Мъри не иска и стотинка от България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Re: Мъри не иска и стотинка от България

Мнениеот sistera » 09 сеп 2010 13:58

Gutev написа:Бившият наставник на българския национален отбор Станимир Стоилов няма да вземе нито стотинка обезщетение, за това, че напусна работата си. Тази вест съобщи самият той.

"Не искам нито стотинка обезщетение. По най-бързия начин ще се срещна с Боби Михайлов да разтрогнем договора, за да не преча за назначаването на нов селекционер. Нямам морално право да искам обезщетение, тъй като не си свърших работата", откровен е Мъри.

Ей това е за всички дето казват, че е стоял заради парите.

Той понеже никакви други не е взел ама... Колко е наивен българина!По тая логика,дайте да му събереме некой лев да не умре от глад.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 13:59

Popeye написа:
Popeye написа:
blue avalanche написа:На кое отгоре целта на българския национален отбор по футбол трябва да бъде класиране на всяко първенство?Доколкото мога да броя,по-често НЕ СМЕ се класирали,отколкото СМЕ.Или бъркам в бройката?Особено що се отнася за европейското!"Народа",оттук нататък,ще трябва да се радва на други резултати,защото това е реалността!Дефинирай "търсене на отговорност".Как,точно,става това,че не ми е ясно.Да не би да имаш предвид както "потърсиха отговорност" от Стоичков?

аваланшче бате ти си по прост и кауня а.к.а идола ти , ами като целта е да не се класират, да стана аз треньор , мога и за 5000лева да падам навсякъде и от всички :o не тука наистина 2 , 3 теленца определено ме веселите вече втори ден :)

Според теб,всички отбори в групите участват в квалификациите с една-едничка цел-класиране на европейското,така ли?Между теб и треньора ви не знам кой е по-смешен.

Не Фарьорските острови , Лихтенщайн , Люксембург и Андора имат за цел да не постигнат резултатите на Мъри от ШЛ , ако съм забравил някой , моля те да ме извиниш :roll:[/quote]
Чакам новия треньор,начело с който,ще спукаме от бой всички в групата в оставащите мачове и ще завършим на първо място.Което на фона на бъдещата ни евротитла,ще си е съвсем закономерно!Тея англичани къде са тръгнали?

sp0x_man
Контакти:

Мнениеот sp0x_man » 09 сеп 2010 14:03

според мен... ако някой би искал да прочете малко по различно мнение, с оглед от къде дойде тази статия, смятам че това е поредната от типа "няма какво да правя и ще напиша нещо, та баламите да цъкат в сайта". Журналистите не са видели договора и само свяват паника във така или иначе озлобения народ.
единственият "жест" би могъл да бъде, че за последния месец Септември, да не получи заплата. Все пак мачът се игра на 7ми(не съм сигурен). Иначе по взаимно съгласие, няма какво да се претендира. освен ако няма клауза...

melo15
Контакти:

Мнениеот melo15 » 09 сеп 2010 14:53

Мъди да си оди в Хасково, а зализания да оди при дъщеря си - курвето! Докато синове, зетове и дъщери играят в национала - това е, ше се мъчим и с Панайот Велково! Евала на Пената и Батето - тва са орицата къде ше ни оправат..... ;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 сеп 2010 15:46

melo15 написа:Евала на Пената и Батето - тва са орицата къде ше ни оправат..... ;)

Точно така! Дай му на българина селяния и сеир и е щастлив :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 сеп 2010 15:52

blue avalanche написа:
marmi52 написа:8-)

Мъри трябва не да иска, а да връща пари ! :evil:
По цял свят за несвършена или зле свършена работа, пари не само, че не се получават, а и се плащат компенсации на пострадалата страна.
Мъри завари един що годе нормален национален отбор, а оставя развалина, с която никой нормален треньор няма да се захване.
Още след катастрофата в Ларнака и онова позорно 0:4 срещу Кипър, недоразумението Мъри-национален треньор трябваше да бъде незабавно отстранено. Така щяхме да избегнем срамното 0:4 срещу Англия и още по-срамното 0:1 от Черна гора насред София ....

1.Ектор Купер,Топмьолер,Матеус,Клементе идр. ще си върнат ли заплатите за несвършената работа?
2." Така щяхме да избегнем срамното 0:4 срещу Англия..."
Швейцария-Англия 1-3 срамно ли е?Франция-Беларус 0-1 срамно ли е?Предлагам Хитцвелд и Блан на момента да върнат всичко,което са взели като заплати плюс компенсации за нанесени морални щети!
3."Мъри завари един що годе нормален национален отбор"
Дефинирай "що годе нормален отбор".

