20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Прогнози за срещата между Черно Море и Левски

Мнениеот Veso1913 » 30 авг 2010 22:56

Отново гостуваме на отбор плачещ за реанимация.Какво ще се случи ли?Според мен логичното.Поредна загуба и обяснения от сорта,че видите ли Жоро не е влязъл още във форма,Миро липсва,Милен контузен,Данчо не е оня Данчо...Аз обаче виждам нещо много интересно.Срещу ЦСКА играхме добре въпреки загубата.Срещу Черноморец-не.Някой може ли да ми обясни тази закономерност?Лошото е че самочувствието на отбора пада стремително надолу,а вярата в треньора е на точката на замръзване.Така както гледам и от играчи и от фенове.Засега само от ръководството продължават да упорстват.Да видим докога.И аз съм на мнение че чакат мача в Севлиево.Но ако съм прав,не виждам защо трябва да чакат точно този мач.Бием-агонията продължава.Падаме-няма време за вдигане до мача с Левски.Май изтървахме влака,колкото и да не ни се иска. Но с нов треньор имаме шанс поне да започнем както трябва за КУПАТА.Иначе отново провален сезон и превръщането ни в средняшки отбор,което на фона на потенциала с който разполагаме/финансов,играчи/си е направо престъпление.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2010 23:39

Veso1913 написа:Отново гостуваме на отбор плачещ за реанимация.Какво ще се случи ли?Според мен логичното.Поредна загуба и обяснения от сорта,че видите ли Жоро не е влязъл още във форма,Миро липсва,Милен контузен,Данчо не е оня Данчо...Аз обаче виждам нещо много интересно.Срещу ЦСКА играхме добре въпреки загубата.Срещу Черноморец-не.Някой може ли да ми обясни тази закономерност?Лошото е че самочувствието на отбора пада стремително надолу,а вярата в треньора е на точката на замръзване.Така както гледам и от играчи и от фенове.Засега само от ръководството продължават да упорстват.Да видим докога.И аз съм на мнение че чакат мача в Севлиево.Но ако съм прав,не виждам защо трябва да чакат точно този мач.Бием-агонията продължава.Падаме-няма време за вдигане до мача с Левски.Май изтървахме влака,колкото и да не ни се иска. Но с нов треньор имаме шанс поне да започнем както трябва за КУПАТА.Иначе отново провален сезон и превръщането ни в средняшки отбор,което на фона на потенциала с който разполагаме/финансов,играчи/си е направо престъпление.

Наборе, мисля си все пак, че ако ръководството извърши единственото правилно решение в създалата се ситуация и смени треньора сега, веднага, то не бива да се отписва първенството.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 авг 2010 19:49

Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ? :lol: И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!! :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 19:55

DanielGeorgiev написа:Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ? :lol: И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!! :)

Ба. :o Ти...вярваш ли си...за 15 точки...?До 15-я кръг може. :)
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 авг 2010 19:56

garfild8 написа:
DanielGeorgiev написа:Да дадем шанс на Велизар, при едно условие !!! Следващите 5 мача, чакаме 15 точки, ако направи 13 го махаме, съгласни ? :lol: И ако направи 15, garfild8 се връща на Тича !!! :)

Ба. :o Ти...вярваш ли си...за 15 точки...?До 15-я кръг може. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Ем при първа загуба на точки го махаме, така или сменяме треньора или имаме 5 победи, не сте ли доволни ? :lol:

Аз съм от ТИМ, айде че чакат отговор :D

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 20:03

Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ? :( И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.
Само Черно море.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 авг 2010 20:04

garfild8 написа:Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ? :( И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.

Имат условие garfild8 :( Остават Велизар, само ако се върнеш на стадиона, ако не си съгласен го махат :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 20:12

DanielGeorgiev написа:
garfild8 написа:Еееех,защо не съм на мястото на ТИМ? :( И новия стадион ще направя и Велизар ще го освободя.Мечтииии.

Имат условие garfild8 :( Остават Велизар, само ако се върнеш на стадиона, ако не си съгласен го махат :lol:

Не съм съгласен.Да го махат,по-бързо. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 авг 2010 20:17

Абе майтап, майтап ама ако не го махнат сега, по време на паузата, то и на децата ще стане ясно, че никой от ръководството не я разбира тази игра. :(
Което си е живата истина.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 авг 2010 20:21

Утре щяло да стане ясно.Така пише навсякъде.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”