TPAKTOP написа:blue avalanche написа:На кое отгоре целта на българския национален отбор по футбол трябва да бъде класиране на всяко първенство?Доколкото мога да броя,по-често НЕ СМЕ се класирали,отколкото СМЕ.Или бъркам в бройката?Особено що се отнася за европейското!"Народа",оттук нататък,ще трябва да се радва на други резултати,защото това е реалността!Дефинирай "търсене на отговорност".Как,точно,става това,че не ми е ясно.Да не би да имаш предвид както "потърсиха отговорност" от Стоичков?
Виж един човек е голям колкото са големи и мечтите му. Същото е и за футболните отбори. Ако си мислим че не можем да се класираме най-добре да го разформироваме и да си ходят всички. Тук Перуката можеше да се намеси адекватно. Не е тайна че има мениджърски игри и нареждания на състави, ама всички лапат и когато устите им са пълни си мълчат. Нашия национален отбор си е жив битак. Излага се само това което се продава. Те дори не са отбор. Те се виждат само по 10-тина пъти годишно. Ама за това на никой не му пука. В Англия хората се събират и тренират. Опознават се. А тук нашите съотборници си говорят на "Вие". Как някой ще знае че марто е много бър и обича извеждащи подавания като се познават по телевизията? Никак! За това оня ден като ни поведаха почнаха едни безкрайни центрирания. г-н Мъри седеше и вместо да ги посъветва как да атакуват ги остави да се мъчат със сезифови мъки срещу добре групираната им защита. Вината е във всички и най-вече в Перуката! Сега и той трябва да се омете колкото се може по-бързо! Защото само той видя някакъв треньорски талант в "правилния футбол". Някой колега от форума беше поставил за подпис статистиката на г-н Мъри за националния. Такъв резил никога не сме изпитвали. 4:1 от Кипър?! 6:0 от Сърбия?! Не можем да бием Грузия?! Е кой е виновен? Аз ли че не ми се ходи да му гледам мазната физиономия с бенка и всеки път се оправдава като гузно хлапе. Сега остана да назначат друг обременнен БГ треньор и лично аз ще отида да направя първата копка под сградата на БФС да се срути. Лечков в момента реве защото всички лапат от национала той е на сухо! дори племенника му който за мен е добър не играе. Викат се някакви незнайни "войни". Защо Д. Иванков се отказа от национала? ЗАщото е напълно наясно че това е загуба на време и че пред конкуренцията на Никито никой няма да издържи. А той е добър футболист! Сърцат е! Ама като носиш фамилия Михайлов - просперираш! Няма да се учудя и Надежда Михайлова да я вземат в националния, макар да не е от "Великата фамилия". Това е България! Как ще станеш поп като нямаш вуйчо владика. ЗА това пълен преврат! Треньор от чужбина! ЗАдължително доказан специалист! И подмяна на застарелите играчи. И. Соянов хахах

Тоя в национала?! Аман от тая селекция! Да ходи в Япония да си направи харакири. А да се върна на тамата:
- г-н Мъри! "Пази, Боже, сляпо да прогледне" е казал народа. Като вие се правите на велик и прощавате някакви сумички на мизарната ни държавице, Ви пожелавам влага да невидите!
"Ако си мислим че не можем да се класираме най-добре да го разформироваме и да си ходят всички."По тази логика,защо държави като Малта,Кипър,Беларус,Уелс,Грузия,Исландия,Финландия и др.( да не изброявам "джуджетата"),които предварително си знаят,че няма да се класират изобщо имат национални отбори.Защо техните фенове ходят да ги гледат?да видят как ще паднат в поредния мач?
" ЗА това пълен преврат!..."Ми то си има начини,записани в Устава на БФС(Конгрес,избори и т.н.).Не виждам,обаче опашка от мераклии...Ако си навит,можеш да се пробваш.Само,че докато това стане,ще минат квалификациите.