1. Да сравняваш недоразумението Мъри Стоилов с изброените светила в треньорската професия е неуместно. ;)
2. Швейцария - Англия 1:3 е футболен резултат, а Англия - България 4:0 е побой ! :lol:
Франция - Беларус 0:1 е наистина срамно за французите.
3. "Нормален отбор" е този, който не допуска загуби с по 4 гола от съперници, които никога до този момент не са го побеждавали. До преди "ерата" Мъри Стоилов националния ни отбор беше именно такъв ! ;)

Не мога да разбера защо някой от феновете на Левски продължават да бранят Станимир Стоилов като Матросов на амбразурата, след очевидния му провал като треньор на нац. отбор ?!? :?
Левски не е Мъри и Мъри не е Левски ! Тук говорим за национален треньор и отбор и клубните пристрастия са неуместни. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 16:28

marmi52 написа:
blue avalanche написа:

Мъри трябва не да иска, а да връща пари ! :evil:
По цял свят за несвършена или зле свършена работа, пари не само, че не се получават, а и се плащат компенсации на пострадалата страна.
Мъри завари един що годе нормален национален отбор, а оставя развалина, с която никой нормален треньор няма да се захване.
Още след катастрофата в Ларнака и онова позорно 0:4 срещу Кипър, недоразумението Мъри-национален треньор трябваше да бъде незабавно отстранено. Така щяхме да избегнем срамното 0:4 срещу Англия и още по-срамното 0:1 от Черна гора насред София ....

1.Ектор Купер,Топмьолер,Матеус,Клементе идр. ще си върнат ли заплатите за несвършената работа?
2." Така щяхме да избегнем срамното 0:4 срещу Англия..."
Швейцария-Англия 1-3 срамно ли е?Франция-Беларус 0-1 срамно ли е?Предлагам Хитцвелд и Блан на момента да върнат всичко,което са взели като заплати плюс компенсации за нанесени морални щети!
3."Мъри завари един що годе нормален национален отбор"
Дефинирай "що годе нормален отбор".

1. Да сравняваш недоразумението Мъри Стоилов с изброените светила в треньорската професия е неуместно. ;)
2. Швейцария - Англия 1:3 е футболен резултат, а Англия - България 4:0 е побой ! :lol:
Франция - Беларус 0:1 е наистина срамно за французите.
3. "Нормален отбор" е този, който не допуска загуби с по 4 гола от съперници, които никога до този момент не са го побеждавали. До преди "ерата" Мъри Стоилов националния ни отбор беше именно такъв ! ;)

Не мога да разбера защо някой от феновете на Левски продължават да бранят Станимир Стоилов като Матросов на амбразурата, след очевидния му провал като треньор на нац. отбор ?!? :?
Левски не е Мъри и Мъри не е Левски ! Тук говорим за национален треньор и отбор и клубните пристрастия са неуместни. ;)

"...1. Да сравняваш недоразумението Мъри Стоилов с изброените светила в треньорската професия е неуместно. ;) "
Светила не светила и те,както и Стоилов,според теб,не си свършиха работата,за която бяха наети-да връщат веднага парите!Нали така?
"...3. "Нормален отбор" е този, който не допуска загуби с по 4 гола от съперници, които никога до този момент не са го побеждавали."
За всяко нещо в живота си има първи път.Или не е така?

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 09 сеп 2010 16:52

Мъри завари един що годе нормален национален отбор.

Какъв нормален отбор бе човек. Черна гора ни смачка и се измъкнахме в последната минута, Грузия също ни надигра и добре, че на вратата беше Петков, след това Сърбия ни унищожи със 6:1, това ли е нормален отбор?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 17:17

blue avalanche написа:На кое отгоре целта на българския национален отбор по футбол трябва да бъде класиране на всяко първенство?Доколкото мога да броя,по-често НЕ СМЕ се класирали,отколкото СМЕ.Или бъркам в бройката?Особено що се отнася за европейското!"Народа",оттук нататък,ще трябва да се радва на други резултати,защото това е реалността!Дефинирай "търсене на отговорност".Как,точно,става това,че не ми е ясно.Да не би да имаш предвид както "потърсиха отговорност" от Стоичков?

