Бедността при българите е в главите им

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Miami fc
Контакти:

Re: Бедността при българите е в главите им

Мнениеот Miami fc » 09 сеп 2010 07:55

Ми да, бедни сме в главите! Темата е за лошата организация по нашето черноморие, а вие дребнавци се хващате за това, че руснаците нямали право да се оплакват, щото и те били мърльовци!?! Е, кое е по-правилно - като каже комшията че при теб мирише на мърша, ти да му кажеш, че жена му е дебела, или да се засрамиш, че у вас наистина смърди? Май за много от вас първото е по-правилно, а? Имаме ли прекрасни условия за туризъм - имаме. Организираме ли първокласни услуги в бранша - не. А принципно, ако предлагаме добро обслужване, чисти и добре организирани курорти дето не миришат на ла*на можем не само да докарваме повече пари от туризъм, но и да представяме по-добре страната си. Иначе, вчера псувахте бездушните национали щото излагат нас - целия народ , а в същия момент ние как представяме страната си?!? С какво сме по-добри? Да, колкото и да е смотан руснакът е прав, че сме тъп народ, за наше огромно съжаление (или поне за съжаление на тези от нас които все още ни пука)!

+1

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 08:01

Това е абсолютна измислица и провокация :!: Който е ходил в Египет е напълно ясно че 4* хотел там отговаря на 2* тук в България. В Гърция положението е подобно ама там поне всичко е ново.Приятна обстановка но по никакъв случай звездите не отговаряха на лукса. Само турчилята са на много по-класно обслужване от нас :( Хем хотелите им по-добри, хем хората по-дружелюбни
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 09 сеп 2010 08:24

Хах..за съжаление е вярно това за обслужването.Преди години работих точно в тази сфера и наистина май се държахме неподобаващо с клиентите...Но голяма вина имаха и ш**аните туристи 60-70% от тях се държаха супер зле и едва ли не за тях бяхме като роби та имаше за какво да се изнервиш.
И последно-В БЪЛГАРИЯ ИДВА САМО ОТПАДЪКА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА!!Казвам го защото съм работил и тук и в чужбина в този сектор и сравнение с туристите тук и тези в Италия,Франция и Испания не може да се прави.Та сами са си виновни..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 сеп 2010 08:26

Без значение дали фактите в статията са преувеличени или не, изводите са абсолютно верни. Повечето курорти са презастроени, качеството на строителтството е ниско, има проблеми с шума, липсва канализация на доста места, плажовете се държат от дерибеи, качеството на храната и обслужването на доста места е отвратително. А това, че при нас идват бедни туристи, е резултат от всичко това.
За съжаление липсва каквато и да е държавна политика в областта на туризма, кято цяло няма и визия как да се развива туризъм, всичко е един юруш за печелене на бързи пари. Болшинството "инвеститори" гледат на туризма като на средство за бърза печалба, а не като на дългосрочен, постоянен бизнес.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 08:45

Съгласен съм и с двама ви ама е доста силно преувеличено! Най-ме издразни факта за сравнението с Египет като гарантирам че аз като бях там бях 2 нощувки в хотел "Pyramid's View" който беше 4* а входната врата беше с 2см луфт и едвам се затваряше. Миришеше на мухал и може би не беше виждал ремонт от 20години.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 09 сеп 2010 09:06

Това е платена статия, това е честа практика в Русия, живял съм в Москва повече от 4 години, и мога да кажа, че резаните пишоци /турците/, често правеха такива платени кампании против дадени държави които са им конкуренция. Аз мога да кажа,че съм почивал на много места, но най ми харесва нашето северно черноморие, там е супер и мога да кажа,че и обслужването не е лошо. Тази година почивах повече от 25 дни и нямам никакви забележки. И не е нужна да се обиждаде на шопи и гагаузи. Във Варненският и Добричкият регион не са много гагаузите /нищо,че има такива легенди,че са много/, а това ,че си шоп може само да се гордееш. Единствено съм съгласен със заглавието, че бедността ни е в главите.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 сеп 2010 09:13

Много излишен патриотизъм има в някои постове. Руснаци или не - няма значение. Нима вие не виждате това, което е писал човека и в какво се припознавате. Не искам да изпадам в подробности, но подобно нещо ми се случи в Албена. Аз, съпругата ми и дъщеря ми решихме да сменим "климата" и от Бургас - на Албена. Ами не жалех средства. Бяхме 5 дена там и заплатих около 1000 лева. Ползвахме Ол инклузив. Но винаги се намираше някой и нещо да ти отворят очите за да се почудиш аджеба за какво плащаш. Най-големия куриоз беше, когато Управителя на хотела ни "изчете" задълженията :shock: ( тук вече аз съм си виновен, че не си събрах чукалата в този момент ) Трябваше всички да се хранят в ресторанта на точно определена маса, като някой ум беше решил, че след 21 часа може да си сменим масата. :shock: . За плажовете хората са прави. Ами те не останаха плажове от концесионери-рекетьори. На юг от Бургас не останаха плажове на, които можеш да си поставиш хавлията. Дори на плажа на едно скапано Крайморие ми искат 3 лева за да си платя чадър, чиито плат, вятър, влага и плъхове бяха прояли...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

mundial82
Контакти:

Мнениеот mundial82 » 09 сеп 2010 09:16

Изчетох коментарите, повечето са по типично български маниер- като му кажеш нещо на българина, той не се замисля върху казаното, а обръща нещата- "Кой си ти да ми казваш, погледни се ти къв си"

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 сеп 2010 09:19

FC_LEVSKI написа:Хах..за съжаление е вярно това за обслужването.Преди години работих точно в тази сфера и наистина май се държахме неподобаващо с клиентите...Но голяма вина имаха и ш**аните туристи 60-70% от тях се държаха супер зле и едва ли не за тях бяхме като роби та имаше за какво да се изнервиш.
И последно-В БЪЛГАРИЯ ИДВА САМО ОТПАДЪКА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА!!Казвам го защото съм работил и тук и в чужбина в този сектор и сравнение с туристите тук и тези в Италия,Франция и Испания не може да се прави.Та сами са си виновни..

Да, прав си за западналите чужденци. Тук им е евтино, но смея да твърдя, че цените ни са по-високи отколкото предлаганото. Справка Турция и Гърция. Бил съм и в двете държави. Наистина плащаш, но получаваш адекватно отношение. В БГ ми излезе по-евтино само заради пътните ( Бургас-Албена 160 км.), но вече и аз се замислям дали пак да повторя авантюра тип "почивка" в БГ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 09:19

Това ли е по-хубав 4* хотел в Египет
Изображение
Изображение
Изображение
Да в написаното има много верни неща ама съм по-склонен да се съглася че това си е чисто поръчкова статия ;)

Върни се в “Свободна зона”