 2010 23:10

fire написа:Според мен,твърдо НЕ! Митьо е голям и напоследък ни радва изключително много с играта си в най-великия клуб(за мен де) и съм убеден,че завръщането му няма да промени с нищо жалкия ни национален тим,само ще му попречи да продължава с уникалните си изяви в Юнайтед! Проблемите в националния ни футбол идват от много-много дълбоко и Берба само ще се забърка отново в калта,от която сам и много правлно се измъкна!

Райън Гигс НЕ Е ЛИ ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ И НЕГОВАТА УЕЛС НИЩО НЕ ПРАВИ НО ТОЙ НЕ СЕ ОТКАЗВА

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 20 сеп 2010 23:18

ЮДА!Ако ще и 103 гола да вкараш, да спечелиш всичко, което може да се спечели си оставаш юда. Уникален футболист , но си дребна душа.Помисли ако Раковски ,Ботев и Левски се бяха предали,защото и те са имали критици,ти как щеше да се казваш и за кой отбор щеше се да състезаваш фес .Тук влизаме в сферата на вероятностите.Не те искаме в националния,ако ще и точка да не вземем,защото капитана не напуска потъващия кораб.Сърби , бразилци играха за националния , а ти българин от кръв и плът, се отказа от най-святото - народа!! Харесвам те като футболист, но вече не ти гледам мачовете, като чуя за теб се отвращавам.

Ти си голям футболист, но слаб характер.

България за българите. НЕ ЗА ТЕБ !!!!!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 сеп 2010 23:29

gedsby написа:ЮДА!Ако ще и 103 гола да вкараш, да спечелиш всичко, което може да се спечели си оставаш юда. Уникален футболист , но си дребна душа.Помисли ако Раковски ,Ботев и Левски се бяха предали,защото и те са имали критици,ти как щеше да се казваш и за кой отбор щеше се да състезаваш фес .Тук влизаме в сферата на вероятностите.Не те искаме в националния,ако ще и точка да не вземем,защото капитана не напуска потъващия кораб.Сърби , бразилци играха за националния , а ти българин от кръв и плът, се отказа от най-святото - народа!! Харесвам те като футболист, но вече не ти гледам мачовете, като чуя за теб се отвращавам.

Ти си голям футболист, но слаб характер.

България за българите. НЕ ЗА ТЕБ !!!!!

:lol: :lol: :lol: ти нормален ли си бе! Кой си ти че да съдиш и да даваш определения? Кой е юда, този който краде от националния отбор, или този който е изгонен?! Тъпо говедо, радвай си се на дузпите дето ви ги подаряват секи мач и не се занимавай с истинския футбол!

Върни се в “Национален отбор”