LSFC 1914 написа:М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !
Garra Dembélé не е намерил точния отбор.Ако беше в ЦСКА тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
LSFC 1914 написа:М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !
motg написа:eelche написа:Защо да е жалко за ЦСКА?!Ами те играят някакъв страхотен антифутбол,който те отвращава и прави мача безинтересен,изключително грозно играха ЦСКА,честно казано наблюдавах мача от чисто любопитство бях отвратен от всичко което предложиха ЦСКА...честно казано щеше да е нереално да вземат точка с оглед на всички минуси които имат въобщеВъобще не трябва да се гордеете с такава игра,с такав отбор и с такива футболисти бабаити (Делев и Стоянов)
основно качество на левскарите след победа ->самозабравят се(без да имат особени футболни познания и наблюдения)
b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта