Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!
Един съвет от мен.Стига сте се превъзнасяли, за да не паднете от високо! Да мястото Ви е в "А" група, но какво от това?
не ги бъзикай - Как да паднат от високо?
pdpd написа:не ги бъзикай - Как да паднат от високо?
От прекаленото им Самочувствие, добре е да го имат,но в човешки граници.
само виж ентусиазма след ............интервю на пом. треньора на Загорец !!!! Не очаквай че ще те разберат
- Show Must Go On
pdpd написа:само виж ентусиазма след ............интервю на пом. треньора на Загорец !!!! Не очаквай че ще те разберат
Който не го кефи - да си пише там където му е мястото!
pdpd написа:само виж ентусиазма след ............интервю на пом. треньора на Загорец !!!! Не очаквай че ще те разберат
Вие за какво влезнахте във форума на Ботев бе?Да си пишете двамата ли?
Само вие умници разбирате.

forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца
Това е най-точното мнение в темата!
fire написа:forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца
Това е най-точното мнение в темата!
Кампания има и тя е кампания организирана от хилядите който ходим на мачове всяка седмица!!!!"За разлика от други центрове"
Къде са феновете на тези отбори.
Нашата кампания не е организирана от медий.
Къде бяха те когато 10 години се гавреха с нас???
Писнало им от темите... ТЕМИТЕ са във форума на Ботев-не влизай.На мен ми е писнало от гейове(като теб) И не ходя във гей барове!!!

- Canaries front
- Контакти:
Значи отговора е -да, не ни е тук мястото,но съдбата ни е съвсем друга,минахме през какво ли не,ще преминем и през това . Но това ,че сме направили един супер мач ,в който треньора на противника се скъса да ни четка не ни прави достойни за промоция в по-горна група. Нивата е дълга,нека не си вирим носовете от сега,защото ще ни изиграе лоша шега. Много хора говореха за двуцифрени резултати всеки мач,а реалността е съвсем друга,можеше да стъпим на криво още първия мач,заради прекалено голямото ни самочувствие. Нафтата се опариха миналата година по същият начин,нека неповтаряме грешката им . Давайте го по-спокойно,не сме непобедими . Да,момчетата имат сили да влезнат в Б група,но само ако си изиграят перфектно картите,не е нужно да ги превъзнасяме за една победа,защото още следващият мач може да паднем (дано да не се случва) и тогава ще боли,много ще боли. Давайте го по-кротко,няма нужда след всяка победа да се казва колко сме велики,защото заради един болен мозък от гранд се превърнахме в цирк. Ще бъде трудно,затова нека гледаме трезво на ситуацията,а не да витаем из облаците,защото ако изскочи нещо да може да реагираме по правилния начин.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
drogooo написа:
Кампания има и тя е кампания организирана от хилядите който ходим на мачове всяка седмица!!!!"За разлика от други центрове"
Къде са феновете на тези отбори.
Нашата кампания не е организирана от медий.
Къде бяха те когато 10 години се гавреха с нас???
Писнало им от темите... ТЕМИТЕ са във форума на Ботев-не влизай.На мен ми е писнало от гейове(като теб) И не ходя във гей барове!!!
+1 Съвсем точно казано