Виж един човек е голям колкото са големи и мечтите му. Същото е и за футболните отбори. Ако си мислим че не можем да се класираме най-добре да го разформироваме и да си ходят всички. Тук Перуката можеше да се намеси адекватно. Не е тайна че има мениджърски игри и нареждания на състави, ама всички лапат и когато устите им са пълни си мълчат. Нашия национален отбор си е жив битак. Излага се само това което се продава. Те дори не са отбор. Те се виждат само по 10-тина пъти годишно. Ама за това на никой не му пука. В Англия хората се събират и тренират. Опознават се. А тук нашите съотборници си говорят на "Вие". Как някой ще знае че марто е много бър и обича извеждащи подавания като се познават по телевизията? Никак! За това оня ден като ни поведаха почнаха едни безкрайни центрирания. г-н Мъри седеше и вместо да ги посъветва как да атакуват ги остави да се мъчат със сезифови мъки срещу добре групираната им защита. Вината е във всички и най-вече в Перуката! Сега и той трябва да се омете колкото се може по-бързо! Защото само той видя някакъв треньорски талант в "правилния футбол". Някой колега от форума беше поставил за подпис статистиката на г-н Мъри за националния. Такъв резил никога не сме изпитвали. 4:1 от Кипър?! 6:0 от Сърбия?! Не можем да бием Грузия?! Е кой е виновен? Аз ли че не ми се ходи да му гледам мазната физиономия с бенка и всеки път се оправдава като гузно хлапе. Сега остана да назначат друг обременнен БГ треньор и лично аз ще отида да направя първата копка под сградата на БФС да се срути. Лечков в момента реве защото всички лапат от национала той е на сухо! дори племенника му който за мен е добър не играе. Викат се някакви незнайни "войни". Защо Д. Иванков се отказа от национала? ЗАщото е напълно наясно че това е загуба на време и че пред конкуренцията на Никито никой няма да издържи. А той е добър футболист! Сърцат е! Ама като носиш фамилия Михайлов - просперираш! Няма да се учудя и Надежда Михайлова да я вземат в националния, макар да не е от "Великата фамилия". Това е България! Как ще станеш поп като нямаш вуйчо владика. ЗА това пълен преврат! Треньор от чужбина! ЗАдължително доказан специалист! И подмяна на застарелите играчи. И. Соянов хахах :lol: Тоя в национала?! Аман от тая селекция! Да ходи в Япония да си направи харакири. А да се върна на тамата:
- г-н Мъри! "Пази, Боже, сляпо да прогледне" е казал народа. Като вие се правите на велик и прощавате някакви сумички на мизарната ни държавице, Ви пожелавам влага да невидите!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2010 17:27

TPAKTOP написа:

Виж един човек е голям колкото са големи и мечтите му. Същото е и за футболните отбори. Ако си мислим че не можем да се класираме най-добре да го разформироваме и да си ходят всички. Тук Перуката можеше да се намеси адекватно. Не е тайна че има мениджърски игри и нареждания на състави, ама всички лапат и когато устите им са пълни си мълчат. Нашия национален отбор си е жив битак. Излага се само това което се продава. Те дори не са отбор. Те се виждат само по 10-тина пъти годишно. Ама за това на никой не му пука. В Англия хората се събират и тренират. Опознават се. А тук нашите съотборници си говорят на "Вие". Как някой ще знае че марто е много бър и обича извеждащи подавания като се познават по телевизията? Никак! За това оня ден като ни поведаха почнаха едни безкрайни центрирания. г-н Мъри седеше и вместо да ги посъветва как да атакуват ги остави да се мъчат със сезифови мъки срещу добре групираната им защита. Вината е във всички и най-вече в Перуката! Сега и той трябва да се омете колкото се може по-бързо! Защото само той видя някакъв треньорски талант в "правилния футбол". Някой колега от форума беше поставил за подпис статистиката на г-н Мъри за националния. Такъв резил никога не сме изпитвали. 4:1 от Кипър?! 6:0 от Сърбия?! Не можем да бием Грузия?! Е кой е виновен? Аз ли че не ми се ходи да му гледам мазната физиономия с бенка и всеки път се оправдава като гузно хлапе. Сега остана да назначат друг обременнен БГ треньор и лично аз ще отида да направя първата копка под сградата на БФС да се срути. Лечков в момента реве защото всички лапат от национала той е на сухо! дори племенника му който за мен е добър не играе. Викат се някакви незнайни "войни". Защо Д. Иванков се отказа от национала? ЗАщото е напълно наясно че това е загуба на време и че пред конкуренцията на Никито никой няма да издържи. А той е добър футболист! Сърцат е! Ама като носиш фамилия Михайлов - просперираш! Няма да се учудя и Надежда Михайлова да я вземат в националния, макар да не е от "Великата фамилия". Това е България! Как ще станеш поп като нямаш вуйчо владика. ЗА това пълен преврат! Треньор от чужбина! ЗАдължително доказан специалист! И подмяна на застарелите играчи. И. Соянов хахах :lol: Тоя в национала?! Аман от тая селекция! Да ходи в Япония да си направи харакири. А да се върна на тамата:
- г-н Мъри! "Пази, Боже, сляпо да прогледне" е казал народа. Като вие се правите на велик и прощавате някакви сумички на мизарната ни държавице, Ви пожелавам влага да невидите!

"Ако си мислим че не можем да се класираме най-добре да го разформироваме и да си ходят всички."
По тази логика,защо държави като Малта,Кипър,Беларус,Уелс,Грузия,Исландия,Финландия и др.( да не изброявам "джуджетата"),които предварително си знаят,че няма да се класират изобщо имат национални отбори.Защо техните фенове ходят да ги гледат?да видят как ще паднат в поредния мач?
" ЗА това пълен преврат!..."
Ми то си има начини,записани в Устава на БФС(Конгрес,избори и т.н.).Не виждам,обаче опашка от мераклии...Ако си навит,можеш да се пробваш.Само,че докато това стане,ще минат квалификациите.

Върни се в “Национален отбор”